Cirese de Mai-Iunie 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 22
puiudana2004 spune:
Fetelor,multumim pt urari si va pupicim cu balutze care curg din guritza ca si cascada Niagara!
Roli,bine ai venit la noi!Sedere placuta in continuare!
Dana si
Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
marrycalu spune:
miti1004 multumim,eu nu pot vedea fotografiile tale,nustiu de ce
Marilena si Robert(2 mai 2006)
vivighe spune:
Marilena...nu stim de unde are ochi albastri...inca mai cautam...
.Eu ii am verzi,tata verzi...din partea sotzului sunt caprui toti...am intzeles ca gena asta de ochi verzi face surprize in combinatzie cu ochii caprui si pot iesi albastri...cu sanse de 4% in cazul nostru(era un test unde in fuctie de culoare ochilor parintilor si bunicilor se calculau sansele pt o anumita culoare a ochilor copiilor).
Multzumim frumos de aprecieri.
lui Robert.
POZE
Filmuletze
Amonar spune:
quote:
Originally posted by adib
bai graselor, neajutoratelor, uritelor, nefardatelor,.....
intelegeti o data ca un barbat care nu se uita dupa femei este ori prea batrin, ori impotent ori homosexual. faptul ca am intors capul dupa o femeie bine pe strada nu este un merit care trebuie laudat, dar nici nu inseamna ca simbata vreau sa ma insor cu ea. si asta chiar si la gindul ca s-ar putea sa fie mai rea ca nevasta-mea. deci ...
ca as face sex cu ea e altceva si asta depinde de la om la om.nu stiu cu cite m-as risca pentru o tavaleala.
dar daca zilnic cind vin acasa dau peste nevasta care in loc de bine ai venit se plinge ba ca e grasa, ba neajutorata, ba urita, ba nefardata, ... ma satur si imi gasesc metode de a scapa de mediul "ostil" (ex. stau la servici, merg la circiuma, ...).
deci: nu mai fiti stresate de imaginea voastra. stiu ca este greu, dar cred ca este principalul motiv al problemelor. atractia mai este si de alte feluri, nu numai fizica. si nu pot crede ca sinteti atit de defigurate incit sotilor vostri sa le fie rusine sa iasa cu vi=oi pe strada.
Asadar, fruntea sus!!!
na ca iar m-am bagat in seama.
Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
avem si site
ADIIIII HAI CA NE-AI PUS CAPAC!!!
AI PUS PUNCTUL PE IIIII

(poze Kailan)
(nunta si botez 2006)
Roxana Claudia spune:
Lacramioara - vai tie cu bonele astea...cand incepi cu ele ai numai dureri de cap!!!
Cocutica - -felicitari pentru solutia salvatoare!! Pacat ca nu este regula generala..la mine sigur nu ar avea acelasi efect!!!!
Roli - bine ai venit in livada noastra! Asteptam sa ne scrii mai multe...
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUIUL CATALIN
Steluta spune:
Buna fetelor,
In primul rand,
LA MULTI ANI, DOLCE SI MAGDA!!! Sa fiti iubite si sa va creasca puiutii mari si sanatosi!!

Roli, bine ai venit in livada noastra!!
Ma alatur si eu celor cu momente depresive. Pe mine ma apuca mai ales seara, dupa vreo repriza de plans de-a Andradei. Dar trebuie sa recunosc ca episoadele au inceput sa fie mai rare. Cu sotul nu prea apuc "sa ma cert", caci in cea mai mare parte a timpului el este plecat din tara. Asa ca ma descurc singurica cu Andrada. Cand vine acasa, sta putintel, maxim 2 saptamani... Legat de flori, sotul mi le ofera mai ales la zile deosebite. Dar ce spuneti ca anul asta a uitat efectiv de ziua mea
. El credea ca suntem inca in luna septembrie
. Dar s-a revansat cand s-a intors acasa, cu flori, un parfum cadou...
Altfel azi am primit rezultatul de la urocultura (dar antibiograma inca nu este gata) si se pare ca ne-a iesit iarasi infectie cu e.coli. Cand vom avea gata si antibiograma ajungem la dr. Marcu, si vom vedea ce tratament ne prescrie, si ce parere are despre acea formatiune chistica de pe ovarul Andradei.
A inceput si fiica-mea sa-si duca piciorusul la gurita. Dar nu pot sa ii fac poza, caci e pasionata de aparat, si e atat de atenta la mine...
Maine voi fi iarasi toata ziua prin bucatarie. Deh trebuie sa fac ceva bun de papa, caci vine sotul acasica... Saptamana asta ma fac frumoasa
, caci sambata sunt nasica de botez...
. Ar trebui sa caut si ceva de imbracat. Eu am ramas doar cu 2 kg extra dupa nastere, dar care stau pe burtica si nu prea ma mai cuprind fustele, pantalonii... Azi am reusit sa ma epilez, si am facut si eu o baie calda, mmmm. Norocul meu ca a venit mama
.
livada noastra frumoasa de cirese!!
Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)
Steluta spune:
O poveste pentru copii:
In padurea cu alune
Aveau casa trei pitici
Vine pupaza si spune
Simptomatic, idiosincrazia dilematica isi reverbereaza atenuant ecourile absconse protoarmonice din spatele semitranscendent si disonant al obscurantismului incandescent de sorginte medievala, capsuland filonul crepuscular sincretic si aluziv metempsihotic al transmigratiei alchimice inspre ircumvolutiunile interioare ale epocii istorice care tind sa formeze adevarate supape paleontologice inspre propensiunea paradigmelor de orientare paseista, care diverge ca factor de bruiaj in lumina degradanta a cortexului evanescent acestui univers prafuit de amprenta maculanta a ingradirilor stranietatii darwiniene, dezolantei cioraniene si frustrarii freudiene, pentru a numi doar cateva.
Epilog - Pupaza a fost imediat imediat impuscata...
.
Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)
angelica_g spune:
La multi ani! Dolce si Magghy!!! Sa fiti sanatoase, frumoase, iubite, intelepte ... si tot ce va mai doriti voi!
La multi ani! pt cireselele aniversare: Maia, Irina, Andrei, Noemi, ... si Alec Zambaertzu!!! Multa sanatate si frumusete! Dumnezeu sa va ocroteasca si sa le aminteasca parintilor ca sunteti cea mai mare bucurie si realizare a vietii lor!
Roli, bun venit in livada!!! Iti aduc la cunostinta ca pt a te simti iubita, bagata in seama, apreciata, sfatuita,..., trebuie sa fii f f activa pe forum (atat cat iti permite cirehica!). Aaaa! si pozele sunt musai... Altfel stam de vorba dupa ce facem cunostinta...
Virgi, multumim mult!
Desi suna a lingusheala, am sa ma hranesc putin cu complimentele tale... Iaca si eu am nevoie sa ma amagesc uneori ca am motive de mandrie familiala...