Cirese de Mai-Iunie 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 29
mikiion spune:
Mitite inteleg cu Canada. Acum tocmai a venit si fratele meu si ma chinui sa-i gasesc apartament. Si ma chinui rau ca nu cunosc bine Montreal-ul. Ca eu cand am emigrat eu am ajuns direct la Quebec ville si parca lucrurile au stat mai simplu. Sau eram noi mai putin pretentiosi? ![]()
Dar eu nici in Rom nu mi-as fi permis bona....
si nici menajerea
Si cu Marc plangaret nici nu am avut timp sa ma apropii de calculator.
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Mark
ILDI25 spune:
DIANA 79 cARTOFUL DACA IL FIERBI, PUI PUTINA ZEAMA IN CARE A FIERT SI AMESTECI CU BLENDERU SI IESE UN PIREU MOALE ,DACA IL COCI NU STIU CE SA-TI SPUN CA EU NU AM FACUT COPT ,DAR CRED CA SE POATE PUNE PUTINA APA PLATA . POATE TE AJUTA ALTCINEVA CARE A FACUT CARTOF COPT.
Ildi si David
ILDI25 spune:
Vivighe cred ca tu singura poti sa iei hotarare ce si cum sa faci ,din moment ce-ti doresti asa de mult sa faci acel curs ar fi pacat sa-l ratezi si sa mai astepti un an ,dar vezi cum e si cu bonele astea Lyly se tot chinuie cu ele si e cam greu sa gasesti una ca lumea ,intr-un timp scurt si ar trebui sa stai cateva zile bune sa se obisnuiasca Ingrid cu ea .In concluzie nu sunt cam multe solutii dar sunt sigura ca vei gasi tu solutia cea mai buna pt Ingrid.

Ildi
LYLY809 spune:
Seara buna, ciresici razacioase!
Vivi, alegerea o faci in functie de ce crezi tu ca este mai important pentru tine acum, copilul sau cursul care, pesemne, iti ofera oportunitati pe viitor. E greu cu copil asa de mic si cu servici sau cursuri. Ieri am lucrat pana la unu noaptea. Azi m-a chemat seful sa ma penalizeze ca in lipsa mea, in saptamana in care nu eram la servici, s-a facut o plata aiurea... iar cand am ajuns acasa am stat o jumatate de ora cu copilul urland de foame langa mine ca nu mai conteneau telefoanele, erau "urgente" si istericale pe fir
si mi-am dat seama ce tampenie am facut revenind atat de repede in "campul muncii"
. Nu va mai spun ca pana la urma toate discutiile au fost degeaba, "urgenta" nemaifiind o urgenta... M-am agitat de pomana iar copilul meu a avut de suferit![]()
Va spun eu, nu intereseaza pe nimeni faptul ca ai un puradel mic si neajutorat acasa, numai afacerile sunt importante, alea sa mearga.
Sunt plina de
. Dar, rezist, si ma razbun io![]()
![]()
![]()
Revin la noapte, daca voi mai fi in stare. Plec la dentist
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ
ALBUM LIMBUTZE
ALBUMUL DEGETZELELOR GUSTOASE
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by vivighe
Mei...am si eu nevoie de un sfat.Prin august am depus o cerere de inscriere la un curs(atestat de pedodontzie...adik vreau sa ma specializez in pedodontzie,adik sa fiu dentist de copilashi),dar atunci mi-au spus ca sunt deja multe cereri si ca nu mai sunt locuri pt anul acesta...asa ca nu m-am mai agitat.Azi ma suna una si-mi zice ca s-a facut un loc si sa ma hotarasc pana maine daca vreau sa vin.Cursul a inceput de ieri si dureaza 6 luni.
Io acu ce fac?chiar as vrea sa-l fac acum si nu la anu',dar bona n-am...Daca gasesc totushi bona in timp record nu mai pot sta cu ea acea perioada de acomodare.Sa duc copilul la mama nu vreau pt ca mama nu e pensionara si ar lasa-o si ea cu o tanti,un fel de ruda intr-adevar,dar nu vreau sa ma despart de ea.N-ar fivorba de un program incarcat,dar e prea din scurt...Ce ma sfatuitzi?
Viviana si
Ingrid
POZE
Filmuletze
Dute Vivi la cursuri, sa nuti para rau pe urma ca nu ai fost.Da cu bb-lina gasesti o solutie.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
camelia.t spune:
Doroti tu pana la ce ora stai la munca? Ca vad ca de dimineata esti pe baricade! Mai rezisti?
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by camelia.t
Doroti tu pana la ce ora stai la munca? Ca vad ca de dimineata esti pe baricade! Mai rezisti?
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mamiAICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
Cred ca asteapta sa deschida un nou capitol!
Dana si
Andrei (6 mai 2006)poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
doroti_5 spune:
Iata si noul capitol!
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
miti2004 spune:
vivighe uite parerea mea : de ce nu o duci la mama ta sa stea temporar cu tanti-matusa si intre timp cauti bona ? adica ai las-o acolo temporar...
Daca tot s-a vorbit despre nemultumiri, probabil ca cea mai mare nemultumire a mea este momentan cea profesionala : aveam un servici bun cu posibilitati de avansare, bine platit la ora aceea, mediu excelent, dar de cand am venit aici, pt ca nu am venit cu bani multi, a trebuit sa lucrez in locuri unde m-am prostit efectiv, doar unul din job-uri, desi era in acelasi domeniu dar cu multe trepte mai jos decat ce faceam in tara, m-a mai mentinut la suprafata. Insa chiar ieri am cerut nr de tel de la o gradinita si vreau sa ma apuc serios sa gasesc una incepand cu luna aprilie-mai ca sa-mi pot cauta un servici.
Sincer, daca mi-as permite bona aici, m-as duce la servici incepand cu ianuarie...dar, dintr-o mare nefericire, nu se poate...
Si eu imi iubesc copilul ca pe ochii din cap, dar tot pt el facem cursuri, servicii mai bune...parerea mea, VA ROG nu dati cu rosii...
miti, mamica de
20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica
iulyp spune:
quote:
Originally posted by virgi
Iuly - am 52 kg si 1.65 m. Eu arat a om normal cu 55 kg.
Da bey da vreau sa arat si eu a om normal si sa ajung pe la 60 kilos cu mici variatiuni ca sa ma suport pe mine insami.
Uite un
pt. o mami multumita de ea.
.N-ar fivorba de un program incarcat,dar e prea din scurt...Ce ma sfatuitzi?
Viviana si