Mamici de noiembrie - decembrie 2006(55)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

V-ati prins ca ultima remarca era gluma, da?!?!?!
Apropo, DIANOCICA cu apa stau bine....in afara de pishu zilnic, des,des de tot.....nu pot raporta pierdere de lichide...

Mirela 38w Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

Azi era programata Lucia la cezariana....?Parca asa...deci azi vine pe lume si Serban
lucia

Miraco34+ cu Alessia Elena
burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Maine este programta Lucia la cezariana, dar nu i-ar strica niste incurajari de pe-acum.......

Madalina 34+,

poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

Panaamami tu de cand nu mai ai dop?
nu cred ca ar trebui sa te ingrijorezi daca respecti anumite reguli de igienaEu ti-as da totusi un sfat...poarta chilotei doar de bumbac si evita absorbantele zilnice parfumate...Apropo de igiena...eu m-am cam saturat de scurgerile alea mai ales dimineata...mi-am facut acum 3 sapt o lama si e ok.Dr. a zis ca-s normale si ca repet peste 2 sapt...sa vedem cum stam atunci...si daca apare vreo candidoza ceva...imi da atunci ovule daca nu ,,,nu.Pe voi nu va deranjeaza?

Miraco34+ cu Alessia Elena
burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Buna dimineata, am facut si eu baita si hop la cafeluta, mai aveti?

Acum sa ma duc in urma pe la pag 4 si sa recuperez un pic.

Dandusa si Bamboletta bine ati venit acasica unde e cald si bine, am citit aseara si m-am emotionat toata cand am vazut ca Bambo spunea ma duc ca plange bebe, ce frumos vreau si eu........FELICITARI MAMICILOR SA VA TRAIASCA COMOARELE, SI mai trebuie sa felicit pe sotul Dandusei care a fost un dragut si ne-a anuntat!

Cleo 37+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

MIRACO: Pai, sambata pe la 4 dimineata am mers la toaleta si.....l-am gasit pe tampon. Apoi, spre seara, cand m-am sters am vazut pe hartia igienica printre secretia de care vorbesti si tu un firicel roz.... cam atat. AR TREBUI SA MA INGRIJOREZE CA L-AM ELIMINAT SI .....NIMIC? AM CITIT IN CARTEA "MAMA SI COPILUL" CA SE ELIMINA CU 1-2 ZILE INAINTE DE NASTERE..... Cat despre secretie, pana sa elimin dopul, o "simteam" dimineata si seara.....acum mai tot timpul... Nu ma enerveaza....am facut si eu un test si este ok....

Mirela 38w Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Va pup fetelor!
celor care si-au serbat ziua, bun venit celor care ni s-au alaturat. Promit sa citesc tot din urma cand am timp.
Am intrat sa va scriu despre sectia de neonato din Elias - spaima fetelor. Sa stiti ca se poarta ff bine cu bebeii, ii schimba, ii hranesc cand e cazul. Medicul meu pe sectie a fost Simona Constantinescu - super OK din punctul meu de vedere. La orice intrebare mi-a raspuns, mi-a spus ce sa fac cu bebe iar la final ne-a tinut o sedinta cu TOT ce trebuie sa stim pentru moment. In schimb au o buba: nu te cheama la alaptat cand plange bebe. Ori il iei in salon toata ziua, ori intuiesti cand i-ar fi foame. Asa cred ca am pierdut eu lapticul, si operata fiind mi-a fost greu sa ma duc din prima zi la el si nimeni nu l-a adus. L-au hranit cu lapte praf, acum e f lenes iar laptele meu se rezuma la 10 ml / masa (tras cu pompa). Sunt f trista. Iar noaptea nu mai ai voie sa te duci, ii hranesc ei artificial. Sfatul meu: duceti-va la copii cat de des puteti sau luati-i in salon. Eu n-am putut, a fost si caldura oprita, vizite, nu puteam sa-l tin acolo toata ziua..
Va astept cu orice alta intrebare
In alta ordine de idei:
Intrebare pt stiutoare: de unde se ia ajutorul de la stat pt primul copil? De la primaria unde a fost declarat? Aveti idee?

Acum ma duc sa citesc din urma
Va pup

Ana lui Tiberiu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Am revenit sa O incurajez si eu pe LORYM poate trece mai repede peste faza cu spitalul, HAIII LORYMMMM, curaj mami

Porumbito80 bine ai venit acasica, felicitari pt bebe bine ca ai scapat!

Panaa tu ce faci pe unde esti?

Bamboletta ce printesa frumoasa ai, dar de ce mami nu are poze cu ea? Apropo vroiam sa vad si eu burtica dupa nastere si tu nimic te-ai ascuns

Cleo 37+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

neata fetelor!
eu am avut o noapte groaznica.m am trezit de 2 ori pt pisu, de2 ori pt no2, de fiecare data nu mai reuseam sa adorm ca a inceput sa ma doara o nenorocita de masea. aseara de abia am reusit sa ma culc ca mi se facuse iar greata si asa mi a fost frica sa nu vomit, sa nu mai inceapa niste spasme care sa l deranjeze pe bebe...a fost infernal.azi ma duc la stomatolog sa mai imi puna un pansament care o sa mi cada maine...

aelita ce bine de tine ca mai ai rabdare sa i faci puiutului chestii, eu nici macar o paturaica n am reusit sa i termin. ma apuca batzul de la stat la masina si nervii din orice...imi place mult salteaua de infasat. de unde ai luat-o?

cris incearca sa te linistesti ca il superi si pe bb si nimeni nu merita atata importanta...

fatima sunt necesare 12 luni, se iau si fractiunile de luna(mai mari de 1/2)ca luna intreaga si maxim o luna cu fractiune mai mica de jumatate. sper ca m ai inteles, eu dimineata vorbesc cam cu prune-n gura

doamne fetelor, sa i tinem pumnii lui lorym.va dati seama, saracuta, de cand se chinuie?

miraco eu sunt terminata cu scurgerile.mai ales ca nu am suportat nici un fel de absorbant si schimb chilotii de 2-3 ori pe zi. dar ce nu facem noi pt un bebe scump?

panaa iti tin pumnii sa mearga totul bine si sa nu fie nici o probl fara dop...

dianocica, 34s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Poze cu bebe

http://new.photos.yahoo.com/aciorascu/album/576460762333513137

Ana lui Tiberiu Mihai

Mergi la inceput