Cirese de Mai-Iunie 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Gata, am gasit link-ul cu reteta Ioanei

Voi puneti in supica o cupa de lapte si una de cereale??? Eu incerc sa-i dau supa doar cu legume pasate in ea, fara lapte sau cereale.

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

ALBUMUL DEGETZELELOR GUSTOASE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Nu mai am loc in congelator, ca as incerca sa fierb mai multa carne o data, sa o mixez pana o fac crema si sa o congelez...

Cat despre pui, astept sa-mi aduca mama pui natural "neaviar", din ograda ei Ma umfla rasul cand imi amintesc de Loredana Groza cu "gripa aviatica" pomenita in direct la nu's ce canal tv

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ

ALBUM LIMBUTZE

ALBUMUL DEGETZELELOR GUSTOASE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Diana ce dulce-i Evelyn in costum de dovlecel! Hai trimite-o pana-ncoace s-o smotocesc un pic!

Carmina, ii dulce foc catelusul tau! Ce fain se invarte si se taraste! Super!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

quote:
Originally posted by DianaR

Mihaela, Timeea papa doar san. Refuza biberonul, l-a aceeptat de vreo 2-3 ori cand avea o luna de atunci neam. Suge de n ori pe zi, aici eu sunt de vina ptr, ca daca o vad ca vrea cat de cat ii dau ca altfel raman cu laptele in tzatze. NoaUtea suge de 1-2 ori. Nu adoarme la tzatza, dar Vladut baietelul meu era ca si al tau, doar la tzatza sau leganat in scoica. Noi ii legasem 2 sfori de maner si le-am fixat in 2 carlige de tocul usii. Timeea adoarme singura cu si mai rar leganata.
Ei sug des si din nevoia de afectiune, plus ca de multe ori interpretam noi gresit semnalul transmis nu inseamna ca nu mai ai lapte, vezi la mine care ii mai dau si lui fiu-miu...

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

merci de raspuns. Si Vladut cand a terminat cu dormitul dificil? Sau n-a terminat
Eu am uitat sa spun ca Marc refuza suzeta. Ca poate era si aia o solutie.
Mihaela

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Mark

Mergi la inceput

Hai sa fac apelul. Cine mai are copii nedifersificati? Si doar alaptati?
Pana acum am vazut DianaR, ralucis?, angelica_g,amiss_zip, daryana
Mai e cineva? Sa facem clubul copiilor nediversificati sau Mos Nicolae pe drumul diversificarii
Mihaela

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

Virsta Mark

Mergi la inceput

carminanu-ti teleportezi bebe-ul pana la Montreal sa ne dea si noua niste meditatii?Ca eu si Miti avem nevoie de un profesor particular

Virsta Mark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Diana, nu-i asa ? Si eu ma plang ca nu-mi mananca cupilul .
Dar acum vreau sa pun un film cu 2 bebelusi...zic eu amuzant...sa-i vedeti ce seriosi sunt si cum isi folosesc ei manutzele lor mici sa manuiasca un...plastic. Treaba e ca nu m-am hotarat daca ei se cearta pe acel plastic sau din potriva, il impart prieteneste.Dar din pacate nu resusesc sa o fac. mai incerc peste 3 minute .

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Miki, sa stii ca vreo 3 ore pe zi l-as trimite si lui Mark, ca pe langa giumbuslucurile pe care le face stie sa si planga rau rau de tot. Si mark nu are nevoie de training, este inca mik, peste 2 saptamani o sa-ti fie dor de momentele in care il punei intr-un loc si acolo statea .

Haideti fetelor cu bebei nediversificati, de-abia astept sa va citesc cand veti trece prin etapele astea...uf de care eu m-am saturat.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Carmina asa este costumul sotului meu a fost cam infricosator, dar fi-mea nu a avut nici o reactie la vederea mashtii.
Al meu in schimb e ok e costum de epoca nimic scary.

Pupici micutului Mihnea. S-a facut mare.

DianaR multumim pt aprecieri.

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Steluta multa sanatate micutei Andrada.

Carmina am citit si eu faza cu suzeta. Super tare.

LA multi ani celor care au implinit o jum de an: Serghei,David, Evelyn, Bianca. Sa cresteti mari si sanatosi.

Lucia_cs sa stii ca mi-e dor de tine. Mai pune si tu poze cu printesa ta.

Irinel ce faci? Ce mai face Maria? O pupam dulce si ii transmitem multa sanatata, multa de tot.

revin ca s-a trezit printesa

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput