Mamici de noiembrie - decembrie 2006(55)
Raspunsuri - Pagina 19
bamboletta spune:
Jojo_miha-pur si simplu am ramas fara cuvinte nici nu ma pot opri din plans 

cred ca este groaznic,sper sa treci peste aceasta mare incercare
imi pare tare rau
Laura13-ce face bebe strumf? 
Bamboletta
si
bebelina Antonia-Gabriela
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"
dianocica spune:
jojomiha Dumnezeu sa aiba grija de ingerasul teu.nu am cuvinte.Dumnezeu sa l ierte
dianocica,
34s
miraco spune:
Offffffffff

...nu pot sa cred...

...nici nu stiu ce pot sa spun
Miraco
34+ cu
Alessia Elena
burtika
asiza spune:
Doamne, jojo_miha, am ramas fara cuvinte!
Uneori viata e asa nedreapta...DE CE???????...Sa-ti dea D-zeu putere sa treci peste aceasta incercare cu bine, iar sufletelul ingerasului tau sa se odihneasca in pace! Dar ce s-a intamplat???????????? Era totusi o sarcina mare, cand crezi ca nimic nu se mai poate intampla cu copilul tau!!! Te pup si fii tare...
Oana
33+ cu
Denis Cristian
Disney bb
Personality can open doors, but only character can keep them open!
danutz spune:
Doamne Jojo miha...e groaznic ce ti s-a intamplat, dar...fii tare!!!
poate e prea devreme acum, dar ...capul sus, ai incredere in D-zeu si nu dispera. Ai toata viata inainte si o sa vezi ca lucrurile nu sunt niciodata chiar asa de negre precum par. Fii tare si sa-ti ajute D-zeu.
Danutz, 36+
asiza spune:
Jojo-miha, daca putem face ceva pentru tine, ORICE, ca sa-ti alinam macar putintel suferinta, te rog din suflet sa ne spui! 
Oana
33+ cu
Denis Cristian
Disney bb
Personality can open doors, but only character can keep them open!
porumbita80 spune:
BUNA LA TOATA LUMEA
Puiul meu doarme si eu pot un pic sa mai vad ce faceti.
LORYM curaj totul o sa fie bine Doamne Ajuta sa fie totul ok
AELITA referitor la sot a fost cum se poate de dulce cu mine atunci cand impingeam pe el de mana il tineam si dupa ce am nascut el a fost primul care ma felicitat si ma sarutat si a zis cat de mult ma iubeste este foarte important lucrul asta te relaxeaza, plus dupa nastere a stat linga mine si mea masat burtica ca eu sa ma odihnesc mai zis dadeam telefoane
,eu una recomand la toate sa aveti pe cineva apropiat linga voi.
LUCIA curaj fata
ATUDOR mie laptele a venit dupa 3 zile bea multe lichide dulci,manca supici,laptic bea si o sa ai lapte, straduite cat mai des sa storci sanul daca bebe doarme si o sa vezi ca o sa ai, eu asa am facut si acum fac si rezerva in frigider.
JOJO_MIHA IMI PARE FOARTE RAU CREDEMA CA STIU CE SIMTI EU AM TRECUT PRIN ASA EXPERIENTA IN 2004 dar Dumnezeu e mare si o sa-ti dea putere sa treci peste, el stie mai bine ce e bine pentru noi nu-ti pierde credinta gandestete ca fetita ta e un ingeras care se uita la voi de sus si care va iubeste, incearca sa mergi inainte ca Dumnezeu o sa-ti dea alt bebel.
BAMBO SI eu ma lupt cu lenea lui bebe nu vrea sa ea tata in gura si gata suge un pic si gata scot cu pompa laptele pina la urma parca vad ca cu biberonul o sa-l hranesc asta e important sa-i dau lapte matern.
MAMICA FERICITA DE BEBE MARIO GABRIEL
saryta spune:
Atudor - superb baietel are mama ... sa-ti traiasca si sa va bucurati de el.
Porumbita - pune mami si tu vreo 2 poze sa-ti vdem mandrete de bb.
Bombo - dai batai cu tzitzica ca sa creasca Antonia mare si frumoasa. Chiar nu vrei sa ne pui niste poze cu tine si bb?
Jojo Miha - imi pare f rau pt. ce s-a intamplat ... sper ca DD sa va ajute sa treceti peste asta si mai tarziu sa o luati de la capat... asa e viata si cu bune si cu rele stie el DD de ce le face pe toate.
Mariana - 36+
cu
ANTONIA
Mamicuta de
-ANDRA si SARA
saryta spune:
Fetelor in legatura cu pediatrii uitati ce am gasit tot pe dc
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66197
sunt o gramada de nume de pediatri din intreaga tara.
Mariana - 36+
cu
ANTONIA
Mamicuta de
-ANDRA si SARA
roxanica2006 spune:
Jojo_miha, imi pare f.f.f.f rau pentru nenorocirea prin care treci, nu am cuvinte... nu stiu ce te-ar putea consola. Ma rog pentru tine si ingerasul tau..
nici nu mai pot scrie nimic, revin mai incolo
ROXANA
35+
DAVID MIHAI