Cirese de Mai-Iunie 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 27
angelica_g spune:
Dragele mele! Ca de obicei, ma uimiti cu reactiile voastre! Chiar ma temeam ca o sa ma aruncati in borcanul cu bulion... "ce va trebuie voua kesii de-astea?!"
Multumesc Miti2004, Shoricutza (bine ai mai venit pe la noi!), Virgi, Yulip, Gabi25, Doroti, Camelia.T, Ralucis...
N-am vrut sa par deplasata...; am fost tentata chiar sa pun poze, insa eram chiar off-topic (ambele evenimente prezentate au fost imortalizate pt viitorime). Mesajul era ca trebuie sa inventam pt a ne simti bine. Si daca ei, barbatii, sunt mai insensibili, mai introvertiti, mai complacuti in situatia de fapt a cotidianului, si nu sunt dispusi sa conceapa ca au nevoie de asemenea momente, eventual ca ar trebui sa ni le daruiasca, atunci noi putem schimba situatia! (evident, alungand gandurile ca noi am facut, e si randul lor, ...da' ce? numai eu?!...)
Plange Sara...
geliza spune:
fetelor, va rog recomandati-mi si mie un pediatru, in afara de dr Stanciu...eventual dr Marcu (si mai cum?) sau altul...urgent...plizzzz
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara(24 ian 2002)
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
vivighe spune:
Virgi...dintzisorii trebuie curatzatzi.Potzi sa o faci tu dupa fiecare masa cu o compresa(ii stergi bine si pe o parte si pe cealalta),sau exista tot felul de ustensile,vezi una chiar aici.Are si pasta de dinti care zic ei ca safe pt bebici chiar daca o inghit.
Mai sunt tot felul de jucarele care au niste perishori...bebe se joaca cu ele(a se citi le baga in gura) si perisorii aia ii curatza dintzii.
La carte scrie ca la dentist te prezintzi cu copilul de cum i-a dat primul dinte ca sa-l vada nenea/tanti doctor si sa-ti dea indicatziile despre ingrijirea lui.
Sau sunt chiar periutze de dintzi www.oralb.com/us/products/kids/stages/" target="_blank">aici.Pana la 7 ani copilul trebuie spalat de parintzi,dar sigur,trebuie sa o lasi si pe ea sa se "spele" ca sa se obishnuiasca cu acest obicei.
-lichide fara zahar(ceai),fara zahar in mancare,pe suzete,etc
-cat mai putzine "schimburi" de saliva cu copilul(nu gustam noi mancarea cu linguritza cu care ii dam copilului apoi;am pomenit chiar mamici care o mestecau putzin si apoi o dadeau bebelushului
;"curatzatul" suzetei care a cazut pe jos in gura mamei sau mai grav a altor rubedenii)Am fost criticata aici pe forum,la un alt subiect pt afirmatzia asta,dar nu ma las si mai scriu odata si de cate ori o mai fi nevoie.Gura copilului se contamineaza cu streptococul mutans-pricipalul,dar nu singurul implicat in producerea cariilor, de la mama,fratzi,etc.
-cand sunt mai mari si tin biberonul singuri nu trebuie lasati sa doarma cu el in gura,ca laptele ala "balteshte" numai bine pe dintzii aia.
Cam atat momentan,ar mai fi multe de spus,dar le lasam pt cand or fi bebicii mai dintzoshi![]()
POZE
Filmuletze
vivighe spune:
Angelica...ce pot sa spun...se vede ca iti iubesti sotzul foarte mult.Ma recunosc si eu in dorintza de a-i face mereu surprize,dar asta candva demult,acum vo 7-8 ani,pe la inceputl relatziei noastre,ma rog,pastrand proportziile ca aveam 17-18 ani
.Am mai incercat si mai de curand(ultima data cand am conceput-o pe Ingrid-ca sa vezi cu ce se lasa surprizele astea
),dar sincer eu mereu am asteptat ceva asemanator si din partea lui si nu ma pot abtzine sa nu astept.Sa fiu numai eu cea care aprinde carbunii mi s-ar parea ca numai eu tin la relatzia asta si ca lui ii e indiferent ce se intampla.Am sa incerc sa-i aprind tot eu si de data asta,dar sincer,astept si din partea lui surprize de genul acesta..stii cume "sperantza moare ultima"
Camelia...si sotzul meu ma ajuta mult,adik spala vase,da cu aspiratorul,dar asta numai cand vine si el in timp util acasa.Ieri de exemplu a plecat la 6 dimineatza si a venit la 10 seara.El n-are un program fix si de multe ori apar de pe o zi pe alta chestii neprevazute,iar eu nu prea pot sa-mi fac nici un program,decat tot asa...in ultimul moment.Da las' ca gasesc io bona si atunci va fi altfel....sper
POZE
Filmuletze
vivighe spune:
Am mai pus si 2 filmuletze...unul in care "schitzeaza" un mers in 4 labe(dar nu atinge inca performantzele lui Mihnea),si unul in care nu se vede mare lucru dar se aude cel mai frumos sunet din lume pentru mine,rasul lui Ingrid.
POZE
Filmuletze
miti2004 spune:
of, nu stiu ce sa ma mai fac cu Alex ca nu vrea sa manance, aseara la masa de 11 a mancat 110 ml, azinoapte la 3 doar 75 ml si acum doar 80 ml

....el de obicei papa portii de 150-175ml
i-am schimbat tetinele, am incalzit laptele la diferite temperaturi, l-am mai pacalit cu cereale, dar nu tine figura mereu...se agita cand mananca, da din maini, imi trage de mana sa-i scot biberonul din gura, il impinge cu limba...
ba chiar vreo 2 zile nu i-am mai dat cereale ca am zic ca poate il satura cerealele, si nimic...
am reusit cu mari chinuri de tot sa-l fac sa pape aprox 920 ml pe zi total lichide ( lapte, cereale, suc fructe )...
insa azi nu sper la asa ceva.
pana acum 10zile nu am avut asa probleme deloc, papa repede in max 10 minute ( uneori mai manca 130 ml dar si 175 ml ) si eu eram super fericita...insa de 10 zile a inceput sa nu mai vrea sa pape !
ce sa mai fac ? sunt nedormita, am reusit sa adorm pe la 12 noaptea, am mai pierdut vreo ora cand s-a trezit la 3 si pe urma s-a mai foscaitprin pat la 4 jumate si m-a trezit iar acum de la 6 e treaz si ma chinui sa-l fac sa pape mai mult ( acum s-a facut 7 )
cam asa stau lucurile, moooorrrr de somn si de nervi ...
miti, mamica de
20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica
camelia.t spune:
Viviana tare scumpica puiutza.Sa va traiasca si sa va bucure intotdeauna!
Am pus si eu un filmuletz cu domnul Mancacila!
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
camelia.t spune:
Miti imi pare rau pentru perioada asta nasoala prin care treci. Imi aduc aminte de nopti din astea cu cel mare. Nu are cumva rosu in gat si sa fie deranjat cand inghite? Desi daca zici ca de 10 zile e asa.......
Nu stiu ce sa zic, incearca sa-i dai doar lapte o zi, doua, poate s-a saturat de alte alimente.
Si pt tine multa multa rabdare cu piticutzul sa nu-i transmiti starea ta de tensiune.
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE