Cirese de Mai-Iunie 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 21
LYLY809 spune:
La multi ani, Magghy!!!
La multe lunitze Andrei Ochiosul!!
Marrycalu, eu am opt kilos in plus, dar n-am ce face acum.. pai tu la doar 4 in plus poti sa fluieri!
Fetelor, Carmina, Vivi, adaugati la tot ce ati scris voi si mersul la servici, sa vedeti ce iese!!1 Pai eu in WE am lucrat pentru servici, iar azi am fost in sedinte toata ziua, am venit cu capul vraiste, si iar lucrez acasa pentru ca seful meu si-a schimbat "viziunea" in acest WE si trebuie sa refac tot ce am lucrat

Si am numai ghinioane: bona cu pretentii( a cerut mai multi bani decat i-am oferit, asa ca, ma puteti considera fraiera, dar ce sa fac, sta langa mine si bebe s-a obisnuit cu dumneaei) cu mancarea n-am rezolvat nicicum, fosta bona care s-a oferit sa-mi gateasca ultima data (vineri) a ars ceapa si mi-a imputit toata casa, ca-mi venea sa plang de nervi, stresata fiind dee la servici.. ca a trebuit sa aerisesc peste tot si s-a facut un frigul dreaku', copilul fiind racit...
Apoi a ramas ca gateste la dumneaei, azi cand am luat mancarea am vazut pe capac(inauntru, nu la exterior) par de pisica, dumneaei avand pisici... mi s-a facut rau, si oricum nu mancasem nimic toata ziua, bausem doar o cafea, cica fara cofeina, dar la tremuriciul care m-a luat, cred ca era de fapt cu cofeina

Si asa sunt in fiecare zi, dar ma imbarbatez singura, nici nu ma gandesc sa ma plang sotului...
Abia l-am adormit pe Alec, capul imi vajaie, stomacul ma doare ( de nervi si mancat ce-am gasit, caci mancare cu par de pisica nu poftesc) si lucrez de zor ca maine am deadline. Asta e! Raluca, poza cu Ilinca o pun mai la noapte, pupici
Vivi, vreau menajera, sambata am facut curat, mancare, mi-am vopsit si parul in acelasi timp, chiar nu stiu ce sa fac mai intai! Multumesc.
Adib, stai linistit, din partea mea nu primesti bulion in freza, apreciez sfaturile tale, thanks
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ
ALBUM LIMBUTZE
ALBUMUL DEGETZELELOR GUSTOASE
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
Doroti, of of of...parca ma simt vinovata acum ca am scris, e ca si cum as deschide rani care vor sa se vindece....desi eu sunt de principiul "spune frate ce ai pe suflet, poate se rezolva si daca nu macar stii ca te-ai descarcat". Ai auzit ce spun mamicile cu mai mult de un copil O SA TREACA.
Revin in cateva momente, mihnea da publucitate.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
Pai asta ma mai linisteste ca o sa treaca!!!Cind nu se stie.Eu doresc mult al 2-lea bb, ca eu vraiam baiat(nu ca imi pare rau cai fata, da sai fac in ciuda lu tatsu ca el o vrut fata pentru masa ca are 3 feciori(ai inteles ca eu sunt nora de soacra cu 3 nurori?) si so primit cum o vrut el), da am zis ca nul fac degraba, macar sa treaca infernul asta, sami fie iar dor de sfada, atunci ma apuc sal fac.

doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by vivighe
[blue
Cat despre flori,eu pot sa le astept mult si bine...nu-i sta sotzului meu in obicei sa faca asa ceva...nu primesc flori decat de ziua mea si atat...Viviana si
Ingrid
POZE[/blue]
Filmuletze
EEE Vivi esti norocoasa!Noi suntem impreuna de 10ani si am primit stii cite flori?Ai sa zici ca 10, macar in fiecare an de ziua mea, sa stii ca nu, am primit un trandafir o data ca a venit tirziu acasa, si mai si trecuse 8martie fara nici o floare, si mai nu stiu ce si nu doream sal vad nici in poza, neam certat 2ore, am stricat cite ceva prin casa, si iam mentionat ca nu mio adus nici o floare si sa dus la miezul noptii si mia cumparat un trandafir, o venit si mio zis "na ca tiam luat unul sa nu mai zici ca nu tiam adus flori niciodata".Si dupa tocmai anul asta eram insarcinata si mio adus la 14februarie unu, da mo atentionat ca e si pentru 8martie.
Cred ca nu se pune acel trandafir cind am esit din maternitate, daca da per total am3 trandafiri in 10ani, alte tipuri de flori nu an vazut.
Dar totusi este un tata iubitor, chiar daca romantic nu este deloc.Si dupa toate astea o sa ma intrebati de ce mam maritat cu el.Cas proasta, na.
doroti_5
cu
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by vivighe
Roxana...sotzii nostri or fi fratzi?Viviana si
Ingrid
POZE
Filmuletze
Al meu o fi fratele cel mai mare sii invata!DA de unde la asa departare?

doroti_5
cu
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by cypocs
Maya e bine , dintisori nu i-au aparut si avem la 6 luni 8 kg.E plina de nervi de la hamul care o tine imobilizata , o doare si gingia de la dintisorii care stau sa iasa, o doare si fundul care e rosu ca racul asta tot de la ham .Concluzia :sta numai la mine in brate si eu subt RUPTA.Mai avem de stat cam 2 luni cu hamul asta nenorocit.In rest stam prost si cu somnul , Maya doarme foarte putin in timpul zilei , cate 30 minute si uneori si mai putin .Azi a dormit 2 ore dar asta pt ca am tinut-o in brate la mine in timpul asta .
Am fost si eu deprimata la primul bebe , insa acum nu am mai simtit lucrul asta .Cu 2 nu ai timp nici sa respiri , asa ca de data asta pot spune ca mi-a fost mai usor
ALIA si bb Maya
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alia_savin/album?.dir=/7a8fre2
Saracuta!Da cred cai mai bine de mica, cica nu simt asa de tare ca atunci cind sunt mai maricei.
Uite Natalita ii trimite un
lipicios si dulce, si o roaga sa mai rabde putin si pe mami tot.Da daca zici ca acum iti pare mai usor ma mai gindesc in privinta lui bb2, da oricum nul fac degraba.

doroti_5
cu
Asa de mari suntem
marrycalu spune:
vivighe,de unde a "furat"Ingrid ochisori astea frumosi?superb copil
Eu nu pot vedea unele poze,de ceeeeeeeeeeeee?la anumite fete.
Marilena si Robert(2 mai 2006)
doroti_5 spune:
Si am terminat de citit si eu in sfirsit tot, printre lucru.
Si vreau sa zic LA MULTI ANI pentru Maghy si Dolce!!Sa fiti sanatoase, frumoase, si numai bucurii de la copii sa aveti.
Si mai vreau sa zic LA MULTE LUNITE pentru ANDREI si NOEMI, sa creasca mari si sanatosi!
Miine trec datele la listuta ca azi nu mai reusesc.
Si am vrut sa mai zic ca imi cer scuze ca felicit doar pe cei cu jumate de am, dar daca as felicita la fiecare luna, si toate fetele ar face asa(macar cele active), umplem 2capitole intro zi.Asa cred eu.Deaceea, pentru mine au fost importante 1luna, 3luni, 6luni, 1an si din an in an deja pentru a felicita pe toti.Asta nu inseamna ca nu aveti voie sa felicitati cind doriti pe cine doriti, asta e doar parerea mea.Nu o spun cu rau, sau cu ironie, ci sincer(vreau sa fiu inteleasa si sa nu se supere nimeni pe mine).
va
si va doresc o seara cit mai frumoasa.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
Asa de mari suntem
wapi spune:
si noi vrem sa simtim mancarea si cu mana si bagam mana in lingura fix cand vrea mami sa ne-o bage in gurita. Suntem foarte rigurosi si verificam cam toate linguritele pe care ni le livreaza mami. Azi la amiaza, cand i-am dat para coapta, a simtit nevoia sa dea putin cu mana si pe mami dupa ce a testat para cu mana, ca ce, doar el sa fie schimbat dupa ce mananca ... 
se vorbea mai devreme de Becali (offf, peste tot se vorbeste despre el), eu stiu ca si inainte emisiunea de sport era "sfanta" si trebuia urmarita pe toate canalele, ca poate era filmat Becali din alt unghi - deci aici eu nu vad nicio schimbare 

apropos, poate iubitii vostri nici nu-si dau seama ca sunteti stresate - pentru ei lucrurile nu au atatea semnificatii ca pentru noi - eu zic sa le "povestiti" cate ceva cu calm si sa vedeti ce surprize o sa aveti 

