Durerea unei pierderi de sarcina (9)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Mirela, stiam si eu ca nu trebuie neaparat sa te doara sanii daca e sarcina, dar asa fusese data trecuta, si ma gandeam ca asa ar reactiona corpul meu la hormoni.
Da' la cat ma pipai eu , cred ca o sa inceapa sa ma doara .
Da, se pare ca sunt foarte calda dimineata , acum sa vad daca e si cu folos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Flavia si eu astept sarbatorile (desi aici nu sunt ca acasa) si as avea nevoie de o vacanta. Prea multa munca si stres si la mine.
Andreea si de la noi. Ca sa pui un ecomon deschide lista (show entire smile list) si copiaza de acolo codul de la ecomonul pe care il doresti, de ex.[ colegi ], apoi mergi la profil personal si il pui la semnatura.
Nana si Andreea imi pare rau ca nu a fost luna asta.
Vivela se pare ca e sarcina. Doamne ajuta! Sa ne ti la curent. Da, sanii nu e obligatoriu sa doara, nici alte simptome nu sunt obligatorii.

Ileana 15+
my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

andreea, imi pare tare rau ca nu a fost nici luna asta, dar cum spui si tu esti stresata si imi aduc aminte si eu cind am incercat sa ramin a doua oara nu am ramas in luna cind eram tare stresata, dar uite ca vin sarbatorile, te duci acasa, si vei avea un Craciun pe cinste, si sint convinsa ca se va intimpla ceva, ca si la celelalte fete de altfel, le va aduce Mosu cite un . in legatura cu vitaminele prenatale si postnatale(eu le-am luat si cind alaptam), se numesc Materna, uite aici ai compozitia, si scrie clar ca nu contin nici gluten, nici tartrazina care este colorantul E 102, parabčne e un produs cancerigen ce se gaseste in unii deodoranti, uleiul de arahide da alergii(de aceea nu e bine de mincat nici arahide cind esti gravida), deci il poti lua cu incredere ptr sora ta, si nici nu e tare scump, tin minte ca o cutie mi-a ajuns pe toata sarcina, ca se ia una pe zi.

nana, imi pare tare rau, dar capul sus, ca sarbatorile vin si te trezesti ca-ti aduce ceva Mosul.........

vivela, cum sa nu ne amintim de tine, ma bucur ca vii cu vesti bune, eu zic ca e bebe, si eu aveam temperatura 37.4 fix, nu aveam inca greturi ca ele apar pe la 6-7 saptamini, si sinii ma dureau tare putin, dar pe mine ma dor tot timpul, deci nu e obligatoriu, ai sa vezi ca vor incepe sa te doara pe masura ce sarcina avanseaza si creste nivelul de hormoni in singe, vai ma bucur tare mult ptr tine, vei fi mamica de iulie?nu!felicitarile mele.

ileana, da si eu am nevoie de o vancanta, mie imi plac tare mult sarbatorile aici ca in R imi aduc aminte ca-mi era tare groaza ca totul se scumpea si nu as fi avut bani sa-i iau tot ce pot sa-i iau aici lui Dominic......si in plus aici am avut cei mai frumosi brazi din viata mea, anul asta va fi la fel de frumos, o sa va pun pozele.stiu cum e cu stresul la servici, tre sa incercam s-o luam mai moale, doar avem motive,

chantal, michel, cum mai sinteti?

fetelor am visat azi noapte ca am fost la medic, si Doamne, era atit de frumos bebelusul meu de numa, si totul era perfect si mi-a dat si o poza si eram atit de fericita.......oare sa fie semn bun, sau e ca imi doresc atit de mult sa fie asa?Greturile m-au mai slabit putin si mi-e si frica sa nu fie ceva......ma string pantalonii........

Flavia +10, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Flavia,draga mea,nu-ti face griji in privinta visului.Ai visat asta pentru ca te gandesti tot timpul daca este bine tau si unde mai ai putin si mergi la medic.Iti doresc din suflet ca visul tau sa devina realitate!Totul va fi bine,o sa vezi!
Ileana acum vin sarbatorile si o sa urmeze o perioada in care vei avea ocazia sa te relaxezi si sa lasi stresul deoparte!
Va

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Hoping for a miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Off Doamne!
Tare bine ar mai fi! Sa va auda Dumnezeu! Sper din suflet s anu ma uite mosul!
Va pup si va imbratisez cu mult drag si va urmaresc in continuare!
Deocamdata astept sa plece uratii sa ne apucam de treaba! De data asta fara stres, ca azi ca maine, ca mai stiu eu in ce zi e ovulatia. Daca e sa fie, sunt convinsa ca va fi. vine cand vrea el si mai ales cand vrea bunul Dumnezeu!
Pupici.

