Durerea unei pierderi de sarcina (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hair spune:

fetelor, nu ma pot abtine in contextula sta ce a patit prietena mea sapt. trecuta. Era gravida in 3 luni, nu se simtea prea bine,a si sangerat, a fost la 6 doctori (era cam cu decolare; e clar, in Ro nu-ti trebe numai o a 2-a opinie, iti trebe mai multe; la toti a facut si eco), parerile impartite, in fine, pana la urma sangerare puternica, s-a dus la maternitatea Bucur, printr-o cunostinta, si o chiureteaza, deja sangera f. tare.
Dupa o sapt., stand in pat acasa, iar sangerare puternica, dureri, se duca la polizu la camera de garda, si ce credeti, zice dr ca trebe s-o chiureteze, ca pierde sarcina. mai avea unul, i-a si zis dupa aia, o fata!!!
adica ori ala primul n-a chiuretat-o deloc bine, ca a ramas copilul, desi dupa primul chiuretaj i-a facut eco!, ori erau gemeni si nu i-a vazut nimeni pana atunci!

nu mai pot continua, ca deja m-am enervat si io.

Chantal, in leg. cu surfactantul, si copilului meu i-au facut in prima zi, dar au zis ca era ultima doza, ca costa mult, vreo mie de dolari. I-a ajutat f. mult. Daca mai era nevoie pt. altcineva in perioada urm. nu ar fi avut, si asta la Municipal!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Della mai am 3 zile pana ajung la dr. Abea astept sa vad cum se poarta. Daca nu vor sa imi faca eco, nu stiu cum voi reactiona...
Flavia in acest we am avut iar migrene si nu m-am ridicat din pat. Azi sunt asa ametita, ca dupa o boala lunga. Nu stiu ce se intampla de au devenit asa dese. Ma intreb mereu daca nu o fi ceva cu bb si asta e modul de a ma atentiona. Nu imi pun baza in sangerari pt ca si la prima sarcina trebuia sa sangerez la vasa previa si nu s-a intamplat. Asa ca daca ar fi ceva nu cred ca as sangera nici acum. Oricum incerc sa raman optimista pana ajung la dr...asa sa faci si tu.
Lariana imi pare tare rau. Te rog sa nu cazi in depresie, fa toate analizele si data viitoare o sa fie mai bine. Toate avem momente cand ne gandim la ce e mai rau, asa ca nu cred ca poate influenta asta.
Stancutza, bobo nu va pierdeti speranta. Dumnezeu sa va ajute sa mergeti mai departe si intr-o zi sa aveti puiutul mult dorit.
Mariana cu siguranta asa e si aici si ma indoiesc ca vor face vreo exceptie pt mine. O sa discut asta la prima vizita la dr sa vedem ce zic. Nu inteleg de ce nu iti poti alege dr cu care sa nasti. Ce tampenie, daca eu in el am incredere, plus ca el stie ce mi-a facut la prima cezariana.

Ileana 14+
my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Ralu este ingrozitor ce i s-a intamplat prietenei tale! Doamne sunt niste criminali! Nu stiu ce sa mai zic...numai lucruri triste se intampla

Ileana mai ai putin si il vezi pe bebe! Cred ca esti foarte emotionata! Fii optimista si ai sa vezi ca totul este bine! Asteptam sa vedem pozele de la eco.
Imi pare rau ca ai asa dureri puternice de cap Vezi ce-ti spune dr. si incearca sa-ti iei si tensiunea pentru ca si asta poate provoca dureri de cap.Sunt sigura ca nu este nimic grav si dupa ce misca bebe or sa te lase.Ai grija de tine si de si te asteptam cu vesti! Bafta la eco!

Va

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Dragele mele, imi pare rau pt. vestile triste pe care le-am citit in ultimele zile. Nici nu stiu ce as putea spune pentru a le face pe fete sa se simta mai bine , dar poate faptul ca ma gandesc la ele si le inteleg suferinta le va ajuta si le va da putere .

Andreea multumesc pt. programel !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Va multumesc tuturor, fetelor, pentru cuvintele voastre. Ma ingrozesc cate citesc aici.
Referitor la surfactant, la 2 ore de la nastere, mama mea a mers la doctorita neonatolog si a intrebat-o ce medicamente sa cumpere pentru Alexandra, indiferent cat costa, ori de unde trebuie adus, ea cumpara. Doctorita a spus ca nimic, desi stia ca nu au surfactant! Si i-a dat si spaga 100 de dolari, numai ca sa ne spuna ce medicamente sa cumparam, pe banii nostri, evident! Asta nu vi se pare chiar criminal? Nu e rea-vointa din partea respectivei doctorite?
La toate asistentele, pe fiecare tura am dat spaga cate 500000 lei, la fiecare asistenta in parte, numai sa aiba grija de fetita mea si de mine. La doctorul ginecolog in total vreo 1500 Euro. Cum vi se pare? Nu or fi fost multumiti?!
Ce sa mai zic? Plang si simt ca nu-mi gasesc linistea pana nu fac ceva, nu stiu ce...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Draga Chantal, imi pare tare rau de pierderea suferita, nu doar a ta ci si a restului fetelor care au trecut prin astfel de tragedii :(. Pana la urma, citind cele scrise de tine cu referire la sumele de bani, mai bine alegeai Euroclinic unde nu cred ca erau probleme cu tratamentul pentru BB, iar sumele de cheltuit erau apropiate de cele date de tine si familie la "criminali", ca nu ii pot numi altfel, din pacate.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si multdoritul BEBE.

Melita H.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

CHANTAL, eu tot citesc ce scrii si mi se pare incredibil. Cum sa dai atatia bani? si tot sa se intamle ce s-a intamplat? incredibil Eu, in locul tau, sigur i-as da in judecata, pentru ca chiar e strigator la cer, si, chiar daca nu as obtine nimik prin proces, macar o mediatizare proasta, ceva, orice, sa-i mai atinga pe nenorocitii aia. Of, Doamne, imi pare sincer rau de ce ti s-a intamplat tie si ingerasului tau. Sper din tot sufletul sa gasesti puterea sa mergi mai departe, si, mai ales, sa vina in viata ta un bebe care sa mai stearga din durerea pe care simti acum.

DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

Laura Ioana, eu stateam cu risc de nastere prematura din sapt 26. De atunci trebuiau sa-mi dea injectia pt surfactant. Am nascut in sapt 34 deci cred ca au avut destul timp, nu?! Si totusi, mi l-au dat numai inainte de naste cu 30 de minute, in conditiile in care timpul minim ca acesta sa-si faca efectul este de 48 de ore inaintea nasterii. L-am intrebat pe dr ginecolog despre treaba asta si a dat din colt in colt.

Mergi la inceput

Multumesc, gripo. Din pacate, tot ce spun e purul adevar.
Ce ar trebui sa fac ca sa-i dau in judecata. As vrea si sa mediatizez cazul, dar cum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Chantal imi pare foarte rau ca ai trecut prin atata suferinta! Trebuie sa ai putere sa mergi mai departe si cu siguranta un copilas iti va mai alina durerea prin care treci acum.Sunt sigura ca fetita voastra va vegheaza de sus si are grija de voi. Iti doresc numai bine!

Laura ma gandesc la tine si sper sa fii bine! Doamne ajuta!

Mari, Flavia ce mai faceti? Cum va simtiti?

Va

Mirela

Mergi la inceput