Durerea unei pierderi de sarcina (9)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Flavia, nu-ti mai face ganduri negre, te rog, incearca sa te detasezi. Ce daca e joi, o sa fie bine de data asta, ai sa vezi. Nu lasa lucrul asta atat de marunt sa iti umbrasca bucuria de a mai afla ceva despre puiut.
Eu imi amintesc ca acum vreo 2 nopti am visat ca facusem testul de sarcina si era pozitiv si ma dusesem la dr la consult, sa imi confirme. Eram asa de fericita, dar chiar atunci, cand eram eu pe masa , a sunat alarma de la ceas si m-a trezit . Si nici n-am realizat ca am inchis-o imediat si am zis ca ma culc la loc, sa vad ce-mi zice doctorul in vis. Normal ca n-a mai urmat nimic, dar imi era asa de ciuda ca raman cu raspunsul in aer....
Asa ca tu, Flavia, bucura-te ca visul tau e realitate.
Te pup si multa sanatate, si tie si bebelului.

http://tt.lilypie.com/-jY7p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Vivela sa dea Dumnezeu ca si visul tau sa devina realitate si in curand sa vii cu vestea cea mare!
Cand faci testul?Iti tinem pumnii!
Cristina tu ce faci? Ceva simptome?
Va

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Hoping for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daneza21 spune:

Salutare tuturor.

Asa cum am mai scris in alt topic sunt si eu o "fosta mamica" care a pierdut o sarcina in 34 de saptamani. Motivul parese acum, ca ar fi sindromul de hipercoagulare a sangelui.

In urma analizaelor facute la Fundeni la doamna Dr. Uscatescu mi-a iesit APCR peste 900 in mod normal ar fi trebuit sa fie undeva la 300.
(din pacate nu am acum buletinul de analize la mine sa va dau datele exacte)

Ati mai avut careva asa ceva APCR atat de mare? si daca da, ati putut duce in cele din urma o sarcina pana la capat? In ce consta exact tratamentul?

Va multumesc mult si astept raspunsurile voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Mirela si Ileana, multumesc, am facut asa cum mi-ati spus, sper sa apara cand postez mesajul.

Ileana, ar trebui sa iti iei o vacanta sau, cel putin, sa o lasi mai usor cu serviciul. Din cate scrii, inteleg ca lucrezi destul de mult, iar stresul nu ii face bine lui bb.

Mirela, e normal sa doara inca. Cu toate ca mi-am impus sa nu ma mai gandesc atat si sa fiu optimista, nu pot sa nu imi amintesc ca acum un, pe vremea aceasta, eram cea mai fericita femeie din lume, insarcinata…E normal sa ne amintim si sa suferim inca. Dar e bine ca nu ne pierdem speranta si, asa cum zici si tu, viata merge mai departe si cineva acolo sus ne va ajuta sa ne continuam drumul. Sa dea DD ca luna aceasta sa fie norocoasa pentru tine!

Bine ai revenit, Gabi. Iti doresc sa ai parte de bb cat mai curand!

Flavia, mersi mult pentru informatiile referitoare la Materna. Adevarul este ca de abia astept Craciunul, nu mi-am mai vazut familia de ceva vreme si mor de dor. Sper si eu, ca si tine, ca Mosul ne va aduce tuturor bb-ul dorit. Nu te ingrijora in privinta visului. Sunt convinsa ca l-ai avut doar pentru ca te gandesti fff mult la asta. Mai sunt cateva zile pana mergi la doctor si o sa vezi ca totul e bine.
Te rog nu te panica, nu ii face bine lui bebe. E o simpla coincidenta ca mergi tot intr-o zi de joi, nu se va intampla la fel! Sper ca te-ai simtit bine in oras si ca ai mai uitat de gandurile acestea negre. Trebuie sa fii fericita, mai ales ca luni, daca imi amintesc bine, este ziua ta de nastere
Si pentru mine Craciunul e cea mai frumoasa sarbatoare din lume. Numai ca eu traiesc la Miami, unde este cald, iar pentru mine Craciunul fara frig si (sper) zapada nu are acelasi farmec. Ca sa nu mai vorbesc de mancare, nimic nu se compara cu piftia si cozonacii facute de mama, de abia astept sa manac! Inchipuie-ti cum ar fi sa fac piftie, iar afara sa fie 28 de grade! Nu mi-ar placea deloc. Plus ca nu am facut niciodata piftie

Nana, nu fii suparata. O sa vina si bb-ul, sunt singura, mai avem doar un pic de asteptat.