Wapi
Stefanita http://good-times.webshots.com/album/554873877UjOwYh
cocutica spune:
Mai fetelor, ma bag si eu ca musca in lapte, stiti ce spune sotul meu cand mai fac cate o aluzie sa imi mai aduca si el cate o floare? Ca nu imi aduce prea des pentru ca o sa ma invat asa, iar cand o sa-mi aduca nu o sa ma mai bucur. Si ca nu imi aduce cu o anumita ocazie pentru ca asta astept si o sa-mi aduca asa cand nu ma astept ca sa ma bucur...Adevarul este ca m-a luat prin surprindere de mai multe ori, chiar o data in bagazinul Unirea...m-a lasat sa ma uit la niste bijuterii, a fugit de langa mine si m-am trezit cu el cu un trandafir intre ruxac si spate. a fost superb momentul...numai ca eu as vrea mai des momente de astea...dar daca el zice ca eu o sa ma invat asa...il cred ca sa fac...si mi-am luat un obicei, care ne amuza pe amandoi, in fiecare sambata dimineata cand fac piata, cumpar cate un buchet de flori de sezon si i le ofer. Ce daca o sa se invete asa, cu ocazia asta aflu si ce flori ii plac lui, si el afla si ce flori imi plac mie.
...Iar Elenei ii prezentam fiecare buchet de flori...cine stie poate o sa invete florile inainte de culori.![]()
Mamicilor scumpe imi pare tare rau ca treceti prin clipe grele, pline de deprimare...si eu am parte de ele din cand in cand. Am reusit sa scap de ele exprimandu-mi nemultumirea in scris...am lasat pe tastatura un fel de scrisoare sotului meu in care am expus ceea ce simt in clipele alea. Am recurs la lucrul asta pentru a fi obiectiva, pentru a nu ma intrerupe nimeni si pentru a nu ne certa ... ca oricum certurile sunt pe tema unor lucruri minore, dar care la suparare par uriase. Rezultatul a fost unul pozitiv(mentionez ca nu eram in preajma lui cand l-a citit, de fapt am crezut ca nu l-a citit)...eu intre timp m-am calmat de tot( de fapt cand el este acasa sunt super calma) si asa la un moment dat am discutat despre ce am scris in bilet. A fost bine, pentru ca ne-am dat seama ca amandoi suntem privati de lucruri care inante de a fi Ela ne placeau la nebunie, si ca pentru a trece peste frustrarile care ne apasa trebuie sa ne ajutam reciproc. Nici nu ma asteptam sa mearga abordarea asta, dar uite surpriza...se pare ca daca discuti cand esti calm se pot remedia mai multe lucruri decat atunci cand te certi.
m-am lungit cam mult, dar incerc sa va incurajez sa gasiti solutii care sa va ofere numai lucruri bune si pozitive. Fiti optimiste si credeti ca viitorul va rezerva lucruri frumoase! priviti puiutii vostri si incarcati-va bateriile in fiecare clipa!
Multi pupici 

pentru voi si puiutii vostri.
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
roli25 spune:
Buna seara mamici si bebei,
Am si eu o ciresica nascuta pe 9 iunie 2006. Se numeste Marc, are 7,700 kg si 67 cm. Papa excusiv lapte de mami si e tare zglobiu si energic. Se intoarce toata ziua pe burtica si parca ar vrea sa plece de-a bushilea dar nu prea reuseste. Si cum nu reuseste plange si uite asa trebuie sa-i tin companie toata ziua pentru ca nu-i place nicicum sa stea singur la el in tzarc desi e inconjurat de o multime de jucarii. E fericit cand mami ii vorbeste si ii canta. Deocamdata cam atat despre noi.
Va dorim o seara linistita.
Roli, mamica lui Marc (9 iunie 2006)

Viviana si