Cirese de Mai-Iunie 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 15
miti2004 spune:
e filmuletul al 2-lea, nu asta pe care se deschide pagina ( am pus 2 azi )
miti, mamica de
20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica
arleena spune:
carmina draga am citit primul tau mesaj in timp ce pregateam bagajele sa venim la oradea la ai mei si nu am mai apucat sa-ti si raspund, dar vad ca fetele au avut grija sa te sustina moral si sa-ti dai seama ca toate trecm prin asa ceva, spre dezamagirea mea pacat ca e normal
...cand am citit ultima postare mi-au dat lacrimile....nu stiu de ce?!?!poate pt ca simt ca noi aici suntem ca o familie care ne sustinem si la bine si la rau
si ma bucuram ca te-ai mai inveselit un pic....
eu m-am regasit in cele spuse de tine si de restul fetelor....si eu am patit faza cu site-urile
....sunt linkuri pe gazeta sporturilor catre site-uri imobiliare si cand colo intra ceva site cu femei
si invers...un banner spre un site cu femei ce duce la un site al unei ag imobiliare....
si eu as vrea sa ma simt cum eram inainte ....sa am vreme sa ma epilez, sa ma vopsesc(nu mi-am mai vopsit parul de cand am zis ca incepem conceperea lui alex), sa ma pensez la amandoua genele in aceeasi zi, sa ma duc la shopping, la un film, intr-un club, sa ma intalnesc cu prietenele(nu au nici una copii si nu mai pot sa tin pasul cu ele)....eu inca alaptez si alex e muult mai dependent de mine....plus ca nu mai incap in nimic...port numai sutiene de alaptat(nu mai ma cuprinde nici unul dinaninte
...cam am cu 11 cm mai mare circumferinta sanilor
) sunt grasa si au inceput sa-mi apara riduri la coada ochilor, vesnic nu e nimic de mancare in casa, nu apuc sa fac curat, nu razbesc cu spaltul hainelor si parca totusi masina merge toata ziua, ma cert cu sotul din nimicuri.....da' cu toate astea sotul imi spune ca-i place de mine cum sunt si apucam, cam rar ce-i drept, sa facem dragoste si sa ne giugiulim, si cel mai important cand il vad pe alex zambind sau facand ceva giubusluc uit de tot....asta e o caracterista pe care o au doar mamele....pot trece pt durere f usor.....doar si durerile nasterii au fost groaznice da' acum daca stau sa-mi aduc aminte parca nici n-au fost
maine....oops...adica azi....vreau sa merg si io la piscina sa stau in apa termala si sa ma inmoi un pic...imi doresc asta tare mult......apa fierbinte si afara frig...super senzatia.....
amonaram citit eu bine acolo???sinucidere???doamne feri....
acum sa urez si eu 

La Multi Ani! 

lui Dolce si Magdei
si 

La Multe Lunite!! Mayei

si lui Andrei
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea
arleena spune:
am uitat...felicitari pt primul dintisor al dariei si pt al 4-lea dintisor a lui seby

...
si io tot astept sa-i iasa si lui alex...ma termina cu plansul in ultima vreme....de 3 zile plange seara de nu stiu ce sa-i mai fac....si imi mesteca sfarcurile de nu mai pot de durere...simt ca moooooooooooooorrrr
ahhh si inca o chestie....ama daca nu ti-ai luat inca scaun de masina sa sti ca adi avea dreptate la faza cu marimea si tipul masinii.....azi am folosit prima data scaunul in masina....pana acum l-am dus pe pitic cu cosuletul ca el doarme numai pe burtica, da cum in cosulet nu mai incape am zis, gata....hai cu scaunul...drumul pana la oradea a fost infernal....pe langa ca stateam chircita in spate(scaunul era pus in mijloc)mi-au amortit picioarele, manerul de la portiera imi inghiontea rinichhiul drept la fiecare groapa....alex a urlat aproape in continuu ca nu putea dormi pe spate si vroia in brate sa doarma pe pieptul meu... daca face tot asa si la intoarcere il aruc si fac alt copil care e mai intelegator ca tre sa stea si in scaunel

am plecat la somn....uffff
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea
DianaR spune:
Carmina,
toate ciresele te iubesc!

Ama, felicitari ptr dintisor!
Gabi, si voua felicitari ptr dintisor!
Arleena, pai de ce nu pui scaunul de masina pe lateral in dreapta? Sa ai si tu loc sa stai omeneste. Ce cosulet? Cel de rachita? Te mananc
! Pune copilul in scoica sau scaun!
Cocutica, uite o
inapoi si tie!
Lyly, 
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
DianaR spune:
Oho, am onoarea sa fiu prima care-i ureaza Magdei La multi ani fericiti! Sa-ti traiasca Nic cel mic sa se faca MARE!
Si felicitari pentru prima jumatare de an cireselor Andrei si Noemi!
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
ralucis spune:
neata! recitind acum ce s-a mai scris ieri ma gandesc sa va mai spun cate ceva, in special carminei si lui vivi. inainte de a naste eram asa de ocupata cu jobul ca nu prea mai aveam timp de filme, shopping, la cosmetica si manichiura ma obligam sa ma duc, macar acolo... dupa ce am nascut am avut o perioada cam sumbra, de vreo 2 sapt, in care am stat numai in camera noastra cu bb, rar ma duceam in sufragerie si, bineinteles, la baie cand era nevoie. mi se parea mie ca acolo e un mediu septic si ca asa ne protejam pe amandoi. nici calculator nu aveam, era defect, asa ca nu puteam vorbi cu voi. dar dupa astea 2 sapt si dupa ce am vorbit cu o prietena care nascuse in ianuarie si care mi-a zis ce greseli a facut ea, ca sa nu le repet, am zis, ia stai, frate, ce viata e asta? si de-atunci totul s-a schimbat. iesit din camera(in primul rand), luat copilul cu mine, primit musafiri, plimbari prin parc, mers la coafor, epilat, cand chiar nu prind programare mai folosesc si eu aparatul de ras, ca nu-i bai, manichiura, pedichiura (imi fac programare si ii spun sotului direct ca maine, la ora x, plec la coafor, stai cu bb, si ma intelege si chiar ii place sa stea numai ei doi), mers la mall, chiar si cu ilinca, deci am incercat sa o integram in viata noastra, un pic macar, sa nu fim zombie in lumea asta. am mers cu ea la mare, la munte, n-am ratat nici o aniversare a prietenilor, chit ca era acasa sau in oras, am alaptat si in public, la diferite terase, ma rog, cu decenta, am fost la o nunta si la un botez, toate cu ilinca dupa noi. bine, toate mai pe scurt si nu in fum sau galagie mare, dar am fost. intr-adevar, am multi prieteni cu bebelusi, fratele meu are o fetita de 2 ani, mama ma ajuta mult, si sotul, dar asta si pentru ca mi-am impus asa, n-am vrut sub nici o forma sa mai retraiesc groaza aceea din primele doua sapt, cand se amesteca sentimentul matern cu incertitudinea si dorinta de a fugi in lumea larga. ce vreau sa spun e ca incet, incet, veti depasi si voi toate aceste probleme, toate am trecut sau trecem prin ele, cheia e sa stii cand vrei sa schimbi ceva, pt ca partea buna e ca se poate schimba cate ceva, cu optimism si prin comunicare, cred sincer ca se poate. mai ales ca sunteti amandoua asa de tinere ca e chiar pacat sa va resemnati. sunt sigura ca peste putin timp veti posta si voi mesaje de incurajare si solutii pt alte mamici, la inceput de drum. va pup.
!
ralucis spune:
ceva interesant despre iesitul cu bb pe frig, cum il imbracam atunci, etc.
http://www.babycenter.com/refcap/baby/babycare/newparents/1439994.html?scid=momsbaby:20061106:3050:19951:9253
ralucis spune:
si inca ceva interesant, pt cine vrea sa faca 2-3 bebelusi (adica eu![]()
http://www.babycenter.com/refcap/preconception/gettingpregnant/1503367.html

MAGGHY