Cirese de Mai-Iunie 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 16
DianaR spune:
Miti, l-am vazut pe Alex saracul ce se mai stramba, parea sa spuna ce-i cu asta la mine in gurita??? Cum il scot afara???

Ralucis, multumim de link, f interesant! Felicitari ptr cum te descurci cu bebe asa am facut si eu dupa ce s-a nascut Vladut, doar ca la mine perioada neagra a durat vreo 3 luni!
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
adib spune:
Andrei si Noemi "La Multe Luni!"
MAGGHYC La Multi Ani!
vreau sa va intreb daca vanitele in care va spalati copii au pedale? A noastra are si pe toate durata baitei pedalam cu spor.
in acest w-end am constatat ca pot dormi mai mult decit fiica-mea ![]()
a fost groaznic.
iar incepeti cu depresiile?
din experienta proprie a unui barbat:
- mi-e greu sa vorbesc despre nemultumirile mele (chiar si aici)
- sufar daca nu mi se da importanta in cresterea copilului meu. aici intra inclusiv schimbarea unui scutec, hranirea, ...
- sufar la fel de mult daca nu sint bagat in seama in luarea hotaririlor legate de casa si copil.
- ma enerveaza sustinerea de catre sotie a parerilor altora (socru, cumnat sau cine o fi) daca acestea sint contrare parerilor mele si nu sint corecte.
...
deci sintem la fel de iritabili ca si voi. sau poate mai putin![]()
este important sa vedem care sint problemele celuilalt si sa fim "concilianti". nu tot timpul cedeaza acelasi, dar tot timpul avem senzatia ca tot noi cedam. poate fi fals.
iar o relatie "bolnava" nu poate fi insanatosita brusc si brutal, deci nu va asteptati la trecerea brusca la starea de fericire.
si ceea ce s-a mai spus, e o perioada dificila, iar copilul are nevoie aproape in aceeasi masura de tata ca si de mama.
Fericire va doresc.
si dupa asta iau jetul de bulion in freza?
si o saptamina buna.
Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
avem si site
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by Steluta
Buna fetelor,
Venim sa dam si noi raportul... O groaza de investigatii si inca nu avem un diagnostic clar. Rezultatele la ambele uroculturi au aratat mai nou ca Andrada are e.coli. La prima ne iesise proteus. Am fost la dr. Marcu, asteptandu-ma sa ne dea un antibiotic, ceva. Insa mi-a spus ca in momentul in care a avut acel episod febril (acum 3 saptamani), fara alte simptome, trebuia in primul rand sa-i fac o ecografie abdominala, si 3 uroculturi la 2-3 zile diferenta. Ne-a facut programare peste rand la dr. Stamate, si la eco ne-a iesit ca totul este normal (cu o exceptie). Astfel ca urmatorul pas este sa refac uroculturile la spitalul Victor Babes. Daca de la sumarul de urina ne iese ceva infectie trecem repede pe tratament. Daca nu, ramane sa asteptam rezultatul de la urocultura.
Da si exceptia de la eco ar fi ca ii apare pe ovarul drept o formatiune chistica de 7 mm diametru. Dr. Marcu nu mai era acolo sa discut cu ea cat e de grav, cum a aparut, etc. Dr. Stamate nu a parut ingrijorat, dar poate nu era cazul sa imi spuna el ceva.
Si uite cate complicatii au aparut doar de la un scurt episod febril.
Maine o astept pe mama la mine, asa ca ma mai eliberez un pic. Sotul vine abia marti noaptea in tara. Nu stiu cum se intampla dar mai mereu cand pleaca el, apar si complicatii cu cea mica, incat raman singura sa umblu peste tot. Da, si sambata viitoare vom fi nasi de botez, asa ca voi mai avea de facut si cumparaturi pentru finutzul cel mic.toata livada de ciresele.
Steluta cuAndrada Cristina (17 iunie 2006)
Steluta asa imi pare de rau ca Andrada e bolnavioara!
sa se faca cit mai repede bine!doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
Raluca, am vazut pe micutza Ilinca (foarte frumos nume, incantator as spune...si bebi care il poarta)si am zambit, chiar am ras, cand am vazut cat de nedumerita era de noua pozitie in care se afla...o sa se obisnuiasca si o sa faca si altele, ca deh, creste.
Si sa intreb si eu ceva: copiii vostri maraie cand le dati cu linguritza? Al meu cum il pun la masa incepe sa maraie, cand nu deschide gura inteleg de ce o face dar atunci cand deschide, ce naiba mai inseamna?poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
Carminuta a mea cind ii dau cu lingurita se uita la ea nedumerita, apoi ii pun putin pe buze, ea gusta si dacai place incepe a deschide gura si a cere sa i se dea.Dar daca intirzii cu lingurita... mam ce carnaval face, tipa de te tii de urechi si e foarte mofturoasa si maninca repede, ca sami arate ca ei ii place si eu nui dau.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
ILDI25 spune:
Felicitari pentru implinirea a jumatate de anisor ANDREI si NOEMI
Ildi si David
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pityu_ildi/album?.dir=85f7scd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
ILDI25 spune:
quote:Doroti si David face la fel ca si Natalia ,daca-i place meniul tare de tot manca ca si cand n-ar mai fi mancat de-o saptamana ,cand ii scot lingurita din gura ca sa o umplu ,urla de numa- numa , probabil i frica sa nu ramana flamand .Dca te uiti la ultimele poze care le-am pus vezi reactia lui la aparitia mancarii,ar fi in stare sa sara din scaun .Asta e copilul meu e un mare gurmand se pare . Nu ca n-ar avea cu cine semana
Carminuta a mea cind ii dau cu lingurita se uita la ea nedumerita, apoi ii pun putin pe buze, ea gusta si dacai place incepe a deschide gura si a cere sa i se dea.Dar daca intirzii cu lingurita... mam ce carnaval face, tipa de te tii de urechi si e foarte mofturoasa si maninca repede, ca sami arate ca ei ii place si eu nui dau.
doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
Ildi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pityu_ildi/album?.dir=85f7scd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
camelia.t spune:
Buna dimineata pentru toata lumea si felicitari sarbatoritilor!
Vreau sa va rog sa mai postati odata reteta de la branzica Ioanei daca o aveti salvata pe undeva.....ca eu n-am fost asa desteapta sa o salvez, am zis ca ma tine memoria......si am luat clapa!
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
DianaR spune:
quote:
Originally posted by camelia.t
Buna dimineata pentru toata lumea si felicitari sarbatoritilor!
Vreau sa va rog sa mai postati odata reteta de la branzica Ioanei daca o aveti salvata pe undeva.....ca eu n-am fost asa desteapta sa o salvez, am zis ca ma tine memoria......si am luat clapa!
Baieteii lui mamiAICI
Uite aici:
"1l lapte gras, eu iau de 3.5% grasime, se fierbe si se lasa sa se raceasca pana la 50C.
Apoi se adauga 100g iaurt simplu si se lasa de seara pana dimineata afara.
Dimineata se pune la foc mic, pana se separa zerul de branzica.
Se strecoara branzica cu un tifon, si se pastreaza la frigider intr-un
borcanel cu capac 3 zile. "
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
camelia.t spune:
Multumesc tare mult Diana!
Baieteii lui mami
AICI
magghyc spune:
DianaR, Ralucis, Ildi25, Adib,
Va multumesc mult!
Sunt surprinsa si emotionata la gandul ca desi aveti atatea pe cap, v-ati facut timp sa scrieti mesaje de felicitare
O zi frumoasa tuturor, ma duc la Nic cel Mic (care, va dati seama, nu e deloc impresionat ca e ziua mea)![]()
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic