Cirese de Mai-Iunie 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by vivighe

Camelia...si a mancat toata portzia aia?

Viviana si Ingrid

POZE
Filmuletze

Nuuuuuu....stai linistita. Daca ai vazut vasul ala de plastic ( e din ala cu 2 compartimente de la Primii Pasi) el mananca cam cate un compartiment din ala plin. Atunci erau ambele pline ca a pus sotul pireul in el si nu stia ca o portie o facusem pt ziua urmatoare si urma sa o pun intr0un paharel de plastic la congelator.
El mi-a adus tot ce lasasem eu in castronelul de la blender.......
E mancau el de obicei dar nici chiar asa!

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

quote:

He, he apropo de cat sunt de grasa, si cam care-i parerea sotului meu vis-a-vis de aceasta problema : Intr-o seara adormisera pruncii intr-un final si stateam si noi tolaniti pe canapea la televizor, eu admirandu-mi suncile ce se ravarsau peste pantaloni: Vai ce grasa sunt! La care sotul: Ma duc si f... una in usa la prunci ii scol pe amandoi si-ti trece grija de cat esti de grasa!
Asa ca fetelor, lasati kg in plus ca se duc ele, pruncii sa ne traiasca ca-s niste scumpi!

Adib, graiesti ca barbata-miu in momentele noastre de mici discutii filozofice pe marginea noii noastre conditii de parinti. De data asta n-ai nimerit-o cu jetul de bulion, uite o bere! Hai noroc!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

am ras cu lacrimi.Chiar de-as fi fost suparata sigur mi-a trecut.

Ildi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

quote:
. Da nu ai pus poza de dupa masa.Sa o vezi pe a mea cit e de "curata".Ii mai tin miinile, da tot degeaba ca ea are treaba sa ia proba tactila la papa.Davidu gurmandu.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Doroti uite aici http://pg.photos.yahoo.com/ph/pityu_ildi/detail?.dir=/680ere2&.dnm=72b5re2.jpg&.src=ph

Ildi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by ILDI25

quote:
. Da nu ai pus poza de dupa masa.Sa o vezi pe a mea cit e de "curata".Ii mai tin miinile, da tot degeaba ca ea are treaba sa ia proba tactila la papa.Davidu gurmandu.

BOTEZ
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Doroti uite aici http://pg.photos.yahoo.com/ph/pityu_ildi/detail?.dir=/680ere2&.dnm=72b5re2.jpg&.src=ph

Ildi

Super.Da a mea arata si mai bine, ca si hainutele trebuiesc schimbate, chiar daca ii mai pun si un scutec deasupra.

BOTEZ
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

quote:
Originally posted by virgi

Diana79 - tu ai incercat sa-i pregatesti lui Nicole legumele la cuptor in folie de aluminiu? Eu astazi i-am facut Luanei ardei gras ( galben carnos) la cuptor infasurat bine in folie. Dupa ce s-a copt, l-am curatat de coaja si l-am bagat la mixer.A iesit o nebunie, iar Luana l-a savurat. Ieri i-am facut cartof si i-a placut la fel de mult.

In concluzie ea papa numai daca-i facut la cuptor, legumele fierte nu le mai vrea.

Chiar la asta ma gandeam si eu!Sa le fac la cuptor,ca fierte...beah!Urla numai cand ma apropii cu linguritza de el si strange buzele...si mai da-le daca poti!

Dana si Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by camelia.t

Mai da ce de evenimente p-aici!
Adi foarte pertinente observatiile tale. Sa ne anunti care a fost reactia Elei la floarea de ieri (ai dus-o, nu?)

Angelica felicitari pentru inventivitate. Chiar prinde bine cateodata cate o surpriza. Cred ca o sa-mi storc si eu creieru un pic sa vad ce pot face pt sotul meu. Nu ca ar fi imperios necesar, dar o bucurie nu strica.
Sotul meu iese dimineata la 7 din casa si il duce pe Fineas la gradi, apoi la serviciu (e mecanic auto la Peugeot)pana seara. Ajunge pe la 18 acasa dupa o zi de stat in picioare, flamand si obosit pt ca sevice-ul e in afara orasului, el merge 3 km pe jos dus, 3 intors, ca nu avem masina..Totusi, toata vara dupa ca ajungea acasa manca si toti 4 mergeam la plimbare cate 1-2 ore. De multe ori nici nu ajungea acasa ca il asteptam in oras cu caruciorul si abia dupa plimbarica intram in casa.
Nu vreau sa cred ca nu mai exista si astfel de barbati. Eu am unul acasa!!! In plus, treaba cu aspiratorul sau spalatul geamurilor, in proportie de 80% ii revine lui ( asta sambata cand nu merge la munca).Deci.....poate sunt eu mai binecuvantata dar la noi asa este. Mi-e tare drag de el cand vad ca desi e rupt de oboseala mai are energie sa intrebe ce mai e de facut.Va dati seama ca pt asta merita toate surprizele!!!

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE

Uite domnule si un barbat adevarat!Trebuie trimis sa dea lectii!

poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Angelica_g,frumos!fara cuvinte!Dar te precepi la surprize,nu gluma.tre sa luam aminte!
Viviana chiar ca cel mai frumos sunet din lume e rasul unui copil. Ingridutza-razacioasa in hohote!

poze nunta
poze Andrei

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Mei...am si eu nevoie de un sfat.Prin august am depus o cerere de inscriere la un curs(atestat de pedodontzie...adik vreau sa ma specializez in pedodontzie,adik sa fiu dentist de copilashi),dar atunci mi-au spus ca sunt deja multe cereri si ca nu mai sunt locuri pt anul acesta...asa ca nu m-am mai agitat.Azi ma suna una si-mi zice ca s-a facut un loc si sa ma hotarasc pana maine daca vreau sa vin.Cursul a inceput de ieri si dureaza 6 luni.
Io acu ce fac?chiar as vrea sa-l fac acum si nu la anu',dar bona n-am...Daca gasesc totushi bona in timp record nu mai pot sta cu ea acea perioada de acomodare.Sa duc copilul la mama nu vreau pt ca mama nu e pensionara si ar lasa-o si ea cu o tanti,un fel de ruda intr-adevar,dar nu vreau sa ma despart de ea.N-ar fivorba de un program incarcat,dar e prea din scurt...Ce ma sfatuitzi?

POZE
Filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

As avea si eu o intrebare. Pot coace cartoful si pe gratar??? Si dupa ce il coc cu ce il presez ca am incercat cu cel fiert la blender si mi-a iesit f fainos. Apoi am incercat cu furculitza si s-a innecat cu el. Asa si cum il prepar sa fie mai moale??? Ce sa pun in el?

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Diana am cautat in carticica mea de retete primita aici si cartoful obisnuit nu e dat. doar cel dulce. Si pt asta echivalentul a 700 gr de patate sucre -,cartof dulce, se amesteca cu 175 ml de lichid-ce a ramas de la fiert.
Mihaela

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Mark

Mergi la inceput