Durerea unei pierderi de sarcina (9)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

raluca, f frumos ai scris, e ceva la care eu nu m-am gindit asa, sub aspectul asta.....

nana, bafta multa iti fac galerie, sa fie bebe si la tine cit mai curind. merci de intrebare, burta creste, tre sa-mi schimb pantalonii ca ma cam string si abia astept sa merg la eco.

sorina, eu zic sigur ca-i bebe, ca am citit eu ca teste fals pozitive nu exista, si la mine la a doua sarcina abia s-a vazut linia a doua, si dupa citeva zile am refacut un test mai scump si s-a vazut super bine. Felicitarile mele

ileana, da, mai am citeva zile, pe 23 ma duc, abia astept, am ajuns si eu in saptamina 10, mi-e frica, dar merg inainte.

mirela, merci de incurajari, sper si eu sa fie totul bine, voi fi mult mai usurata dupa rv din 23.

laura, nu cred ca e ciclu ce ai tu, eu am singerat dupa chiuretaj cam 7 zile, dupa care am facut hemoragia aia urita, dar eu zic, cum spunea si mariana, pina nu curge mult, nu miroase si nu ai dureri mari nu trebuie sa te panichezi. daca poti suna medicul, am uitat ieri sa-ti zic, ca si eu tot am mici certuri cu al meu barbat, sintem in stres, el cu examenele +munca, eu ca in perioada asta am pierdut cealalta sarcina, sint mai dificila, si bebe Dominic e la mijloc saracu, si cind sintem noi agitati e si el mai raut si uite asa....

della, singurul lucru care ma consoleaza este ca stiu ca e semn bun daca am greturile astea, ce bine ar fi sa dispara la 12s, asta inseamna ca mai am 2 saptamini, citeodata cind nu le am ma panic, e rar ca nu le am, dar ma tot testez sa vad, ca la a doua nu le mai aveam si eu credeam ca era din cauza ca eram in 12s...ai dreptate, uite cum se schimba acusi anul, si treci si tu la proiectul bebe, sanatate multa lui Richie, ma bucur ca e mai bine, ai sa vezi cu siropul ca va fi mai bine, eu ii dau picaturi lui Dominic.

annitha, f frumos ce ai scris, am plins....

mariana, si eu am o operatie cit o cezariana, in acelasi loc, dar mie mi-au scos un ovar cu chist, deci diferenta e ca eu am uterul intact, dar cicatricea la suprafata e aceeasi, si pot sa-ti zic ca dupa mai bine de 2 ani abia linia s-a facut din rosie alba, acuma am 6 ani de la operatie, si vad ca ma deranjeaza de cind am ramas gravida, cu Dominic imi aduc aminte ca m-a deranjat chiar suparator, desi aveam 4 ani de la operatie, si cind nu eram gravida ma mai doare la schimbari de vreme, si e ff mica acuma, nici ca se mai vede...ai mare grija de tine, sa nu faci efort. eu si acum dupa atitia ani daca ma intep aproape de operatie nu simt nimic, e din cauza ca nervii(terminatiunile nervoase) au fost sectionati.

andreea, ti-a venit ciclul, sau e o veste buna???

mirela cristina, un test ceva?

Doamne iar am scris mult, va pup pe toate

Flavia +10, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Flavia lasa stresul deoparte pentru ca nu de asta ai nevoie acum,stii ca bebe simte,nu? Lasa ca certurile sunt trecatoare si ramane ce este mai bun!

De test, deocamdata,nu poate fi vorba,pentru ca sunt Z15.Mai avem de asteptat.Si Cristina este cu o zi inaintea mea,asa ca...si ea mai asteapta.
Te si ai grija de tine!

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Flavia mai ai un pic si apoi o sa te linistesti si tu.
Mariana, Mirela nu stiu daca la mine e rosu inchis (nu prea mai vad sub burta), dar sigur nu e alba. Acum arata ca un sarpe, s-a ingrosat si latit un pic. La mine nu s-a uitat nimeni la operatie cand am fost la contol acum.
Della, da am intrat in luna a4-a, dar pt ca nu s-a incheiat spun ca am 3 luni. Nici eu nu stiu cand a miscat Ariana prima data, pana mi-am dat seama ca ce simteam sunt miscarile ei nu mai stiam ce zi sa consider...Incerc sa fiu mai atenta acum.
Vesti nu stiu daca o sa am asa des pt ca ajung rar la dr (o data pe luna) si cum nu simt ca sunt insarcinata...astept miscarile...

Ileana 15+
my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

mirela, ai dreptate, incerc sa las stresul in plata lui, abia astept sa-i fac braul lui Dominic, si sa vina sarbatorile.....pai daca esti numa in ziua 15 mai astept cu galeria, se pare ca m-am inselat in zile.

ileana, ai mare dreptate, asa simt si eu ca dupa ce ma duc la medic si-l vad pe puiut ma voi linisti, asta ptr o vreme, oricum dupa ce trec de perioada critica griji prea mari nu-mi voi mai face....sau mai stiu si eu....imi aduc aminte ca Dominic a miscat pe la 4 luni jumate, misca bine, dar eram mai slaba ca si acuma, si se zice ca a doua sarcina o simti mai repede, ca stii la ce sa te astepti. lasa c-ai sa vezi acusi il simti si tu pe baietelul tau ca misca.sa ne ti la curent.

Flavia +10, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Dragele mele, va multumesc pentru grija voastra, dar nu am vesti bune, a venit CM-ul...Am incercat sa va scriu aseara, dar forumul nu mergea, iar azi am fost plecata toata ziua la serviciu + scoala. Oricum, ma asteptam, nu stiu de ce...Am si fost foarte stresata luna aceasta, am avut o groaza pe cap. Sper sa ma linistesc, pentru mine vine vacanta, voi pleca in Romania si sper sa se intample ceva bun acum.

Laura, eu zic ca esti inca in grafic, la mine a curs cate putin timp de 10 zile aproape. Dar daca e abundent, poate ar trebui sa intrebi un medic. Succes la Bucuresti, sa dea Domnul sa gasesti un raspuns pentru toate intrebarile tale.

Mirela si Cristina, ma pregatesc de galerie. Daca la mine nu a iesit nimic, sper ca macar de la voi sa vina o veste buna.

Flavia, numai maine nu-i poimaine. Mai ai putin, cred ca esti nerabdatoare...Sunt convinsa ca bb e bine si ca totul va decurge bine de data aceasta. Sa nu te sperii cand iti vor disparea greturile, am inteles ca dupa trei luni, cd incepe sa miste, vor trece. Poate ma poti ajuta cu un sfat. Sora mea e insarcinata in 4 luni si i-a spus medicul s aia vitamine (prenatal, parca), dar cd a studiat prospectul a vazut ca contine cateva E-uri, dintre care unul destul de nociv. M-a rugat sa ma uit pe aici, sa vad daca gasesc ceva. Ai cumva idee ce as putea lua?

Ralu, ai scris atat de frumos, mi s-a ridicat pielea pe mine. Sper ca cuvintele tale sa le ajute pe Chantal si pe Michelle.

Sorina, eu inclin sa cred ca e sarcina. Repeta testul mai repede, nu ne tine in suspans.

Della, sanatate mamei tale! Timpul zboara repede, acusi vine aprilie si incepi si tu sa numeri alaturi de noi.

Ileana si Mari, multi pentru voi si pentru bb-ii vostri!

Va pup mult pe toate

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Am incercat un font nou, dar nu prea mi-a placut. Laura, cum fac sa adaug si eu la semnatura un emoticon, cum ai tu?

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

La mine toate sperantele s-au spulberat.
Z27 este azi Z3 deja.
Sper ca se va intampla luna asta!
Pupici .

Nana, aspiranta la titlul de mamica!

Mergi la inceput

Nana imi pare rau! Stiu cum este sa-ti faci sperante si sa vezi ca iti vine CM Dar trebuie sa fii optimista si sa speri ca luna viitoare se va intampla!
Andreea imi pare rau ca nici tu nu ai avut noroc luna aceasta.Dar tot ce putem face este sa speram ca se va intampla cat mai repede.Poate daca vii in Romania in vacanta,o sa lasi grijile deoparte,vin sarbatorile si odata cu ele si bebe.
Daca vrei sa adaugi emoticon la semnatura,intra la profil personal si iei emoticonul de aici si il copiezi acolo.Apesi "trimite" si va aparea de fiecare data.
Laura iti tinem pumnii sa fie bine! Cand ajungi acasa sa ne spui ce ai facut!

Va

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

N-am mai scris de mult,nici nu stiu daca va mai amintiti de mine. Dar v-am citit in fiecare zi si m-am bucurat si am plans alaturi de voi, ca si cum v-as cunoaste dintotdeauna.
Eu, dupa pierderea sarcinii la 8 sapt, si dupa ce am trecut cu bine peste chiuretaj (poate neasteptat de bine avand in vedere groaza initiala), mi-am luat inima in dinti si am zis ca nu trebuie sa mai pierd vremea. Asa ca m-am pus pe treaba dupa primul CM.
Azi sunt in ziua 24 si greu mai trece timpul pana la test.
Am ovulat ca la carte, cu 14 zile inainte de cand ar tb sa vina CM, adica in z18 (CM-ul meu e de 31 de zile): z17=36.6, z18=37,1.
Eu zic ca asta e clar ovulatie. De atunci si pana acum tot ridicata e temperatura, ba intr-o dimineata a fost 37.4, ca ma gandeam ca s-o fi stricat termometru'.
In rest, usoare greturi si ametelii din belsug. Dar ce ma bucur ca exista ...
Ce ziceti, sa sper si eu ca s-o fi prins bebe?
La sarcina trecuta (pe care am pierdut-o), ma dureau sanii ingrozitor si erau f umflati. Acu' ii pipai si nimic, nici macar o jena. O fi prea devreme sau poate n-o mai aparea deloc durerea de sani?
Va pup,
Gabi

Mergi la inceput

Vivela pai se pare ca se intrevede ceva ai toate semnele de sarcina si ce temperatura ai!!! Nu cred ca este neaparat nevoie sa te doara sanii.
Iti tinem pumnii sa fie bebe!

Mirela

Mergi la inceput