Mamici de noiembrie - decembrie 2006(55)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

zic si eu prezent, chris, sotiorul meu se tine de glume..trebuia sa treaca pe la mama pe la serviciu sa ia ceva si cum nu se anunta o zi prea amuzanta, a pacalit-o ca se grabeste sa se intoarca la mine la spital, ca am nascut azi noapte..asa ca mama ma suna disperata la 7.30 dimineata..el stia ca de obicei adorm usor la loc..dar uite ca n-a mai fost asa...m-am apucat de gatit..azi sunt pusa pe lucruri mari..sarmale..

fatima 38+ si eva ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

Fetelor..m-am lamurit cum e cu concediul (CIC)..se poate imparti intre mama si tata..dar acum am o alta nelamurire..am pus-o si la probl. legislative, dar vad ca nu prea mai raspunde nimeni pe acolo..cum e dupa noua ordonanta..sunt necesare 10 sau 12 luni asigurate inainte de nastere?

luly..saru-mana de raspuns..pe mine nu prea ma avantajeaza varianta cu concediul prelungit, pt. ca sunt angajata la firma noastra..

fatima 38+ si eva ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Fulguletzi de nov dec 06 - 19 voturi
Mici minuni de nov dec 06 - 1 vot
Cadourile lui Mos Craciun - 1 vot
Craciunei si Craciunite de 2006 - 2 vot
Globulete de nov dec 06 - 1 vot
Surprize mici cu pitici nov dec 06 - 1 vot

Bambo - ai o scumpete de fetita ... sa-ti traiasca.

Mariana - 36+ cu ANTONIA

Mamicuta de -ANDRA si SARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna dimineata, burticoase si proaspete mamici!

Noi am avut botezul fetitzei surioarei mele sambata, noi am fost nasi, ieri i-am luat si mirul la baitza, a fost super!
O sa pun poze dupa ce le iau de la fotograf.

Bb a fost cuminte, a plans ff putin, l-a sorbit pe nasu' din ochi toata slujba, iar la baitza de ieri a ras si gangurit in continuu :) a fost minunat si acum imi este un dor de ea deja....
Eu am dansat in continuu, nu am stat aproape deloc, ma simt excelent si nu am obo f tare, desi m-am agitat.

Felicitari fetelor care au ma nascut! Sa fie si bebi si mamici sanatosi!

Pupicei, Ingeras 33+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biabaus spune:

si eu tot inaintea cocosilor m-am trezit ; si am nishte arsuri......

Loredana sa-ti ajute DD sa treci cat mai repede peste asta, sa-ti ti puiul sanatos in brate

Chris chiar ca mi-e pofta de-o cafea

bambolettadragutza pitica ta, ff dragutza, sa va traiasca

votez si eu pt FULGISORI

Bianca 39+ si
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

miraco la mine joi sunt cele 36 de sapt...si dr vine in sapt 38...adica sunt oarecum in pom...mergem chiar joi la eco, sa vedem ce intentii are domnisorica, si daca cumva vrea sa ne vada, trebuie sa luam legatura cu doctorita care il inlocuieste pe al nostru. daca mai sta la purtator, ajungem si la eco de 38, sa vedem ce ne povesteste nenea dr ca s-ar petrece prin burtica. oricum, eu sunt pregatita sufleteste, ca sunt si fete care au nascut de prin sapt 32...daca bebelina vrea, pot eu sa o mai tin? nu pot! asa ca totul depinde de ea...

chris 35+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

asiza cat de curand o sa te gandesti la dorinta ta de acum de a naste mai repede... oare o sa fii in continuare de aceeasi parere? sincer acum, mie mi-e bine... sunt rasfatata, mananc numai bunatati, zac prin pat chair mai mult decat am chef...unde o sa mai fie traiul asta dupa nastere? ia sa vezi ce o sa fim drepti la primul sunet...ia sa vezi ce nu vom dormi...si chiar ma gandeam - cand o sa mai apuc sa stau la dus pana ma uita dumnezeu pe acolo?
asa ca nu ai ce face decat sa te simti bine acum, ca dupa aia, ne cam tinem pumnii reciproc!

chris 35+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Saryta si eu pt fulguletzi!

Pupicei, Ingeras 33+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

'Neata mamici cu burtici!
DIANOCICA: Multumesc de intrebare! Inca sunt pe baricade, chiar si fara dop si cu colul deschis.... Se pare ca bb-lina mea vrea sa mai stea.... Doamne ajuta!
BAMBOLETTA: ESTE SUPERBA BEBELINA!!!! Sa-ti traiasca! Si eu ma alatur fetelor care te incurajeaza sa mai incerci sa-i dai san.....pana la urma prinde....
LORYM:
FATIMA: Eu stiu de 10 luni de cotizatie.....
RAMSAN: Ce mai faci? Cred ca ne vom tine de mana.......

Mirela 38w Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

Am si eu o intrebare: AVAND IN VEDERE CA AM ELIMINAT CELEBRUL DOP SI CA AM COLUL DESCHIS, CUM RAMANE CU PREDISPOZITIA LA INFECTII? Imi fac toaleta zilnica, acolo..., dar......altfel? Voi ce stiti? Ar trebui sa ma ingrijorez? "Mentionez ca stau toata ziua cu chiloti pe mine + pantaloni...."

Mirela 38w Ana

Mergi la inceput