Cirese de Mai-Iunie 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Steluta, multa sanatate Andradei! Sper sa se faca bine curand (sincera sa fiu, nu prea stiu ce-i boala de care sufera, ... dar suna taaaare urat)! Multumim pt poveste! Azi noapte am adormit inaintea lui Razv dupa 3 povesti inventate... poate daca i-o spuneam pe aceasta, adormea mai repede, sau ma trezeam ca alearga dupa atlasul zoologic...

Felicitari pt noii indintzosati!!!

Fetelor si baiatu'! Eu va iubesc taaare muuult! Dovada?!!! Timpul "pierdut" pe acest forum... Sunt atat de crizata de timpul care nu-mi mai ajunge, ca aceasta evadare este singurul lux pe care mi-l mai pot permite (nu petreceri, nu coafor, nu prieteni, ...) Dar imi provoaca o bucurie indescriptibla posibilitatea de a petrece cateva zeci de minute in compania voastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

He, he apropo de cat sunt de grasa, si cam care-i parerea sotului meu vis-a-vis de aceasta problema : Intr-o seara adormisera pruncii intr-un final si stateam si noi tolaniti pe canapea la televizor, eu admirandu-mi suncile ce se ravarsau peste pantaloni: Vai ce grasa sunt! La care sotul: Ma duc si f... una in usa la prunci ii scol pe amandoi si-ti trece grija de cat esti de grasa!
Asa ca fetelor, lasati kg in plus ca se duc ele, pruncii sa ne traiasca ca-s niste scumpi!

Adib, graiesti ca barbata-miu in momentele noastre de mici discutii filozofice pe marginea noii noastre conditii de parinti. De data asta n-ai nimerit-o cu jetul de bulion, uite o bere! Hai noroc!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by vivighe

Marilena...nu stim de unde are ochi albastri...inca mai cautam....Eu ii am verzi,tata verzi...din partea sotzului sunt caprui toti...am intzeles ca gena asta de ochi verzi face surprize in combinatzie cu ochii caprui si pot iesi albastri...cu sanse de 4% in cazul nostru(era un test unde in fuctie de culoare ochilor parintilor si bunicilor se calculau sansele pt o anumita culoare a ochilor copiilor).

Multzumim frumos de aprecieri.lui Robert.

Viviana si Ingrid

POZE
Filmuletze

Chiar interesant, nu stiam. Dulce foc printesa ta! Apropo azi in sfarsit a reusit si a mea sa-si bage degetele de la picioare in gura! mmmm, ce gustoase, i-am facut o caruta de poze.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Steluta

O poveste pentru copii:

In padurea cu alune
Aveau casa trei pitici
Vine pupaza si spune
Simptomatic, idiosincrazia dilematica isi reverbereaza atenuant ecourile absconse protoarmonice din spatele semitranscendent si disonant al obscurantismului incandescent de sorginte medievala, capsuland filonul crepuscular sincretic si aluziv metempsihotic al transmigratiei alchimice inspre ircumvolutiunile interioare ale epocii istorice care tind sa formeze adevarate supape paleontologice inspre propensiunea paradigmelor de orientare paseista, care diverge ca factor de bruiaj in lumina degradanta a cortexului evanescent acestui univers prafuit de amprenta maculanta a ingradirilor stranietatii darwiniene, dezolantei cioraniene si frustrarii freudiene, pentru a numi doar cateva.
Epilog - Pupaza a fost imediat imediat impuscata... .

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Pupici Andradei sa se faca bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

Si-acush... sa incep!

Draga, scumpa si intristata Carmina! Nu am o varsta f inaintata (abia anul viitor implinesc 30) insa mi-am inceput "viata de familie" de destula vreme cat sa-mi permit sa-ti marturisesc ca stiu prin ce treci... Cam asa este, timpul le rezolva pe toate...

Scumpa si buna Doroti! Este o tragedie ca trebuie sa traiesti asa!

Stiti ce cred eu?! Ca viata voastra trebuie si poate sa se schimbe! Insa depinde totul de voi! Am sa va dau cateva trucuri folosite de mine (inventate de mine, pt ca mereu am fost de principiul ca ceea ce pt altcineva poate sa reprezinte un medicament salvator, pt tine poate sa fie o otrava mortala, - adica nu orice actiune, sfat, comportament aplicat de altcineva care a obtinut rezultate bune in casnicie poate functiona si la tine...)

In primul rand, va avertizez ca s-ar putea sa nu fiu in asentimentul tuturor, ba chiar sa par de partea barbatilor, insa cine nu vrea poate sa sara peste mesajele mele, iar cine le citeste nu trebuie sa fie neaparat de acord cu ele...

Mergi la inceput

Lyly, naspa cu bonele astea!

Roli si Marc bine ati venit! Ti-a facut Angelica deja instructia de cireasa incepatoare . Sa nu te sperii, mesajele tale apar mai tarziu ptr. ca sunt moderate, poate ca s-ar putea sa nu observam sau sa pierdem cateva din postarile tale, nu dispera si insista!

Roxana, frumos ati sarbatorit! Am vazut tortul, tu arati f bine!

Alia bine ai revenit cu ceva vesti despre voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Buna seara ciresici!!
Ufff problema spinoasa asta cu relatia de cuplu si bebeii.. hmm!! Vrem nu vrem ei trec acum pe primul loc si noi ramanem invariabil neepilate, necoafate, neplimbate singurele si asa mai departe..dar pe de alta parte nici nu am mai vrea viata fara ei. Eu una sincer nu imi pot imagina cum am trait fara Sofia.. e bucuria mea si implinirea mea cea mai mare. E foarte obositor si nu mai am timp mai de nimic altceva sunt intr-adevar mai irascibila si relatia de cuplu a cam cazut pe planul doi si pentru toate astea imi pare rau dar nu as schimba nimic si cand o vad zambind imi trec toate si oboseala si nervi si suparare.
E destul de greu si sincer nu stiu ce m-as face fara voi, mai ales acum de cand ne-am mutat si nu mai cunosc pe nimeni in orasul asta mare si strain..Dar ma simt ceva mai bine cand vad ca nu sunt singura, ca mai sunt si alti oameni care trec prin situatii asemanatoare si ca exista solutii si oameni buni gata sa ajute cu o vorba buna.Pe voi va simt aproape poate si pentru ca trecem prin aceeasi perioada de acomodare asa ca na va fac si eu o declaratie de dragoste: va iubesc si va multumesc ca existati!!

Dolce la multi ani !! Maggy la multi ani mama de Nic cel mic. Sa ne traiti mamici de ciresele!!

Puiutii Andrei si Noemi felicitari pentru implinirea a jumatate de anisor! La multe luni si ani sa cresteti mari sanatosi si fericiti!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Steluta

O poveste pentru copii:

In padurea cu alune
Aveau casa trei pitici
Vine pupaza si spune
Simptomatic, idiosincrazia dilematica isi reverbereaza atenuant ecourile absconse protoarmonice din spatele semitranscendent si disonant al obscurantismului incandescent de sorginte medievala, capsuland filonul crepuscular sincretic si aluziv metempsihotic al transmigratiei alchimice inspre ircumvolutiunile interioare ale epocii istorice care tind sa formeze adevarate supape paleontologice inspre propensiunea paradigmelor de orientare paseista, care diverge ca factor de bruiaj in lumina degradanta a cortexului evanescent acestui univers prafuit de amprenta maculanta a ingradirilor stranietatii darwiniene, dezolantei cioraniene si frustrarii freudiene, pentru a numi doar cateva.
Epilog - Pupaza a fost imediat imediat impuscata... .

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Suuper!!!!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by DianaR

He, he apropo de cat sunt de grasa, si cam care-i parerea sotului meu vis-a-vis de aceasta problema : Intr-o seara adormisera pruncii intr-un final si stateam si noi tolaniti pe canapea la televizor, eu admirandu-mi suncile ce se ravarsau peste pantaloni: Vai ce grasa sunt! La care sotul: Ma duc si f... una in usa la prunci ii scol pe amandoi si-ti trece grija de cat esti de grasa!

Genial!!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Doroti draguta de tine !! Mereu atenta ! Nu m-am referit la actele de ciresici ci la cele de razaciosi!!

Roli si Marcbine ati venit in livada!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput