Cirese de Mai-Iunie 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 20
vivighe spune:
Asa...sa felicit si io dintzoshii mici...si sa-i iau la intrebari "va spalatzi pe dintzi puishori?" ...ca ma simt responsabila
...cireshelele n-au voie sa fie 
POZE
Filmuletze
Roxana Claudia spune:
Vivi stii ce ma intreb?? Oare primul cuvant al lui Catalin va fi "Gigi"????!!!
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUIUL CATALIN
vivighe spune:
Posibil

vad ca incearca sa-l corupa de mic...am vazut poza cu fularul de stelist
POZE
Filmuletze
miti2004 spune:
fetelor, pe cuvant ca parca ati scrie in locul meu, asa cum am mai spus....hai sa ma mai descarc si eu:
-in primul rand ceea ce ma ajuta psihic f mult e ca o sa vin acasa ( 4 dec - 15 ian ), nu va pot spune ca innumar zilele si-mi fac o gramada de planuri : sa-mi vad familia si sa merg la cimitir la bunicu' sa-i aprind o lumanare ( are 1 an de cand s-a dus, anul trecut am ajuns la inmormantare pe 4 oct ), sa merg sa aprind o lumanare cumnatului care a murit anul asta in mai la 29 de ani fara o saptamana ( groaznic, ce sa mai zic )...apoi sa-mi vad prietenii, sa merg prin magazine, sa ajung macar 2 zile la Moeciu, singurul loc care ma face sa uit de toate necazurile ( copilul il las la ai mei ), si sa mananc niste prajituri si ness-frape in Brasov, chiurtos-colac in Poiana Brasov, sincer as trage o fuga de 1 zi la Mamaia sa vad marea, dar mi-e frica sa nu fie iar zapezi, sa-mi cumpar toale, incaltari, haine pt bebe, condimente, sa merg intr-o discoteca cu nasicii nostrii ( suntem de aceeasi varsta , sub 30 ani ), ....norocul meu ca venim 1 data pe an acasa ca altfel as lua-o pe aratura rau de tot 
- in al 2-lea rand de cand am venit in CACAnada asta ( am scris corect, nu am gresit, si rog sa nu se arunce cu rosii, casi asta e parerea mea ) am primit flori o singura data cand am nascut de la sotul meu ( va dati seama, in aproape 3 ani !
), eu, care primeam de la el cel putin 1 data pe saptamana, nu imi permit o menajera ( acasa aveam ), ....doamne cate as mai scrie aici...insa trebuie sa ma opresc...
Marrycalu sunteti niste smecherosi de baietei ( am vazut pozele de la 6 luni )
RoxanaClaudia sa va traiasca baiatul, ce frumos ca il serbati in fiecare luna !
of, va las putin ca plange putza !
miti, mamica de
20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica
cypocs spune:
quote:
Originally posted by doroti_5quote:
Originally posted by cypocs
CARMINA,ai sa vezi ca iti revii tu .Prima perioada e mai greu cu bebe mic apoi te obisnuiesti .Asa ca ce a fost mai greu a trecut.
Multumim de urari pt Maya
ALIA si bb Maya
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alia_savin/album?.dir=/7a8fre2
Cu mare placere si tu nu mai dezerta, mai scrie ce face mica Maya(era un desen animat o data se numea asa si imi placea foarte mult, despre o albinuta).Imi pare bine ca nu esti tradatoare de cirese!
Mai repet o data cine pleaca de la noi e... stiti voi, da?
doroti_5cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
Maya e bine , dintisori nu i-au aparut si avem la 6 luni 8 kg.E plina de nervi de la hamul care o tine imobilizata , o doare si gingia de la dintisorii care stau sa iasa, o doare si fundul care e rosu ca racul asta tot de la ham .Concluzia :sta numai la mine in brate si eu subt RUPTA.Mai avem de stat cam 2 luni cu hamul asta nenorocit
.In rest stam prost si cu somnul , Maya doarme foarte putin in timpul zilei , cate 30 minute si uneori si mai putin .Azi a dormit 2 ore dar asta pt ca am tinut-o in brate la mine in timpul asta .Am fost si eu deprimata la primul bebe , insa acum nu am mai simtit lucrul asta .Cu 2 nu ai timp nici sa respiri , asa ca de data asta pot spune ca mi-a fost mai usor

ALIA si bb Maya
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alia_savin/album?.dir=/7a8fre2
gabi25 spune:
Tot citesc ce spuneti de sot si ma gandesc si la al meu si imi mai aduc aminte de cate si mai cate....dar stiti ceva....gata nu ma mai plang, e al meu luat cu acte si oricum ar fi altul mai bun nu mai primesc nici sa vreau
. Si mi-am mai adus aminte la fazele cu flori...eu sunt innebunita dupa flori, la ghiveci, la vaza orice fel...si daca ati vedea ce buchete imi face el.....la maternitate am avut un buchet de 50 de trandafiri portocalii si pentru noua venita in familie un buchet de 5 gerbere portocalii.....asa ca sa lase masca pe toti....si ce daca a ramas din cauza asta fara bani in casa si a trebuit sa imprumute cand am venit eu acasa....ata ete.
DOROTI multumim de felicitari si sa ne treci cu amndoi dintisorii de jos iesiti ca azi l-am vazut si pe celalalt din dreapta.
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by ILDI25quote:Doroti si David face la fel ca si Natalia ,daca-i place meniul tare de tot manca ca si cand n-ar mai fi mancat de-o saptamana ,cand ii scot lingurita din gura ca sa o umplu ,urla de numa- numa , probabil i frica sa nu ramana flamand .Dca te uiti la ultimele poze care le-am pus vezi reactia lui la aparitia mancarii,ar fi in stare sa sara din scaun .Asta e copilul meu e un mare gurmand se pare . Nu ca n-ar avea cu cine semana
Carminuta a mea cind ii dau cu lingurita se uita la ea nedumerita, apoi ii pun putin pe buze, ea gusta si dacai place incepe a deschide gura si a cere sa i se dea.Dar daca intirzii cu lingurita... mam ce carnaval face, tipa de te tii de urechi si e foarte mofturoasa si maninca repede, ca sami arate ca ei ii place si eu nui dau.
doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
Ildi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pityu_ildi/album?.dir=85f7scd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
. Da nu ai pus poza de dupa masa.Sa o vezi pe a mea cit e de "curata".Ii mai tin miinile, da tot degeaba ca ea are treaba sa ia proba tactila la papa.
Davidu gurmandu.doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by Ursulia
Marilena ai doar 4 kg de dat jos?! Felicitari! Eu am de dat 15! Le dai imediat, 4 kg chiar nu-s o problema! Succes!
Lili si Mircea
Mai fetelor voi va jeluiti pe 4kg??Eu am de dat 22kg si nu stiu daca so intimpla asta vreodata!!!!Da de cind am esit la servici imi cam cad hainele, da cintaru nu arata schimbari.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
Asa de mari suntem