Cirese de Mai-Iunie 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 17
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by CamiM
Buna dimineata cirese razacioase!!( si cei membri in club si cei care nu sunt inca membri "cu acte")
Cami &Sofia
poze Sofia
Cami cinei membru fara acte??Zi repede ca ii facem.

doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
Lya spune:

Magda, LA MULTI ANI!

Las ca peste un an sa vezi ce-o sa te pupaceasca si-o sa-ti spuna pe limba lui un "La multi ani!"pe care n-o sa-l uiti prea repede.Multa saatate lui Nic cel mic!
dewww.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty
&Erikutz
Lya spune:
La multi ani!pt Andrei
si Noemi
,la implinirea celor 6 luni.La multe lunite inainte!
dewww.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty
&Erikutz
Anileda spune:
Dolce, Magda, LA MULTI ANI!!! Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de puiuti!
La multi ani si cireselor care au implinit sau implinesc jumatate de anisor!
poze
Anileda spune:
Carmina, ma bucur ca esti mai bine. Uite o
(invazie) de
si de la noi. Nu stiu ce-as putea spune fara sa repet ce s-a spus deja. Si mie-mi vine de multe ori sa-mi iau campii, dar incerc sa ma conving ca trece. Nu stiu cand, dar eu tot sper. Cred ca cea mai buna dovada a acestui fapt o reprezinta mamele cu mai mult de un copil. Si inca ceva: te admir (si pe Vivi si pe celelalte fete) pentru ca poti sa te descarci si sa povestesti prin ce treci.
all!
poze
puiudana2004 spune:
LA MULTI ANI DOLCE SI MAGDA!!!Multa sanatate voua si cireshelelor voastre!
Carminutzo-Bulinutzo
ca te-ai mai linistit.sa sti ca eu cred ca majoritatea suntem in acceasi situatie ca si tine dar nu avem curajul sa o spunem.Eu nu mai zic de cate ori nu am vrut sa divortez,sa plec la mama,ca simt ca nu mai sunt iubita ca inainte etc si de atatea ori am discutat cu sotul meu si ma linisteste de fiecare data.Barbatii nostrii sigur ne iubesc dar cand ne vad asa de obosite si "amarate",ei cred ca nu mai are rost sa ne streseze cu problemele lor.Sunt grasa,nearanjata,ne... ne... ne...dar asta e viata.Avem langa noi luminile noastre,copiii nostri care ne ia tristetea de pe fata atunci cand ne zambesc.Andrei,intr-o zi,cand plangeam pt ca nu mai suportam situatia,m-a mangaiat pe fata(si nu glumesc) si a inceput sa rada cand si-a udat manutele in lacrimile mele.Si normal ca am inceput si eu sa rad si am uitat de toate supararile mele!Capul sus!Va iesi si soarele pe strada noastra!!!
Multumim fetelor si taticului pt urari!
LA MULTI ANI,NOEMI!Sa cresti mare si frumoasa,sanatoasa si voioasa!Sa aduci numai bucurii parintilor tai!
Dana si
Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
Anileda spune:
Ieri am fost la ziua unei prietene care are un bebe de 11 luni. Cri a avut cateva reprize de ras in hohote, provocate de sunetul unui ciocanel de plastic. Prietenii nostri erau extaziati, iar noi radeam cu lacrimi. A fost superb. Prietena mea mi-a dat ciocanelul, iar eu cand am ajuns acasa, ca o mama responsabila ce sunt, l-am spalat bine bine
si l-am stricat
. Sper sa gasesc sa cumpar.
poze
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
Sa stiti ca eu sunt din ce in ce mai trista...nu stiu ce e cu mine. Ar trebui sa fiu fericita ca am un copil frumos si sanatos, pe care il iubesc enorm, dar ceva nu merge. Simt ca nu traiesc viata mea.poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
Carminuta, iar ai uitat de mine. Nu esti nebuna (ca daca ar fi asa si eu as fi, da mie numi convine).Eu am avut un caz ca am vrut sami iau copilu sa ma duc la mama, nu mia permis scumpul sot sa o iau, si am plecat singura.Acolo taticu ma alungat inapoi, neascultind care e treaba, si asa am pus coada intre picioare si mam intors.Acolo mi sa facut un scandal de zile mari(a luat parte si socrumiu cu care "ne iubim" tare).Saptamina trecuta 4 zile din 7 nu am vorbit cu sotu, desi venim si plecam la servici impreuna. Mai aveam un alin: NANASII, dar si ei pleaca din tara in citeva zile si nu se stie pe cit timp. Stau si eu singura si pling(mai ales cind am avut o intoxicatie, nu ma puteam scula din pat si mai si statea bb cu mine, nimanui nu ia fost nici in
de mine).Am iesit la servici, ca sa am mai putina galagie, cei drept e mai putina, dar tot este.O data pe saptamina strig si eu ca divortez, dar inca nu am facuto.Si sa pun capac, mam ingrasat asa de tare ca mii scirba mie de mine.Il surprind pe sot cum se uita pe strada la diferite funduri si picioare.Titile nus asa de mari ca atunci cind am nascut, deci sau facut cam ca inainte si desigur sa mai uita al meu sot si la balcoane straine.Nemaivorbind ca zbiara la mine la orice intrebare care nui convine.
Deci nu esti singura in situatie rea.
colega.doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
adib spune:
bai graselor, neajutoratelor, uritelor, nefardatelor,.....
intelegeti o data ca un barbat care nu se uita dupa femei este ori prea batrin, ori impotent ori homosexual. faptul ca am intors capul dupa o femeie bine pe strada nu este un merit care trebuie laudat, dar nici nu inseamna ca simbata vreau sa ma insor cu ea. si asta chiar si la gindul ca s-ar putea sa fie mai rea ca nevasta-mea. deci ...
ca as face sex cu ea e altceva si asta depinde de la om la om.nu stiu cu cite m-as risca pentru o tavaleala.
dar daca zilnic cind vin acasa dau peste nevasta care in loc de bine ai venit se plinge ba ca e grasa, ba neajutorata, ba urita, ba nefardata, ... ma satur si imi gasesc metode de a scapa de mediul "ostil" (ex. stau la servici, merg la circiuma, ...).
deci: nu mai fiti stresate de imaginea voastra. stiu ca este greu, dar cred ca este principalul motiv al problemelor. atractia mai este si de alte feluri, nu numai fizica. si nu pot crede ca sinteti atit de defigurate incit sotilor vostri sa le fie rusine sa iasa cu vi=oi pe strada.
Asadar, fruntea sus!!!
na ca iar m-am bagat in seama.
Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
avem si site
adib spune:
daca tot m-am bagat in seama, sa nu intelegeti ca iau apararea cuiva (sotilot vostri). va spun doar ce e in capul meu. idei de "plecat in lume" (cum zicea cineva acu vreo 3 capitole - unde a nins si nu s-a prins) am mai avut si eu, dar inainte de a se naste Raluca. acum constat ca au disparut cu desavirsire. au aparut altele.
in rezolvarea problemelor personale nu se asteapta si nici nu se accepta sfaturi. fiecare isi cunoaste situatia si ia hotariri dupa cum crede de cuviinta. totul e sa fi lucid la momentul luari unei hotariri.
Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
avem si site

Sofia