Aspirante optimiste > 20 ani (11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabitzu37 spune:

'Neatza fetelor! Sper ca saptamana asta sa fie numai cu vesti bune!

Imi pare foarte rau pentru fetele care au parasit odiseea, PamELLA si Stancutza

Eu sunt ziua 9 si astept...

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Catty pai tu ai simptome si de altceva nu numai de CM.

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Neata, fetelor!

Incep prin a va ura sa aveti o saptamana pe cinste!

Cred ca se intampla ceva cu site-ul asta pt ca sunt momente in care nu-l pot accesa.

Catty, ma bucur ca esti ok. Chiar m-am gandit la tine tot week-endul si abia asteptam sa vina ziua de luni ca sa vad cum esti.

Corinuk, dupa Cm treci la treaba!!!!!!!

Anca, eu zic sa ai rabdare. Minunile apar atunci cand nu te astepti.

Mychy, nu esti optimista deloc! Meritzi bataitza!

Fetele mele, am o mare intrebare la cele care au facut teste de ovulatie.....este posibil sa iasa un test negativ, apoi unul pozitiv si apoi unul negativ? zau ca le-am facut la fel pe toate....nici ala pozitiv nu era "foarte pozitiv". eu nu inteleg cum ovulez....pe bune! incep sa ma intreb daca realmente se intampla sa ovulez in fiecare luna.... sunt z15, TB mica, teste asa si asa, CM de 27-28 de zile....Va explicati cum vine asta?

Va pup!

Andra

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

ANCA, Dumnezeu o stii ce va fi. Astept momentan ziua de joi. Daca stau si ma gandesc bine, sambata cand am fost la socrii am tocat vreo 5 verze micute si am obosit de ziceai ca am sapat o zi intreaga. Plus ca sambata seara am dormit de la ora 23 pana duminica la ora 12. Si apoi de la ora 14 la ora 17.30. Cred ca este o oboseala croniza la mine, dar cine stie? Test de sarcina nu imi fac pt ca nu am de ce pana nu imi vine, cu toate ca am unul in geanta.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Mai asteapta cu testul ca eu asa sunt ofticata pe ele..
Am vb cu dr si mi-a zis sa ma duc azi la control si sa imi dea utrogestan.Ce este?

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitzu37 spune:

AndraZ, la mine a fost la fel luna trecuta si am ovulat. Adica in seara dinainte a fost negativ (liniuta de test era palida), dimineata aproape pozitiv (liniuta de test aproape la fel de intensa ca cea de control), seara pozitiv (liniuta de test la fel de intensa ca cea de control) si ziua urmatoare negativ (liniuta de test foarte palida).

Graficul de temperaturi si nivelul de progesteron mi-au confirmat ovulatia.

Catty, daca ai ovulat, e posibil ca nivelul crescut de progesteron sa iti dea starea de oboseala.

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Anca simptome am da sunt cele pe care le am in apropierea "musafirilor" .............sau cel putin asa le intrepretez io. ar fi frumos sa-mi fac asa un "cadou" de ziua mea , mai ales ca si casa am luat=o anu trecut tot in apropierea zilei mele de nastere
si Andra nu ma mai bate ca uite gata mi-a revenit optimismu'.
am si o intrebare: cand esti gravida in 2-3 sapt ce simptome sunt???? ca sanii se intaresc si in apropierea CM..........poti avea greturi asa devreme sau dupa ceva vreme..............intreb si io ca sa nu mor proasta! va pupicesc pe toate si hai sa ne mobilizam si sa..........ne bucuram de viata!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

GABITZU, am ovulat din z14 iubita si acum e z24. Am avut si oaresce agitatie la munca, si nu ma reglez cu somnul. Oricum de 3 ani de cand incerc ma cunosc fffffffff bine si de accea astept ziua de joi sa vad ce va fi.
ANDRA, incearca sa faci de luna viitoare cate 2 teste de ovulatie pe zi: adica unul dupa ora 14 si unul seara. Asa vei acoperi mai bine perioada in care se secreta mult mai bine hormonul. Acum parerea mea este sa prestezi ori de cate ori vezi testul pozitiv, chiar si mai palida a doua liniuta, ca nu stii niciodata de unde sare iepurele.
Pupici la toata lumea.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by asi

Fetelor mai sunt 3 proaspete gravidute

Andicu Eseea Musete

Felicitari, viitoarelor mamici, si sarcina usoara!!!!!!!!

Nana, aspiranta la titlul de mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Gabitzu, Catty, va multumesc pt rapuns. o sa incerc sa fac 2 teste pe zi, chiar daca ma va usura la punga semnificativ.......oricum am prestat de cate ori mi-a iesit liniutza palida. teoretic, conform planului de luna trecuta, testele ar trebui sa iasa pozitive azi sau maine. vad ce se intampla dupa ora 14.00 cand il fac pe cel de azi. sper sa fie pozitiv ca de cateva zile am un chef nebun de si fara sa ma gandesc ca o fac pt bb.

Mychy, ma bucur sa vad ca esti binedispusa....tine-o tot asa ca daca nu....bataita iar....

Andra

"Cere si ti se va da!"

Mergi la inceput