Durerea unei pierderi de sarcina (9)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

mirela, merci mult de tot de incurajari, in momentele astea inseamna mult ptr mine, si a propos de durerea de care vorbesti, eu zilele trecute chiar am pupat poza de eco, singurul lucru ce-l am de la bebe doi,......si cum spui si tu trebuie sa credem tare tare si va fi bine, si ne vom tine toate puiutii in brate, primul ptr unele al doilea ptr altele, sau al treilea.....

nana, esti o draguta, merci de interpretarea visului,

mariana, ai dreptate cu progesteronul, dar sincera sa fiu mi-a placut visul asta, a fost singurul moment de relaxare totala, m-am trezit plingind cu Dominic linga mine, si m-am linistit. sa stii ca la Dominic si eu am simtit ca e baiat, pe al doilea nu stiu ce-a fost, dar l-am simtit tot baiat si pe asta-l simt fata nu stiu de ce.abia astept sa stiu ce e......in legatura cu decizia ta, eu ma uit aici la o emisiune cu nasteri si marti a fost o fata care a nascut natural dupa o nastere prin cezariana, totul a fost f ok, nici o complicatie nici o problema, avea cam 2 ani si ceva de cind avusese cezariana, si i-a placut atit de mult ca a nascut normal, fata de cezariana, ca si-a luat puiul cu mina imediat si i l-au pus pe burta(si eu imi amintesc de senzatia asta minunata cind l-am avut pe Dominic)acuma eu cred ca decizia cum vei naste o vei vedea cind se apropie chiar momentul, cum va fi atunci uterul, etc.

mari, cum esti, de fapt cum sinteti? cind ai eco, pe 20 ?

Flavia +10, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Mariana si eu am aceeasi problema, nu stiu cum e mai bine. Acum as vrea cezariana, dar imi e frica pt ca e prea devreme dupa cealalta si imi e frica si pt urmatoarea sarcina (daca). De nascut natural imi e iar frica, as incerca doar daca as fi internata inainte si mi s-ar provoca nasterea, nu as mai sta acasa sa astept. Dar mai e timp pana atunci, sa vad ce recomanda si drii.
Flavia ai dreptate sunt mult mai frumoase sarbatorile cand ai de toate, dar aici nu exista spiritul acela de Craciun. Nimic deosebit, nici in magazine, nici spectacole...mai nimic. Plus ca nu se gasesc ingredientele necesare pt a face o piftie, sarmalute etc., trebuie sa mergem in Suedia pt cumparaturi.
Si fara familie...
Astept pozele.
Mirela sper si eu. Poate o sa fie o perioada buna si pt tine.
Mari nu ne mai zici nimic despre tine/voi?

Uitati cat s-au facut de mari nepotii mei!
http://new.photos.yahoo.com/eiancu/album/576460762333073773/photo/294928803609072510/71
Ileana 15+
my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Ileana mersi,sper sa urmeze o perioada buna pentru toate fetele! Am vazut pozele,sunt absolut adorabili nepoteii tai! Sa-ti traiasca si sa fie sanatosi! Cand o sa vina si verisorul lor sa vezi atunci distractie!
Laura cum a fost la dr? Te asteptam cu vesti bune!
Mari nu ai mai dat nici un semn,sper ca sunteti bine,atat tu cat si
Flavia, Andreea, Adela, va

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Hoping for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Mirela multumesc. Mi-o imaginam pe Ariana intre ei, singura fetita cu parul blond si ondulat, ce frumosi ar fi fost impreuna...Erau cate 2 luni diferenta intre fiecare, ea mijlocia. Acum bb al meu o sa fie cu un an mai mic. Mama si-ar fi dorit f mult o nepoata, e invadata numai de nepoti, toti fratii mei (3) au baieti si acum si eu...
Laura ai fost la dr? Sunt sigura ca dr.Bucur ti-a dat numai vesti bune. Sa ne ti la curent.

Ileana 15+
my baby

Mergi la inceput

ileana, sint superbi nepoteii tai, ff frumosi, sa-ti traiasca. ei lasa ca va fi la al doilea fetita la tine sigur, ca intr-adevar sinteti invadati de baieti mey. da, e nasol ca la voi nu gasesti nimic, aici ai de toate, ca sint magazine romanesti, spiritul e, unii taie porc si fac de toate, eu abia astept sa fac piftie(ca mi-e o pofta...), si sarmale, si cozonaci(poate), si magazinele sint pline de de toate, si sint deja impodobite, si sint tot felu de spectacole cu mos ptr copii in 26 mergem la un bal de Craciun cu DOminic, si in 3 decembrie mergem la un concert intr-o biserica cu citece de Craciun, si spiridusi care-i plimba in trenulet(m-am dar cu Dominic duminica trecuta.......mi-a placut...), si ambalaje frumoase, si .....abia astept sa facem bradul. un singur lucru nu-mi place, e multa multa lume peste tot, magazine tot.in fine hai ca m-am lansat prea mult, pacat ca esti asa departe te invitam la o piftie, sper ca nu ti-am facut pofta.Ptr mine Craciunul e cea mai frumoasa sarbatoare din an, e magic,

mirela,

laura, astept vesti bune.

mari, sper ca esti bine? da un semn te rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor am ajuns acasa

Super obositor Bucurestiul asta

Am fost la Cezara Bucur care mi-a spus ca totul e bine, uterul e curat si ovarele la fel Mi-a dat trimitere la analize, printre care si cariotipul pt ambii parteneri.

