Mamici de noiembrie - decembrie 2006(55)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

jojo miha imi pare tare rau ca trebuie sa treceti printr-o asemenea incercare. nu stiu cum este si nu stiu ce ce te-ar putea alina acum, dar incearca sa iti pastrezi credinta. fetita ta este printre ingerasi si doamne-doamne are grija de ea. nu stiu ce as putea spune, dar nu renunta, cu timpul veti putea merge mai departe. iti doresc sa fii puternica si sa treceti peste acest moment.
ne gandim la voi si tare am vrea sa nu fi trebuit sa treceti printr-o asemenea durere.

chris 35+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Salut burtici!

Si eu sunt tot burtoasa ca voi... Rares se lasa asteptat, vad eu ca vrea la fix fix fix.
Daca nu se naste azi sau maine, poimaine de sf zi a arhanghelilor Mihail si Gavril mergem la spital pentru inducere
Panaa ne tinem de mana nu?
Bambo e superba nora mea!
Atudor fain Tiberiul tau!
Jojo mi-ai frant inima sa fii curajoasa si sa treci peste nenorocirea asta... Dumnezeu sa va ajute si sa va daruiasca un sufletel in curand!

Ramona 39s5z Rares Mihai

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Am intrat sa vad ce s-a mai intamplat pe aici...si am dat de mesajul lui jojo_miha....nu-mi vine sa cred.....oricum in acest moment cuvintele nu au nici o semnificatie...ceea ce iti doresc e multa putere si curaj si sa te ajute D-zeu sa treci peste perioada asta....iti multumim totusi pentru urari...chiar daca durerea ta e mare....si sincer si mie acum imi e frica...poate odata o sa ai puterea sa ne povestesti cauza....ne pentru tine si sa se odihneasca in pace puiul tau......
Suntem alaturi de tine....
Of fetelor ce mi-a fost frica pana acum de nastere...acum ma trec fiorii....tremur toata...

alexandra 38 + cu Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
primii fulgi
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

moaaaaaaa,eu acum am vazut zapada luŽAlex !!!!!!!!! si cateluuuu!
Alex,ce frumoasa esti!maaama cata zapada aaaaaaaaaai !!!

tensiunea,eu o aveam zilele trecute,cand mi-a fost rau,9 cu 4,si pulsul era 100 . de fel o am 12 cu 6.

of,doamne,uite-o si pe ANTONIA,toata la roz bombon!! aoleu ce scumpa e!bamboletta,sa va traiasca!
ce chestie cu epidurala ,la tine!
p-onu,bravo pt control!
chris,nu te mai enerva pt incopetenta altora! stiu ca e frustrant,dar asa sunt oamenii,trebuie sa ii iei asa cum sunt..
Loredana
asiza-Oana,ai grija azi,daca zici ca nu te simti bine!
miraco,la rochite nu stiu daca ma pricep,croite,dar daca am ceva in fatza,fac .dar cred ca e munca prea mare..
in schimb am sa ii fac rochite tricotate,ca alea le fac repede.chiar nu stiu de ce nu m-am apucat pana acum..Ca la toate fetitele din jur le-am facut.mi-ai dat o idee,sa mapun pe treaba!
ingeras,felicitari pt botezul nepoatei!sa va traiasca!deci ai luat deja lectii de botez!

si eu vreau sa stiu ce intreaba panaa,in legatura cu infectiile si cu dopul..

lucia pt maine la cezariana!
atudor,nu te intrista,poate iti revii cu laptele!
important e sa fie bebe bine!asa,tocmai voiam sa te intreb de ce nu ai pus poze cu Tiberiu-Mihai!uiteeee-l !!ce scump e! aoleu mor dupa toti !!ce perisor are!!!
dianocica,mi se pare mie,sau dolres avea o masa asa de infasat,cu cadita de baie dedesupt.poate iti spune ea de unde a luat-o,ca eu sunt afara.
cu rabdarea,cand nu ai,nu te omori! eu fac din astea din plictiseala.cand ma plictisesc rau,tre sa fc ceva util,ca altfel innebunesc.
ruxandra,de ce e sotul in spital? mai e?
kokorina,multa purere,draga mea!! of..prin ce grautati mai treci si tu! asa e cugemenei,e mai greu,ies mai micuti simai fragili..dar dumnezeu are grija de voi trei si o sa veniti acasa sanatosi,mari sigrasi si frumosi!
alexandra,pai dupa 7 luni de aproape vegetariana,ba nu,mint,ca ma dadeam la chiftele sila ardei umpluti de mama mama,dar aia nu se pune aseara tot friptura am mancat,cu cartofi! in viata mea nu am mancat atatea zile la rand acelasi lucru.zice al meu merci,ca e tot ce stie sa faca bine!
pardon,l-am criticat nitel la cartofi,ca nu i-a facut cum imi plac.si i-am zis sa caste ochii,ca dupa ce ies din spital oi avea si eu nevoie sa faca si el cateva zile!el cica se straduieste,dar nu poate ca mine.
Laura,dar tu tot la munca dupa o noapte de rau?? esti mama eroina,nu alta!

trimit ce am scris pana acum,pt ca am ajuns la mesajul lui jojo miha..si nu pot sa cred ce vad.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Nu stiu... asa parca s-a lasat o liniste ciudata la Odiseea noastra...parca e un moment de reculegere pentru ingerasul lui jojo_miha.Sunt pur si simplu ingrozita...Doamne, ce durere!!!

ROXANA 35+ DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

jojo miha,doamne,nu pot sa cred!!!!!!!!!!
cum s-a intamplat asa ceva??????
tu nu aveai nimic,nici AMALIA!
OD,DOAMNE,CE TRAGEDIE!
azi noapte am citit de ANCA,la 35 de saptamani ...
acum,intru si ce vad aici??? nu se poate asa ceva!!!

cate saptamani avea mihaela??

eu nu pot sa cred !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

jojo miha imi pare sincer rau ca trebuie sa treci printr-o asemenea incercare. Tocmai am citit mesajul tau si nu-mi vine sa cred !!!!!!!!!! Sa de DD sa treci cat se poate de usor peste aceasta nenorocire!!!!!!!
Cred ca acum cuvintele sunt de prisos....

Mihaela 33+
Mamica de Adita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

OFFFFF am citit acum cateva ore mesajul lui jojo miha si am ramas intepenita, nu am avut curaj, putere sa scriu.
Nici nu stiu ce sa scriu, am ramas fara cuvinte, imi pare tare rau extrem de rau, iti doresc ca intr-o zi sa poti sa iti tii bebelusul in brate si sa fii cea mai fericita mamica, Dumnezeu sa aiba grija de tine sotul si fetita ta. Te pup

Cleo 37+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Aelita...multumesc de compliment......daca iti spun ca azi dimineata m-am trezit asa de curajoasa...tot gandindu-ma la nastere...mi-am zis ca va fi bine si nu am de ce sa-mi fie frica...si dupa ce am citit mesajul de la jojo_miha...uite asa eram......sunt mai panicata ca si la inceput....
Anca cine e?....
Pai eu am vazut in listuta ca mihaela avea DPN-ul pe 14.11...mi se pare...
Eu totusi sunt asa de curioasa ce s-a putut intampla....chiar nu inteleg....
Am o propunere...sa o punem pe Amalia in capul listutei ...ca o comemorare....

alexandra 38 + cu Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
primii fulgi
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Doar ce a plecat sotul meu cu toate lucrurile fetei inca o data mi s-a sfasiat inima.Am ramas doar cu cartile de povesti.Ma intreb oare le va mai aduce la mine acasa?o sa aud si eu cuvantul mama?Casa e asa de goala, la fel ca inima mea.

Mihaela 36+ Amalia

Mergi la inceput