Nana, aspiranta la titlul de mamica!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Pepsi
fetelor am visat azi noapte ca am fost la medic, si Doamne, era atit de frumos bebelusul meu de numa, si totul era perfect si mi-a dat si o poza si eram atit de fericita.......oare sa fie semn bun, sau e ca imi doresc atit de mult sa fie asa?Greturile m-au mai slabit putin si mi-e si frica sa nu fie ceva......ma string pantalonii........

Am cautat eu pe net ce inseamna cand visezi bebelus si am gasit urmatoarele :

BEBELUS: (plangand) piedici, probleme în plan profesional; proiecte blocate în loc; calitati;
(frumos, fericit) stare de multumire personala, inocenta, ingenuitate, lipsa de maturitate, lipsa de griji, perioada linistita, sanse noi, început promitator, speranta;
(urat) lipsa de încredere, griji, probleme, piedici neasteptate în proectele personale;
(bolnav) stress, zbucium sufletesc, dezamagire; perioada dificila;
(mergand sau învatand sa mearga) în proiectele pe care leai început, primele rezultate încep sa prinda contur; sperante mari, promisiuni;
(pierzand) pierderea controlului asupra propriilor tale fapte; teama de a nu face fata cerintelor celor din jur; griji; sentiment de vinovatie;
(razand) perioada fericita, plina de bucurii si satisfactie; (dormind) perioada de pauza, de detasare fata de problemele în care esti implicat;
(în carucior) ajutor neasteptat în proiectele tale, care le vor face sa înainteze;
(nascand) dorinta de împlinire, de realizare personala intr-un domeniu al vietii, dinamism, energie, viitor promitator; creativitate, inventivitate, imaginatie, capacitate de creatie exceptionale;
(adoptand) acceptarea noilor sarcini, a noilor reponsabilitati în munca de zi cu zi, constient de dificultatile ce apar;

Deci e de bine!
Pupici

Mergi la inceput

Nana sa stii ca asa este,Dumnezeu stie mai bine ce si cand avem nevoie,chiar daca uneori noi nu intelegem aceast lucru.

Edit: Apropo de vise,cand eram insarcinata am visat un bebe pe care nu-l puteam tine in brate,era asa de greu...si asa a fost,nu l-am putut tine in brate!

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Hoping for a miracle!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by blueeyes2003
Edit: Apropo de vise,cand eram insarcinata am visat un bebe pe care nu-l puteam tine in brate,era asa de greu...si asa a fost,nu l-am putut tine in brate!

Off, Doamne!
Lasa ca acum a trecut!

Mergi la inceput

Nana desi au trecut 8 luni de atunci, inca doare! Am suferit enorm si sufar inca - sunt momente in care totul revine,plang si ma incurajez singura spunandu-mi ca asa a fost sa fie si ca nu a fost vina nimanui.Oricum,nimeni si nimic nu ne mai aduce inapoi copilasii pierduti niciuneia dintre noi,dar viata merge mai departe si cineva acolo sus ne ajuta sa ne continuam drumul,ne da putere!Sper ca in curand sa fim cat mai multe -dutze si sa ne bucuram de fiecare etapa a sarcinii pana il vom avea pe in brate
Mari ce faci? Esti bine?
Laura te asteptam cu vesti dintre cele mai bune!
Va

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Flavia in perioada asta incepi sa visezi mai ciudat din cauza progesteronului care tot creste sa sustina sarcina.
Visele din timpul sarcinii in general nu se pun, dupa psihologii suedezi.
Nu stiu cum se face dar eu la 2 dintre cei 3 copii am visat exact sexul lor inainte sa-l aflam de la doctor.

Andreea/USA tocmai m-am uitat si vitaminele pe care le iau eu au nu unul, ci 4 E-uri care sint explicate pe prospect si considerate nepericuloase.Cind intrebasem anul trecut, fetele de peste ocean parca imi scriau ca exista Materna si acolo.

Laura chiar ca am fost telepatice si am scris in acelasi minut si secunda data trecuta! Si eu tot asa cred ca singerarea este de la chiuretaj si am inteles ca in unele zile poate curge mai mult alteori mai putin.Cum mai este astazi?

Ileana in Suedia dupa o cezariana, prin saptaminile 36-37 se face un control al inciziei uterine la ecograf ca sa vada daca putem incerca o nastere vaginala dupa cezariana.Daca in Norvegia nu se practica le poti cere parerea si intreba.Oricum acum parca mi-e teama si de nastere naturala dupa cezariana si de operatie.Cred ca nu voi stii sa aleg singura dar nici n-am incredere in doctori.Dupa cite cazuri am citit si una si alta sint periculoase asa ca e foarte greu sa ma hotarasc.

Nana aici se spune ca doar 25% dintre aspirante ramin gravide de prima data si 50% in decurs de 6 luni.Asa ca iti voi tine pumnii sa puteti incerca din nou cit mai repede.

Mergi la inceput