Mamici de noiembrie - decembrie 2006(55)
Raspunsuri - Pagina 17
panaa spune:
CLEMONI: Multumesc de intrebare! Sunt acasa, "pe baricade", astept..... Am calc deschis, in caz de ...... sa va dau de veste....
Mirela
38w
Ana
panaa spune:
ATUDOR CE FRUMOS ESTE YOUR BEBE!!!!! Sa-ti traiasca! nu fii trista....laptele poate veni si mai tarziu (asa am citit). NU RENUNTA!
Mirela
38w
Ana
Cleomoni spune:
Atudor ce bb frumos ai , ce tare e poza aia cu piciorusele in sus, super. Dar de ce in pui in scutece? de ce nu-i dai hainute? De ex in germania il imbraca in hainute din prima clipa.
Panaa bine ca esti bine eu citeam ieri de tine si am crezut ca esti la spital deja, oricum nu mai e mult, ca doar si Miro a eliminat dopul si in cateva zile gata la spital a ajuns si acum are o scumpete mica.
Inca odata HAI LORYM, curaj mami 

Apropo si eu sunt pt CRACIUNEI SI CRACIUNITE pt ca anul acesta mi-am propus sa nu cumpar cadouri , o sa pun o fundita rosie pe cap la bb si il pun sub brad, ca tot e primul bebe din familie asa ca m-am scos
mama nu are nepoti, e prima nepotica , surorile nu sunt matusi tot prima data si pt ele asa ca.....
Mai tarziu o Sun pe CUscra mea DOLORES si va dau vesti, sper ca bune
Cleo 37+ saptamani 
biabaus spune:
atudor e simpatic pustiul tau,dragutz foc FELICITARI , sa-ti traiasca! Cu sanul, mai incearca, vezi poate il convingi pana la urma
Fetelor voi cum faceti cu medicul pediatru? V-ati interesat, sau va interesati? De unde si cum il gasiti? Eu n-am nici cea mai vaga idee
Am mai pus si eu poze cu burtica ![]()

Bianca
39+ si 
poze
Cleomoni spune:
Atudor sa imi mai povestesti despre cum e la Elias, ca eu tot acolo o sa nasc, sper sa pot sa il tin pe bb langa mine, cate zile ai stat in spital? Eu o sa nasc cu Radu Vladareanu sper sa fie bine, normal el e directorul maternitatii si am inteles ca e foarte bun in ceea ce face, o sa va povestesc dupa si sper sa sa fiu multumita.Pupicei si lui bb mic ca tare dragalas mai e![]()
Cleo 37+ saptamani 
doradora spune:
atudor ce sarmalutza simpatica! si ce de perisor are! sa fiie sanatos si sa aiba parte numai de bucurii, ca e un scump!
chris
35+
alexandra
doradora spune:
eu am vorb cu medicul de familie, l-am intrebat daca nu vrea el, mi-a spus ca in tinerete a facut si din astea, acum nu s-ar mai baga, si atunci l-am intrebat daca imi poate recomanda pe cineva.
quote:
Originally posted by biabaus
atudor e simpatic pustiul tau,dragutz foc FELICITARI , sa-ti traiasca! Cu sanul, mai incearca, vezi poate il convingi pana la urma
Fetelor voi cum faceti cu medicul pediatru? V-ati interesat, sau va interesati? De unde si cum il gasiti? Eu n-am nici cea mai vaga idee
Am mai pus si eu poze cu burtica
Bianca39+ si
poze
chris
35+
alexandra
ruxandra_sb spune:
Buna, intru repede ca aici unde stau acum nu prea am net.
Ne-au cam napadit nacazurile deodata… eu cica eram gata sa nasc iar barbata-meu era proaspat internat in spital.
Dopul gelatinos:
Daca la Matei n-a fost decat odata, ceva intr-o singura zi, acum mie a inceput sa-mi curga de joi seara. Vineri dimineata m-am prezentat la spital (nu vroiam sa ma apuce peste w-e nasterea, facand cezariana) unde sa pic pe jos, medicul meu era plecat din tara; se intorcea de abia luni.
M-a controlat altcineva: colul era inchis, capul inca sus. M-a trimis acasa zicandu-mi sa vin daca ma apuca contractiile sau daca se rupe apa. Mi-a mai zis ceva interesant, lucru confirmat si de alt medic: daca colul este inca inchis scurgerea dopului se poate opri si chiar DOPUL GELATINOS SE POATE REFACE!!
Am incercat sa stau cat mai linistita, (le multumesc alor mei
care s-au ocupat exemplar atat de Matei cat, mai ales, de barbata-miu din spital care a fost intai suspect de meningita virala, apoi de alte nenorociri si mai mari).
Azi m-am prezentat la spital. Medicul meu mi-a zis ca nici nu-l intereseaza dopul, ca atata vreme cat n-am contractii sau nu se rupe apa sa stau linistita.
Apropo, scurgerea dopului mi s-a oprit ieri seara, dupa ce a curs aproape 48 ore.
Asa ca deocamdata suntem in stand-by si speram sa fim bine cu totii.
Va
si felicitari proaspetelor mamici.
37+
Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
alexandra_25 spune:
Buna dimineata burtici cu pitici.....azi dimineata cand m-am trezit zapada mare disparuse si se pare ca a revenit toamna....e soare afara si temperatura e mai ridicata....!
Asiza...zici ca iti place catelusa mea.....

Danita....asa cum zicea si Asiza...si eu asa am pulsul de la inceputul sarcinii....tot in jur de 100,cateodata si peste 100...dar mie mi-a zis doctorita ca e normal in sarcina...!
Bamboletta...ce minune mica aveai tu in burtica....e asa de frumoasa...sa va traiasca bebelina Antonia.....
!
Chris80...tu faci urat ca ai pus 15 kile.....si eu cum sa fac ca am pus 20....asa ca ti-am luat-o inainte....sunt mai
..ca si tine.....

Luly.......

Darria...multumim de vesti...

Fetelor la galerie...Dolores are nevoie de noi.....
HAI DOLORES 

Si eu am primit aseara vesti de la Kokorina...nu a scapat de depresie...saracutza plange mai tot timpul si e iar internata cu amandoi...sunt inca prea mici...pe Pascal l-a avut o zi acasa dupa care a mers cu el in spital unde se afla si Sophia....nu prea au putere sa suga...de sanatosi sunt sanatosi numai ca acum au inceput sa ia in greutate...va saluta si va pupa pe toate!....Felicita si noile mamici...!
HAI LORYM 

Atudor...ma gandesc ca iti e greu acum cu alaptatul....de ce depinde asta?....sa-i dai de prima data?....cand ne pui poze cu Tiberiu...?...apropo de ajutorul de stat...formularele se completeaza la Primarie la Serviciul de Autoritate Tutelara....acolo se da si premiul de nastere si se face dosarul de indemnizatie si de alocatie...
...
Am vazut si pozicile......ce frumos e Tiberiu...si am vazut o poza unde era chiar papacios......ce emotii am cand vad pozele....
Aelita...
..azi tot friptane mananci???...daca o tii tot asa dupa ce nasti devii vegetariana....
Biabaus...nu se vad pozele...ai schimbat acolo la poza unde scrie edit...din privat in public?...
alexandra
38 + cu 
Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
primii fulgi
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."