Cirese de Mai-Iunie 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Diana79 - tu ai incercat sa-i pregatesti lui Nicole legumele la cuptor in folie de aluminiu? Eu astazi i-am facut Luanei ardei gras ( galben carnos) la cuptor infasurat bine in folie. Dupa ce s-a copt, l-am curatat de coaja si l-am bagat la mixer.A iesit o nebunie, iar Luana l-a savurat. Ieri i-am facut cartof si i-a placut la fel de mult.

In concluzie ea papa numai daca-i facut la cuptor, legumele fierte nu le mai vrea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Roli bine ai venit in livada.

Angelica super ce ai pove tu acolo. Si eu am mai avut rabuvniri d'astea dar inainte de copii. Super.

Virgi tu te plangi ca vrei sa mai pui kg pe tine? Doamne..........si eu ca multe alte fete abia reusim sa ne mentinem la kg pe care le avem daramite sa mai si dam jos din ele. Si crede-ma ca avem de dat. Eu de ex. trebe sa mai dau 12 kg jos. Aaaaaaa si sa nu uit. E super bancul.

Mergi la inceput

Iuly - am 52 kg si 1.65 m. Eu arat a om normal cu 55 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Angelica esti o scumpa.....si dupa ce ai povestit am inca un motiv in plus sa te admir

A papat si matza mea ieri laptele mai subtire si asa i-am putut baga pe la 6 dupamiaz 150 ml de pireuas din cartof, morcov, ardel si orez cu putina formula....facut mai subtire si servit cu biberonul....nu mi-a venit sa cred....sper sa o tina naravul

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Angelica ai toata admiratia mea!!!
Da eu sunt mai cinta si nu prea ma pricep.Ei ca iam facut si eu surprize, daca imi permit fetele sa zic aici ca nu e despre copii.
Eram cursul 4 la universitate.Fratele lui mai mic traia intrun camin cu mine(5 baieti in odae), eu traiam cu 2fete in odaie.Fratele lui mai mare se straduia totimpul sa ne desparta, si acum ii baga una pe git, la un momet sa rupt ceva intre noi si gata, sa terminat dragostea.
Ma intelegeam bine cu asta mai mic si mia fost complice.Deci am rugat 5baieti sa parasesca caminu pe o noapte(cam greu, dar sa primit).Am gatit o masa romantica, cu luminari, cu inimioare pe draperii si cu litere din hirtie scris "Te iubesc Silvelu".La chemat asta mai mic, el pe atunci traia cu cel mai mare frate.Si asta mai mic io zis ca are nevoie de el urgent,c a are niste probleme, si sa vina la ora stabilita, seara(cind afara e noapte).
O venit, asta lo impins in odaie(cineva o stat la balcon si o asteptat sa vina, si mio zis sa aprind luminarile), o inchis usa la chee si eu am stins lumina.Nui venea sa creada ca eu pot face asa ceva.A fost si sampanie, si tot tacimul.Atunci neam impacat spre dimineata.Am si o poza cum stam cuprinsi, amindoi cu ochii rosii de plins si deasupra scrie "Te iubesc Silvelu".
Acuma eu ma gindesc ca de ce sa nu faca si ei cite o surpriza pentru iubitele lor?
Deci eu propun sa deschidem un subiec in care sa descrie fiecare ce surprize a facut sotului, ce smecherii mai stie, sau a auzit, sa ne inspiram cu toatele si sa readucem dragostea in casele noastre(ca de la prietenie pina la dragoste este un singur pas, trebuie sa stii doar cum sal faci).
Ce parere aveti?

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Vivi - ca tot ai deschis discutia cu spalatul pe dinti. Luana are 2 dinti mari dar nu i-am aplicat pana acum nicio metoda de curatare. Eu de regula sunt obsedata de dinti sanatosi, merg regulat la control ( 6 luni ), insa pana la urmatoarea vizita la stomotolag care va fi undeva in decembrie, ce trebuie sa fac pentru asta mica??? E bine s-o duc pe ea mai devreme..?? Ce-mi pot spune despre asta???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by miti2004
Lyly si Doroti va apreciez f mult pt ca ati inceput munca ! Sunteti tari fetelor ! eu din pacate o sa stau pana pe la sfarsitul lui aprilie acasa, de maine ma apuc de cautat gradinita ( ma rog, cresa )pt ca vreau ca prin mai sa ma apuc de cautat servici ( la cel vechi nu ma mai intorc ).

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

Miti ma faci sa ma simt rusinata.Nu sunt curajoasa deloc, ba chiar lasa, ca am esit la servici din cauza de soacra si socru, poate mai stateam cu micuta acasa.Cind o las dimineata la mamica mi se rupe inima.Mai des doarme, dar eri dimineata chiar a plins o leaca si asa mi so strins inima, am intrat in masina si mam apucat de plins.Sotu mai nu plingea si el, si a hotarit ferm ca ne mutam la parintii mei sa traim, macar o las dimineata dormind si nu ma doare asa de tare.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Mai da ce de evenimente p-aici!
Adi foarte pertinente observatiile tale. Sa ne anunti care a fost reactia Elei la floarea de ieri (ai dus-o, nu?)

Angelica felicitari pentru inventivitate. Chiar prinde bine cateodata cate o surpriza. Cred ca o sa-mi storc si eu creieru un pic sa vad ce pot face pt sotul meu. Nu ca ar fi imperios necesar, dar o bucurie nu strica.
Sotul meu iese dimineata la 7 din casa si il duce pe Fineas la gradi, apoi la serviciu (e mecanic auto la Peugeot)pana seara. Ajunge pe la 18 acasa dupa o zi de stat in picioare, flamand si obosit pt ca sevice-ul e in afara orasului, el merge 3 km pe jos dus, 3 intors, ca nu avem masina..Totusi, toata vara dupa ca ajungea acasa manca si toti 4 mergeam la plimbare cate 1-2 ore. De multe ori nici nu ajungea acasa ca il asteptam in oras cu caruciorul si abia dupa plimbarica intram in casa.
Nu vreau sa cred ca nu mai exista si astfel de barbati. Eu am unul acasa!!! In plus, treaba cu aspiratorul sau spalatul geamurilor, in proportie de 80% ii revine lui ( asta sambata cand nu merge la munca).Deci.....poate sunt eu mai binecuvantata dar la noi asa este. Mi-e tare drag de el cand vad ca desi e rupt de oboseala mai are energie sa intrebe ce mai e de facut.Va dati seama ca pt asta merita toate surprizele!!!

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Hello mamici, va saluta mamicile din iul aug 2006! Si noi vom incepe diversificarea!Mare bucurie si multe batai de cap! Ce sa introduci, cind?Puteti sa ne trimieti si noua pe mailul comun mamiciiulaug2006@yahoo.com citeva documente, ca ne prindem urechile.Mie imi vijie capul deja!
Va pupam pe voi si razaciosii deliciosi!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10732;0/st/20060728/n/Andreas/dt/7/k/2369/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

angelica, sunt impresionata!

Mergi la inceput