Mariana, mersi pentru informatii. O sa ii cumpar sorei mele Materna.

Ileana, nepoteii tai sunt superbi! Sa va traiasca si sa fie sanatosi!

Laura, ma bucur ca vii cu vesti bune. Sper ca si analizele sa iasa bine si sa te poti apuca cat mai repede de treaba. Si eu merg acasa si vreau sa imi fac iar toate analizele, poate fac si cariotipul, nu stiam mare lucru despre aceasta analiza, am citit articolul Flaviei.

Daneza, imi pare sincer rau pentru pierderea ta! Eu nu am patit asa ceva, dar dupa ce am pierdut sarcina, doctorul mi-a spus sa fac si aceasta analiza pentru a elimina toate cauzele posibile. De la el stiu ca poate fi motiv de pierdere a sarcinii si ca exista tratament pentru a duce sarcina pana la capat, daca se descopera din timp. Mai multe nu stiu, poate te vor ajuta alte fetele. Iti doresc multa putere pentru a merge mai departe!

Va pup pe toate

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Della spune:

Dragele mele , va salut pe toate si fac doar prezenta, si de data asta, pt. ca sunt fff incarcata cu munca atat la servici cat si acasa. La servici e o perioada nebuna, iar acasa am schimbat in bai una alta (robinete, wc-e etc), ar mai fi si o curatenie serioasa de facut... In plus m-am angajat si la a scrie un program, asta o sa fac azi. Copiii sunt bine, Richie la gradi, Roberta la scoala . Cam atat despre mine.
Am o intrebare, ce este piftia? Din pacate nu stiu. Imi dati si mie, va rog, reteta?
Craciunul este si pentru mine cea mai frumoasa sarbatoare din an! Abia astept!!! In totdeauna, parintii mei, aveau grija sa avem un brad fff frumos si cadouri multe sub el. Asa ma straduiesc si eu, copiii mei sa aiba parte de aceeasi magie de care am avut eu Abia astept Craciunul!!!
Legat de vise, am si eu ceva de scris... Cand eram gravida cu bebe4, tot visam ca bb se vede prin burta, ca este mic... Nu stiu ca sa zic, pare groaznic, dar faptul ca a murit nu a fost o surpriza, din pacate simteam ca nu traieste... nu puteam comunica cu sufletelul lui, parca nu dorea sa se nasca...
Scuze, m-am grabit sa va scriu si nu am timp sa recitesc. Gravidutelor (Flavia, Mari, Ileana) aveti grija de voi si luati-o mai incet cu munca . Nu va ganditi la "prostii", copilasii vostri sunt bine!
Viitoare mamici (si aici nu insir pe toata lumea, pt. ca mi-e frica sa nu uit pe cineva), ma gandesc cu drag la voi si sper sa fie cat mai curand bb.

pt. toate fetele.
Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Della spune:

Lariana, cum esti? Cred ca-ti este greu sa mergi sa lucrezi in acel loc... Apropo, tu ce lucrezi? Acuma te-ai angajat acolo?

p.sp Eu cred ca sarcina ta e mai mare de 4 saptamani .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Daneza, ti-am scris si la subiectul deschis de tine la odisee. Parerea mea este ca ar fi bine sa incerci sa mergi la Tutunaru. Am citit despre el ca se pricepe la acest fel de afectiuni si reuseste sa duca cu bine sarcinile pana la capat. Iti doresc multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Vivela, ai facut testul? Tin pumnii sa fie II!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daneza21 spune:

Chantal Acum l-am gasit pe Dr Udrea de la Municipal - Doctor care mi se pare foarte bun in ceea ce face si spun asta pentru ca a intuit din prima cum ca as suferi de sindromul de hipercoagulare a sangelui, am vazut ca alte mamici au pierdut 2-3 sarcini pana au fost trimise sa se faca si aceste teste la Hematologie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Della,piftia e ...racitura

Mergi la inceput