Aspirante optimiste > 20 ani (11)
Raspunsuri - Pagina 15
mychydutza spune:
andra mi-a picat messuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...........tocmai cand aveam si noi asa o discutie interesanta. cred ca ne-a sabotat cineva
mihaela
AndraZ spune:
Mychy, anunta-ma cand revii printre noi....asta daca nu o pica si la mine....
de la mine sigur nu ne saboteaza nimeni.... poate la voi
Andra
"Cere si ti se va da!"
mychydutza spune:
inca nu mere messu' ........cred ca s-a bulit de tot! of of mai mai hehehehehee
mihaela
AndraZ spune:
Mychy, vad ca esti vesela. Tine-o tota asa! Da-le si la fete din voiosia ta!
Andra
"Cere si ti se va da!"
Diulet12 spune:
ANIAST ..iti multumesc f mult pt programel! poate cine stie o sa-mi fe de ajutor.
CATHY nu vreau sa te dezamagesc dar somnolenta poate fi si din cauza vremii,oscilatiilor de presiune atmosferica...si eu patesc chestia asta mereu.
Si aveti idee cum trebuie sa arate sanii daca ai ramas...pe mine ma dor sunt umflati si moi.
Ar trebui sa-mi vina saptamana asta dar ideea este ca nu m-au mai durut de mult..de cand cu tratamentu naturist...si ma doare un pic si pe sub burta si mijlocul...
CE CREDETI?
catty spune:
DIANA, crede-ma ca de 3 ani de cand incerc ma cunosc fffffff bine. Si de aceea zic ca nu presimt nimic de bine si o sa fac IA luna asta. Sanii ca sa fie semn de bebe trebuie sa fie tari si umflati. Cel putin asa e la mine. Dar am sanii moi rau de tot, asa ca.... om vedea ce va fi joi. Poate ma sare armata rosie. Daca nu, asta este. O luam de la capat
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
catty spune:
ANCUTA,
Nu ma las eu asa usor. Nu am de gand sa nu cred in sansa mea. O sa fie bine la toata lumea, chiar daca la mine bebe va veni numai daca fac IA.
Asa ca luptam toate si o sa trecem peste toate.
Pupici
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"