Cirese de Mai-Iunie 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anileda spune:

Mikiion, pe noi ne-ai sarit ! (vezi capitolul 20, pag. 19)

[quote]Haideti fetelor cu bebei nediversificati, de-abia astept sa va citesc cand veti trece prin etapele astea...uf de care eu m-am saturat. [quote]
Carmina, mi-e o frica de mor!!
BTW, Mihnea e super!!! Cand am citit ca maraie si cu gura deschisa m-am gandit la un catzel, apoi vad filmul intitulat "catzelushul Mihnea" Cred ca se poate spune ca merge de-a busilea, nu?

Stelutza, multa sanatate puiului tau!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

mai fetelor, ce program de somn au bebeii vostri? al meu e ca o gaina : dupa masa de la ora 4 dupaamiaza mai sta pana pe la 5 jumate si adoarme, se trezeste la 7 seara sa pape repede un biberon si adoarme instant de cele mai multe ori, il scol eu la 10:30 seara pt baita si biberon, apoi se trezeste el la aprox 4 dimineata si apoi la 6 jumate dimineata se trezeste de tot pt biberon si JOACA si "vorbaraie" si nu e bine singur, trebuie sa stau sa ma joc cu el...adica intr-o perioada de 12 ore se trezeste doar pt biberon si baita.
Si in timpul zilei doarme intre 15 minute sau chiar 1 ora jumate intre toate mesele ( care sunt la 3 ore ).

Oare nu doarme cam mult ?
cand e treaz e fff "vorbaret" si f vioi, trebuie sa ne jucam si nu prea "scap" de el, cred ca-i place de mami lui

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Buna dimineata cirese razacioase!!( si cei membri in club si cei care nu sunt inca membri "cu acte")

Mai intai sa uram si noi la multe luni si ani fericiti cireselor care au sau urmeaza sa implineasca jumatate de anisor: Alexandru Serghei, David, Robert , Evelyn, Bianca Stefania, Maya, Irina Gabriela!! Sa ne traiti!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Diana79 suuper dovlecica ta!!! Asa de scumpa si v-ati costumat si voi.. cu simpatici! Al meu sot nu a vrut sa ne costumam si noi si singura eu parca ma simteam aiurea dar la anul nu mai scapa!!!

Carmina suuuperb fimuletul cu "Suzy".. la cat de aiurita sunt chiar am crezut ca Suzy e "cineva" si tot asteptam sa mai apara un bebe in filmulet..
Mihnea nazdravan si simpatic!!

Mitti Sofia doarme seara de pe la 8 pana dimineata la 8 asa cu treziri sa pape si atat. Ziua in schimb trage cate un pui de somn scurt pe la 10 , la 1 la 3 si la 5 cam de cate 30 de minute sau rar mai mult si atunci combina doi dintre "pui". Cand e treaza in schimb e tot timpul vesela si vorbareata si s-ar juca tot timpul dar nu prea mult singura.. ii trebuie audienta si eventual si participant!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Steluta pupam bebelina mica si multa sanatate Andradei si tie multa rabdare!!

Vivi povestea despre lupta lui Ingrid este geniala !! Spor la treaba!!

Carmina Sofia mea maraie mai mereu la masa nu imi dau seama uneori daca de placere sau de nervi..!!

Pupam ciresele toate si ne retragem la nani!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

La Multi Ani !!!! SERGHEI, DAVID, EVELYN, MAYA IRINA-GABRIELA,CATALIN-GABRIEL SI RADU-GABRIEL. Sa cresteti mari si frumosi..sa aveti o copilarie fericita si sa le aduceti parintilor numai bucurii.

Mergi la inceput

Diana79 - wow...dar ce costume frumoase!!! E asa de dulce dovlecica ta, ca-ti vine s-o papi!!!

DianaR - in sfarsit am resusit sa-l gasesc pe domnul cu animalute. Si m-am luat de el... Posibil sa-l caut atata amar de vreme. Si mi-a spus ca el umbla prin toate orasele....
Treimite-mi adresa ta pe virginiavasilache@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

quote:
Originally posted by mikiion

merci de raspuns. Si Vladut cand a terminat cu dormitul dificil? Sau n-a terminat
Eu am uitat sa spun ca Marc refuza suzeta. Ca poate era si aia o solutie.
Mihaela

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Mark

Nici Vladut n-a vrut suzeta. Pe la 8-9 luni nu mai statea in scoica asa ca-l adormeam la san sau in brate, dar imediat am gasit alta metoda, nu stiu cat de indicata, adica am cedat si-l luam cu mine in pat. Se juca cat se juca si adormea. Apoi il mutam in patutul lui. Dupa un an jumate n-a mai fost chip sa-l mutam in patut se trezea si urla. Asa ca i-am facut patut de copil mare si stam unul din noi langa el pana adoarme. Asta e.

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Virgi, saru-mana, trimit mail imediat.

Miti, fii fericita ca-ti doarme pruncul! las ca-i bine! Te-ai mai linistit cu mancatul?

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Luana- L-am intrebat pe Choy despre spicy food la bebei si mi-a spus ca de la un an pot sa incep sa-i dau alimente care au pe eticheta semnul unui ardei ( asta aici inseamna foarte putin iute ), iar alimentele cu 2,3 si 4 ardei pe eticheta dupa 2 ani cand un copil mananca cam tot ce papa un adult.
Insa eu zic ca schema asta e valabila pentru ei...ardeiul fiind alimentul lor de baza, precum sarea din bucataria noastra. Drept urmmare eu am sa-i dau atunci cand o sa simt..si in functie de mancare, pana atunci papam zilnic ardei gras.
Horei

Mergi la inceput