Mamici de noiembrie - decembrie 2006(55)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

A.. da, Lory inca nu nascut ?!

Ramona, ai vreo veste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p_onu spune:

irina.briti multumesc si tie pentru sfaturi si pt suflul optimist...l-am simtit...acum incerc sa intru pe siteul despre alaptat

37+ cu

Poze.

Mergi la inceput

bebyta, de faza cu sexul mi-am pus si eu problema...desi sunt 99 la suta convinsa ca sexul e bine determinat, am mai mult lucruri unisex sau in culori unisex...alb, galben, orange etc...

pentru asta m-as simti cat de cat pregatita...dar sa am doi,in loc de unul....sincer, nu cred ca e posibil, nu doar pentru ca am facut morfologia si n-shpe ecografii obisnuite, ci pentru ca stiu bine arborele meu genealogic si pe al sotului si nu e posibil din punct de vedere genetic...

37+ cu

Poze.

Mergi la inceput

ama.lia, daca am inteles bine, ai 36 de sapt si te-a chemat la control de-abia cand intri in 40 de saptamani???
Nu te cheama saptamanal, de acum, sau macar la 2 saptamani?

37+ cu

Poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebyta spune:

Imbracaminte de culori unisex nu ar fi o problema dar landoul meu este bleomarin cu gri ,patutul alb cu bleo ....dar nu cred ca ar fi asta o problema ma intreb din punct de vedere pshiic cum asi putea reactiona la doi in loc de unu (exista in familia mea gemeni adica verisori din partea mamei mele )sau fata cand eu ma astept la baiat dar sotul cum ar reactiona?

*bya*38+TUDOR MATEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biabaus spune:

Neata fetelor

am fost si eu dimineata la spital la control; totul e ok, colul inchis lichid in cantitate normala, bebe miscacios; termenul cica este pana la urma pe 13, adica luni; deci luni, daca nu vrea bb sa iasa pana atunci, din nou la control; si daca i se pare dr ca s-a angajat cica ma opreste in spital ....??? nu am inteles exact de ce, dar daca el crede ca asa e ok, am incredere in el; doar ca spitalul ala e cam deprimant, e mai bine acasuca..... e, vom trai si vom vedea, cred ca m-apuc si eu de urcat si coborat scari

Bebyta iti tin pumnii pentru vineri, o sa fie bine, o sa vezi; dar eu cred ca am ratat povestea ta, de ce faci cezariana?

roxanica2006 eu zic ca daca totul e ok, sa fii mamica curajoasa si sa nasti normal

galerii pt fetele care mai olecutza lorym, lucia si dolores si maine pt ramsan

chris80 deci si fetita ta sughte, m-am linistit, credeam ca are puiul meu ceva, sau fac eu ceva ce nu-i convine

Bianca 39+ si
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Jojo_Miha, nu am cuvinte...sa va ajute Dumnezeu sa treceti pente aceasta nenorocire si sa aveti un bebelus sanatos...Eu nu inteleg, cum se poate intampla asa ceva???

Aelita , da, asa este! a fost tare frumos!

Facem galerie fetelor care trebuie sa nasca astazi!!!

Pupicei, Ingeras 33+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Deschid eu capitol nou acum, ca vad ca nimeni nu se incumeta...si apoi trebuie sa fug de-acasa!!!

Oana 33+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Fetelor vine posta cu noutati:

LORY are in sfarsit contractii cu dilatatie!! La ora 9 avea 2 cm deci sunt sanse sa nasca astazi pe bebelina Catrinel Rianna.. si dupa cate mi-am dat eu seama la tel. are contractii destul de dese la 5 min. (ca am stat de vb cu ea vreo 8 minute si a avut doua contractii). Nu mai este atat de speriata de nastere, sta in sala de travaliu de langa cea de nasteri si de sambata pana azi a vazut o multime de bebelushi frumosi ceea ce i-a dat mai mult curaj
HAI LORY

Si a doua noutate totala este ca a nascut prietena noastra mai veche BUBI26 un baietel Bogdan sanatos si grasun de 4200 g prin sectiune cezariana, azi dimineata la 6.30. Mami sa iti fie sanatos baietelul si sa va bucurati de el, tie refacere rapida si mult laptic pentru bebe

Gata ... mai avem un bebelush si pana diseara de rugam sa vina si al doilea pe ziua de azi!!
Va multumesc din suflet pentru galerie... am emotii (dar fara morcov)

Ramona 39s6z Rares Mihai

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

toate burticile,dar in primul rand felicit mamicile.
Mirofelicitari mami. Karina este o frumusete! Sa fiti sanatoase si fericite!
Mayaionebravo! Sa te refaci refaci repede sa ai un bb sanatos si mancacios!
Mamicile care au ajuns acasa: Felicitari! Sunteti niste fericite! De abia asteptam si noi sa fim acasa cu bebeii nostri!

36+ cu Erica Elena

Mergi la inceput