Cirese de Mai-Iunie 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Mai fetelor cat ati scris. E greu sa tin pasul cu voi.
Bun...de 3 zile fi-mea se trezeste din 2 in 2 ore noaptea. Acum cand ea s-a culcat eu stau sa citesc pe forum pt ca imi sunteti tare dragi.
u mananca deloc nici un fel de legume. Isi face sila singura pana vomita si asa am incetat sa-i mai dau. Cu fructele se impaca f bine, papam mar, para si mai nou banana.
Sa va spun ca ma ia de gat si ma mangaie cu manutza si pe mine si pe tati...tare mult ne iubeste draga de ea. Dar noi o iubim si mai mult.

MAGGHYC la multi ani!!! Sa fi sanatoasa si fericita alaturi de familia ta.

LA multi ani: Andrei si Noemi.

Carmina ma bucur ca totul s-a rezolvat.

Acum vin si eu sa spun ca sotul meu ma ajuta f mult. Sta mult cu fata, fierbe biberoane, ne scoate in oras mereu sa nu ne plictisim. Noaptea el merge si incalzeste lapticul. Sunt f mandra de el. E adevarat ca nici eu nu am timp de epilat si pensat, pt ca madra mea doarme numai cu pauze...dar se face ea mare.

Roxana ce mai tort a avut Catalin!!! Hmm yammy yammy. Aici sunt dulciuri foarte nasoale. La multi ani micutului tau cu ocazia implinirii celor 5 lunitze.

Daria si Seby felicitari pt aparitia dintisorilor. Sper sa-i iasa si lui Nicole cat mai repede ca in fiecare seara saraca are crize ar musca din orice.

Eu va pup va doresc numai bine ca imi pica ochii de somn. As mai avea multe de spus si de raspuns...aaaa Roli bine ai venit printre noi.

Si gataaaa ma bag la somn

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Bey fetelor scrieti o gramada de abia reusesc sa fiu cu cititul la zi.
Vreau sa o felicit in primul rand pe Doroti pt. ca e atenta la orice aniversare sau progres de cireasa si nu numai. Uite unmare de la noi ca daca nu ai felicita tu nu as realiza progresul desi il citesc cand il scrie mamica respectiva da neuronu'i prea obosit ca sa reactioneze.
Felicitari pt. dintzosi(Sebi si Daria, sper ca n-am gresit).

Si mai vroiam sa ii spun Cristinei ca pupicul ala pe care il dau amandoi concomitent la micul printz noi il numim pupicul sandwish si fi-mea e asa incantata de el....

Gata s-a trezit iar bibicul meu.
Nu stiu cand am sa mai intru dar sa stiti ca si eu am avut stari din alea naspa si mai am din cand in cand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by roli25

Buna seara mamici si bebei,

Am si eu o ciresica nascuta pe 9 iunie 2006. Se numeste Marc, are 7,700 kg si 67 cm. Papa excusiv lapte de mami si e tare zglobiu si energic. Se intoarce toata ziua pe burtica si parca ar vrea sa plece de-a bushilea dar nu prea reuseste. Si cum nu reuseste plange si uite asa trebuie sa-i tin companie toata ziua pentru ca nu-i place nicicum sa stea singur la el in tzarc desi e inconjurat de o multime de jucarii. E fericit cand mami ii vorbeste si ii canta. Deocamdata cam atat despre noi.
Va dorim o seara linistita.

Roli, mamica lui Marc (9 iunie 2006)

Bine ati venit la ciresele Roli si Marc!!
Va fac acte chiar astazi sa fiti membri cu drepturi depline!

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Bey fetelor scrieti o gramada de abia reusesc sa fiu cu cititul la zi.
Vreau sa o felicit in primul rand pe Doroti pt. ca e atenta la orice aniversare sau progres de cireasa si nu numai. Uite unmare de la noi ca daca nu ai felicita tu nu as realiza progresul desi il citesc cand il scrie mamica respectiva da neuronu'i prea obosit ca sa reactioneze.
Felicitari pt. dintzosi(Sebi si Daria, sper ca n-am gresit).

Si mai vroiam sa ii spun Roxanei ca pupicul ala pe care il dau amandoi concomitent la micul printz noi il numim pupicul sandwish si fi-mea e asa incantata de el....

Gata s-a trezit iar bibicul meu.
Nu stiu cand am sa mai intru dar sa stiti ca si eu am avut stari din alea naspa si mai am din cand in cand.

Mergi la inceput

hai ca am facut o varza creata.de fapt am vrut sa dau edit si sa modific numele Roxanei pe care il gresisem
Of si bebele meu se frichineste in brate de numa....

Mergi la inceput

Si mai vriam sa va spun ca si noi suntem nediversificati dar o sa incepem de sapt. viit. ca facem 5 luni.
Pupici.
Va doresc o zi frumoasa si pt. toate mamicile.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Steluta

O poveste pentru copii:

In padurea cu alune
Aveau casa trei pitici
Vine pupaza si spune
Simptomatic, idiosincrazia dilematica isi reverbereaza atenuant ecourile absconse protoarmonice din spatele semitranscendent si disonant al obscurantismului incandescent de sorginte medievala, capsuland filonul crepuscular sincretic si aluziv metempsihotic al transmigratiei alchimice inspre ircumvolutiunile interioare ale epocii istorice care tind sa formeze adevarate supape paleontologice inspre propensiunea paradigmelor de orientare paseista, care diverge ca factor de bruiaj in lumina degradanta a cortexului evanescent acestui univers prafuit de amprenta maculanta a ingradirilor stranietatii darwiniene, dezolantei cioraniene si frustrarii freudiene, pentru a numi doar cateva.
Epilog - Pupaza a fost imediat imediat impuscata... .

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Daaaaaaa, adica eu mam simtit prosta in momentu in care nam inteles nici 50% din cuvinte.

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by angelica_g
Fetelor si baiatu'! Eu va iubesc taaare muuult! Dovada?!!! Timpul "pierdut" pe acest forum... Sunt atat de crizata de timpul care nu-mi mai ajunge, ca aceasta evadare este singurul lux pe care mi-l mai pot permite (nu petreceri, nu coafor, nu prieteni, ...) Dar imi provoaca o bucurie indescriptibla posibilitatea de a petrece cateva zeci de minute in compania voastra...

Irina, cu Robert-Andrei (apr '97),Razvan-Stelian (oct '03)si Sara-Maria 9 mai 2006

Si eu te iubesc foarte mult, si pe toti si toate de aici, si foarte multe invat de la voi. livada.

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Am uitat sa urez la multi ani lui Mag si Dolce, so LMA si din partea mea cu multa sanatate si bucurii si LMA si la piticii care au facut juma de an.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CamiM

Doroti draguta de tine !! Mereu atenta ! Nu m-am referit la actele de ciresici ci la cele de razaciosi!!
Cami & Sofia
poze Sofia

Inteles!!Acolo actele le perfecteaza Lyly, mami de ciresel Rizacescu.

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput