Cirese de Mai-Iunie 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

So... dupa primii ani cu scene de gelozie de partea ambilor, amenintari ca "plec la mama" si alte cate cele care imi par istorie si de poveste, au urmat ani in care am facut amandoi facultati diferite si au inceput alt fel de "griji", printre care si cea mai dureroasa "oare nu cumva ma insala?!" (gandita de amandoi, si amplificata in discutii iritante periodic, mai ales de cand stateam singuri si ne durea in cot de "ce zic vecinii")...

Problema mea este ca niciodata nu m-am considerat atragatoare (nu radeti, va spun ce-am simtit). Primele mele iubiri (sc. gen. si liceu) au fost un esec total... Pe sotul meu l-am cucerit (asa cum avea sa-mi marturiseasca ani buni dupa "eveniment") cu "inside"-ul meu dornic de cunoastere, de frumos, de divin, de iubire... De aici, un f mare handicap: "cand are sa se plictiseasca de mine?" (Vreau sa precizez ca sotul meu reuseste mereu sa smulga aprecieri ale persoanelor feminine cunoscute si necunoscute, in imprejurari cele mai nepotrivite...; ex: nasterea mea...)

Ce credeti ca am facut?! Am incercat mereu sa-l surprind cu "o surpriza"! Adica, aveam bani, nu aveam bani, inventam ceva: un cadou pt o zi aniversara, pt o zi inventata ca fiind speciala (ex: primul sarut, prima noapte de dragoste, prima poezie scrisa ...) Putea fi un fel de mancare favorita (in care mesteream inimioare, coloram mesaje, contruiam "aranjamente florale" din legume, mezeluri etc.; de f multe ori l-am surprins cu aceste gesturi, pana cand, intr-un timp, s-a obisnuit...
Apoi am inceput sa-i cumpar cadouri pe care el stia cu siguranta ca nu mi le pot permite! Si nu ratam nici o ocazie in a-i impacheta o cutiuta cu ceva ... aproape in fiecare luna aveam cel putin un eveniment pt care ii ofeream un cadou...
S-a plictisit si de asa ceva... Tot cadouri "surpriza" au fost si copii! Nu prea a fost incantat de ideea de a deveni tata multiplu, insa acum este pana peste poate de coplesit...

... Usor, usor, am inceput sa ma gandesc si la mine! Una dintre surprize era sa-l rog sa vina sa ma ia de la serviciu, sau sa-i "dau intalnire" in oras, si sa-l invit la o cina (de regula), pe care, desigur, o platea el!

Ideea e ca de fiecare data inovam...De ex: In feb 2003, de ziua indragostitilor, pe care noi nu o serbasem niciodata, dar care devenise atat de mediatizata, m-am prefacut ca sunt la fel de ocupata ca de obicei, si ca nu pot lua masa mai devreme cu el, insa o sa-i pregatesc acasa eternii cartofi prajiti cu ceva din carne alaturi... Am plecat de la serviciu la ora cuvenita (nu am ramas, ca de obicei, extra); nu m-am dus la cursuri, si am inceput sa colind magazinele din cartier; am achizitionat: una bucata rochie de seara f shuta si f f ieftina (de cartier) - decoltata si cu paiete; una bucata compleu de satin (pantalonasi scuuurti-scuurti si maieu sumar); doua seturi lumanari colorate si parfumate; una cutie floricele uscate, colorate si parfumate; una bucata floare-crizantema naturala cu multe floricele, 2 bucati inimioare cu betzisoare si betea (un kitch chinezesc), 2 cutii betisoare parfumate, 1 sticluta de aroma pt parfumat incaperea, 2 bucati cupe inghetata (nu aveam in casa, si nu mi-am permis mai multe), 2 cutii bere Carlsberg (sotu' nu prea bea, iar cand o face, prefera berea), una bucata sticla de sampanie o aveam prin bar...

Trebe sa precizez ca cea mai dificila sarcina a fost sa-l duc pe Robi la mama soacra, careia i-am spus ca vrem sa iesim in oras, si care vroia cu orice pret sa stea la noi, cu baiatu', chiar daca venim tarziu, eventual doarme aici!!! :(

... Am ajuns acasa: m-am schimbat cu rochia neobisnuita pt mine; am aprins lumanari in sfesnic, in suporturile lor-cele pastila sau cu "cosuletz de sticla"; am cocletzat doua cupe imense de inghetata cu: siropuri, ciocolata, bomboane rafaelo, inimioare cu betisor lung, si, nu in ultimul rand, flori naturale! Am cumparat chiar si o fata de masa noua si lucioasa! ... Cand a venit sotzu', surpriza! Nebuna de Irina era imbracata ca de mers la nunta (pe post de cantareata)... Si mai mult decat atat: bucataria (camera romantica de aceasta data) era impodobita, inmiresmata, cu o masa apetisanta in mijloc, si un dulapior plin cu diverse cadouri (nimicuri ieftine si cu iz de kitchuri romantice, in forme de inimioare: cana, suport pixuri birou etc) f frumos impachetate cu hartie lucioasa plina de inimioare si infasurate in fundite cochete si cretze...

Dupa ce am servit masa, si a primit cadourile, l-am rugat sa astepte sa ma schimb..., si sa nu paraseasca bucataria! Am finalizat alt set de pregatiri: lumanari pe hol, lumanari in baie, sticla de sampanie ascunsa la rece, intr-o frapiera improvizata langa cada dintr-un castron de plastic poleit cu folie de al. pt friptura... Cada plina cu apa, apa plina de spuma, spuma plina de flori, florile pline de miresme prietenoase, ... totul parea ca-ntr-un vis... L-am poftit in noul taram, si, daca pana atunci fusese impresionat, cu faza a 2-a l-am dat pe spate! Daca nu m-ar fi cunoscut, cred ca s-ar fi indragostit chiar de mine!
Sa nu va imaginati ca au urmat prea multe nebunii! Nooo! Ci discutii blande, ca la o sueta intre fete, masaje cu uleiuri de relaxare, si apoi declaratii de oboseala si mers la etapa a 3-a: un dormitor plin de alte miresme, alte lumanari, alte discutii, si, desigur, destule saruturi cat sa umple golul a catorva ani de lipsa de comunicare sufleteasca si emotionala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Magda "La multi ani!!!" sa fii fericita, sanatoasa si sa-ti traiasca Nic cel mic si voinic!

Cireshelele Andrei si Noemi La multi ani!!! Sa cresteti mari si sanatosi!!

Adib super dusul rece de la tine. Cred ca mai avem nevoie din cand in cand de o asa abordare ... uite o bere si de la mine

Roli bine ai venit! Ma bucur cand mai apare o ciresica noua in livada la noi! Sa-ti traiasca puiul!

Mergi la inceput

CamiM si noi te iubim ....

DianaR

Mergi la inceput

... Da' nu m-am oprit aici! N-am mai repetat "experimentul", insa am inventat al gen de surprize: (pt cine mai are rabdare sa citeasca)

Vara 2005! Ne cumparam bilete la Mamaia ca sa putem merge cu amandoi copiii (Razv avea doar un an si 8 luni). Amandoi ne vaitam ca nu aveam timp sa terminam treburile de la serviciu pana la inceperea concediului... El tocmai initia un nou proiect pt care punea pe hartie planuri, scheme de personal, improvizatii diverse pt acoperirea unor lipsuri... Asteptam cu nerabdare concediul, insa realizam ca nu va fi prea odihnitor si relaxant pt noi cu cei doi copii la purtator...
Zilele noastre de nastere sunt la o saptamana diferenta; a mea la sf. lunii iunie, a lui la inceputul lui iulie... Ma gandeam cat suntem de stresati sa ne mai gandim la cadouri, si mi-a venit in minte cadoul inovator si ideal pt nevoile noastre: am cumparat 2 bilete in Grecia, la preturi de nimic (155euro/pers, cu transport inclus, 7 zile, la hotel de 4 stele, cu mic dejun inclus - super!). I-am avertizat intai pe sefii lui ca vreau sa-l "fur"- mi-au dat oarecum ingrijorati acordul; am vorbit peste tot cu cine trebuia sa sa aranjez o plecare fara stirea lui, si mi-am facut complici strategici; pana in ziua plecarii nu am facut nici macar bagajul; am plecat dimineata la serviciu impreuna cu el, m-am intors acasa unde am aruncat in doua valize cele necesare, ajutata de mama mea;... am plecat la Bucuresti cu masina sefului meu; nashu' nostru l-a sunat si i-a spus ca are o problema urgenta si delikata (in Bucuresti- acolo lucreaza) si sa vina si cu aparatul foto (pe care nu-stiu-din-ce-motiv in tinea prin masina).
A ajuns in cea mai mare viteza la capitala...In timp ce el fotografia de zor locuri si persoane "suspecte", incercand sa para un tip nedubios, interesat subit de parcarea de la Athene Palace, am aparut si eu cu ranjet stupid pe fata si cu o camera de luat vederi atarnata de gat... Ma intreaba ingrijorat ce-i cu mine, ..., ba parca ar vrea sa-mi spuna urgent si raspicat sa parasesc locul, ca-i periculos, ... nashu' il filemaza,... e haios rau de serios!
in sfarsit ii sar de gat si ii spun "La multi ani!" Nu se prinde! Stai putin, ca mai e pana la ziua mea, si a ta e de-abia maine! "Nu-i nimik, il linistesc eu, trebuie sa ne pregatim din timp!" Tot nu-ntelege... Ii arat biletele... Nu-i vina sa creada... Ma priveste ingrozit! Imi declara ferm: "Nu pot sa merg!!! Am atata treaba la serviciu..." Lasa, lasa, am rezolvat eu totul! nu-i vine sa creada... Pana la urma, accepta situatia si-i zice cu blandete cateva "vorbe de dulce nashulului"... Apoi ne-am urcat in autocar (era singurul turist plecat la drum in pantaloni de costum, camasa si cravata, cu pantofi asortati!)... Pana la granita n-am putut schimba mai mult de 2 vorbe... A vorbit non-stop la mobile (are 2)...
Ajunsi acolo ne-am relaxat: fara copii, fara prieteni, fara program fortat... Excursii, somn, plaja, mare, intimitate, jocuri din copilarie ("avioane"), plimbari cu ATV-ul...
...Si, atunci cand credea ca tocmai si-a consumat cadoul, i-am trantint un altul! Se tot plangea ca ratasem o excursie la Saklikent, si i-am spus ca am comandat una special pt el! Acu', kiar ma credea in stare! Numai ca excursia a fost ... "submarina", in constumul de scafandrii! I-am servit tortul de ziua lui facand scuba-diving (un vis mai vechi de-al lui, ramas pana atunci nemplinit, in care, vrand-nevrand, a trebuit sa ma scufund si eu, la propriu si la figurat). Nu va mai spun, ca m-am imbarbatat ca dac-o fi sa mor (ca nici eu nu stiu cum am reusit sa respir prin tubul ala si sa ies teafara de la 9-10 m sub apa) macar mor pt o cauza nobila, si am sa intru direct in Rai!!!)
... In loc de epilog, am sa va spun ca dupa 3 luni n-am mai avut nici o idee si natura s-a inspirat singura: m-am trezit ca "nu-mi mai vine"... Si ... a venit barza, pt a 3-a oara...
Cum sa se plictiseasca omu' cu asa femeie "darnica" la usa casei???!!!!

Mergi la inceput

Nu stiu ce impresie v-au facut dezvaluirile mele... Insa vreau sa va asigur ca am trecut prin momente f f dificile, si, spre deosebie de Carmina, pe mine sotzu' nu m-a consolat niciodata ca "ma place si asa" sau ca "nu-i pasa ca nu-i curat". Dimpotriva, mai mereu imi face observatie ca aia nu-i stersa, ca ailalta nu-i curata, ca ii e foame si taman atunci eu trebe sa dau copiilor...
Insa eu am invatat sa mai inchid ochii si urechile... La inceput ma enervam (si ma mai enervez) strigam la el ca nu ma vede, nu ma intelege, nu ma ajuta (desi, din cand in cand, mai baga un aspirator, face cumparaturi, in ultima vreme chiar i-a facut baie de vreo 2-3 ori lui Razv). Amandoi muncim f mult, si e greu sa iei decizii intelepte cand vii acasa stresat, unul cauta sa se relaxeze (el), altul cauta sa-i potoleasca pe ceilalti (eu), amandoi incercam sa gasim un vinovat (altul decat persoana noastra) pt ceea ce nu ne convine... Uf! Uneori, chiar imi vine sa urluuuu! Insa de fiecare data se intampla ceva miraculos care ma linisteste si-mi da senzatia de bucurie, de fericire, de binecuvantare!
Dushul meu rece este sa privesc la nenorocirile celor din jur: care nu au unde sa stea, ce sa manance, a-i caror copii sunt bolnavi, care sufera fara sanse de vindecare de diverse boli, ..., si, toate acestea, imi dau forta sa ma bucur de viata frumoasa (chiar daca 90% petrecuta la munca) pe care Dumnezeu mi-a dat-o s-o traiesc!!!!

Poate totusi cineva a avut rabdare si timp sa citeasca... Nu fac pe lupul moralist! Ci pur si simplu spun ca daca unul din cei doi care formeaza o pereche cade, se poate mai usor ridica daca i se intinde o mana de sus! Daca te asez langa el, e posibil sa va ridicati mai greu... Daca il lasi sa se ridice singur si pleci, s-ar putea sa fi mai nefericit(a) intr-unul decat in doi... Si ce bine e cand simti ca ai luptat cu greul si l-ai invins!!!

Va pupic dulce si va urez muuuulta, multa intelepciune! Sa treceti cu bine peste aceste incercari, si sa va imaginati cum ar fi viata fara cel de care acum va plangeti sau sunteti nemultumit! V-o puteti imagina?! Rau e cu rau, dar mai rau e fara rau (nu stiu daca e chiar un proverb valabil in aceasta situatie, cu privire la subiectul "rau")!

Numai bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Angelica eu am citit tot ! ce sa mai, jos palaria ...

roli25 Bine ai venit ! asteptam sa ne povestesti despre voi !

Lyly si Doroti va apreciez f mult pt ca ati inceput munca ! Sunteti tari fetelor ! eu din pacate o sa stau pana pe la sfarsitul lui aprilie acasa, de maine ma apuc de cautat gradinita ( ma rog, cresa )pt ca vreau ca prin mai sa ma apuc de cautat servici ( la cel vechi nu ma mai intorc ).

Steluta ii doresc mult-multa sanatate puiului tau. Dar cum ti-ai dat seama ca e ceva in neregula ? si ce inseamna Ecoli ? scuze daca ai mai spus deja, dar vad ca tot mai mult fete descopera Ecoli la bebei si vreau sa stiu ce sunt.

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

fetelor daca cumva mai uit sa va multumesc pt laude si aprecieri va rog sa ma iertati, dar uit ...insa cand citesc va asigur ca ma umflu in pene

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

Mergi la inceput

Angelica si io pe aici la ora asta si am citit tot, tot. Ce sa spun ... frumos ... dar de la tine numai frumusete si dragoste, asa cum ne-ai obisnuit deja ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Buna dimineata!!!

Aici a venit iarna, asa brusc in doua zile am trecut de la papuci si tricou la geaca de iarna. Trebuie sa ma duc sa achizitionez o caciulita pentru Luana, e un ger afara care pisca, iar copilul meu are in dotare doar o sapca.
Insa ma consolez cu ideea ca saptamana viitoare vom face plaja si vom inota la sinagapore.

Voi va plangeti de kg in plus, eu ma plang ca le am in minus. As da orice sa mai pun vreo 2 kg pana la nunta care o avem pe 18 nov, dar cum oare sa procedez? M-am gandit eu astazi sa gatesc niste sarmale, poate poate mai pun ceva, insa am o problema n-am in ce sa le invelesc, si am cumparat frunze de salata, poate reusesc sa le fac.
Trebuie neaparat sa ma ingras putin. De cateva zile am inceput sa merg la sala, am nevoie si de ceva muschi.
Gata ca m-am plans suficient.

Vivi - mor dupa ochii micutei tale. Este superba!!!! Arata ca o papusa, dulce, delicata.

Angelica - cum sa se plictiseasca omul cu asa o nevasta. Pe mine personal, m-ai uimit, cata forta si energie, cata initiativa pentru cel drag. Ce ti-e si cu barbatii astia frumosi!!!

Alia - multa sanatate micutei si tie putere sa rezisti. Te asteptam mai des pe la noi.

Miti - asa imi facusem si eu planuri, ma refer la cele de shopping, dar mai ales aveam emotii la cum o sa gasesc romania, cum ma voi simti in tara mea, eiiii si dupa 2 saptamani incepusem sa bat din picioaare si tot spuneam ca vreau "acasa", iar ai mei nu intelegau.." pai ce nu esti acasa"??/ nuuuuu..vreau acasa la mine in korea.
Pe de alta parte te inteleg perfect, oriunde in lumea asta ai locui, esti "strain". Dar m-am obisnuit sa mi se spuna zilnic..."tu pentru ca esti strain ai voie sa nu ai voie", "poti sa ne intelegi sau nu", insa mai stiu ca daca mi s-ar spune acum ca trebuie sa ma mut in Africa sau pe o alta insula de care n-a auzit nimeni, as pleca acolo cu placere decat sa ma intorc sa locuiesc in romania.
Dar de ce spui ca " Canada " nu este ok? Eu am o vecina care este canadianca si ea s-ar intoarce acolo si maine daca ar castiga acolo banii pe care-i obtine in korea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Pentru relaxare

"O doamna intr-un magazin de pielarie, gaseste o poseta superba, foarte mica, dar extrem de scumpa. Femeia il intreaba pe vanzator: -De ce o poseta atat de mica are un pret atat de mare? -Pretul este absolut justificat!
Aceasta poseta este confectionata din piele de pe penis. Daca o mangaiati usor, se transforma intr-o valiza..."

Mergi la inceput