Am facut analizele la medlife si rezultatul il iau peste cateva saptamani (dureaza mult cariotipul). Pe 30 nov. tre' sa sun sa intreb cand vor fi gata Oricum sper sa le am pana merg la marinescu pe 13 dec. Am facut doar analizele de sange, cele de col tre sa le fac dupa ce nu mai sangerez. Asta e, poate le fac cand merg dupa rezultate. M-a durut fff tare cand m-a intepat proasta de asistenta, mi-a impins acul de 3 ori pe vena si m-a durut si cand mi l-a scos

Multumesc, fetelor, ca v-ati gandit la mine

Andreea imi pare rau ca au venit uratii! Luna viitoare poate va fi cea norocoasa

Nana las' ca vine mos Craciun cu bebe, ai sa vezi!

Poze Laura

Mergi la inceput

Laura ma bucur mult ca esti bine si sunt sigura ca si rezultetele analizelor vor fi bune si o va apucati din nou de proiectul bebe
Ce analize ti-a dat sa faci?(daca nu sunt prea indiscreta ) Si in ce consta cariotipul?

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Hoping for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lariana spune:

Buna fetelor!Din cite am observat nu a mai aparut nici o graviduta?Ma bucur pt cele care sint ca e totul bine si asa sa dea domul pina la sfirsit.Laura te rog daca poti sa-mi spui si mie cu aproximatie cit costa analizele pentru cariotip pentru ambii parteneri ca si eu am fost trimisa dar deocamdata nu am ajuns.Eu ma aflu intr-o continua stare depresiva paste care sper sa pot trece fara prea multa medicatie.Luni voi incepe serviciul in acel loc unde am si nascut mai bine zis unde mi-a stat puiul.Sper sa fac fata sa nu o iau razna... Va pup pe toate si cu Dumnezeu inainte...

4+

Mergi la inceput

laura, ma bucur ca ai facut testele si ca ai scapat, iti tin pumnii ptr ca analizele sa fie bine, cind spuneai de cum te-a intepat mi s-a ridicat pielea ca mi-am adus aminte cind vroiau sa-mi bage si mie o perfuzie si atit de tare m-a durut ca era sa lesin....of bine ca ai scapat, pup fata nici mie nu mi-a placut niciodata in Bucuresti din cauza agitatiei multe, dar am amintiri frumoase....

lariana, ma bucur ca mai dai un semn de viata sa stim cum mai esti, e bine ca faci si tu teste, e greu ca te intorci la servici acolo unde ai nascut, dar intreb si eu ceva prostesc nu poti sa-ti shimbi jobul?mult curaj iti doresc si putere sa mergi inainte, in legatura cu fetele gravide se poate ca sorina si vivela sa ne dea o veste buna, dar vad ca inca nu ne-au anuntat.

mirela, cariotipul este ptr a detecta daca unul din parinti este purtator de boli genetice, uite ti-am gasit un articol sper sa nu fie considerat reclama, http://sanatate.jurnalul.ro/articol_48870/cariotipul_arata_bolile_genetice.html

mie mi-a fost tare rau ieri, am avut probleme la servici si in plus aseara mi-am dat seama ca merg la medic intr-o zi de joi, exact ca si la a doua sarcina era intr-o zi de joi cam la aceeasi ora cind mi-a dat vestea cea groaznica, si m-a apucat o panica, ma simt ca si intr-un cosmar care se repeta, desi nu sint eu superstitioasa tare, sotul meu incearca sa ma mai linisteasca....oricum ieri nu eram buna de nimic, azi sint putin mai bine, vor veni prieteni la noi si sotul ne duce la restaurant azi pe mine si bebe si prin oras.
va pup pe toate, abia astept sa vina joi si sa va zis ce si cum, in plus marti merg din nou la detartraj ptr finalizarea tratamentului, weekend placut.

Mergi la inceput

Flavia multumesc mult,acum am inteles ce si cum.
Lasa gandurile rele deoparte,ai sa vezi ca de data asta ziua de joi iti va aduce numai lucruri bune,il vei vedea pe bebe si ii vei auzi inimioara batand.Lasa-l pe sotul tau sa te faca sa te simti bine,iesiti in oras si ai sa vezi ca totul este ok.Distractie placuta!
Lariana iti doresc multa putere sa mergi mai departe si incet,incet sa-ti revii.Ai grija de tine!
Va pe toate!

Mirela

Mergi la inceput