Aspirante optimiste > 20 ani (11)
Raspunsuri - Pagina 16
ancadragoman spune:
Catty asa este,o sa reusim noi ,dar mai si obosim.Oameni suntem...
anca
poze nunta
corinuk spune:
Catty m-am gandit destul de bine si ma bate gandul sa fac si eu IA!sotul meu nu este de acord dar eu simt ca o iau razna daca nu raman anul asta!Zi-mi si mie te rog pasii pregatitori si in ce parioada clara a luni se face!Multam
Pupicei ptr Andra,Mychy,Anca eu am luat utrogestan de miercuri3 zile ca sa imi vina CM!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
ancadragoman spune:
Corinuk ma crezi ca in momentul asta ma gandeam la tine?
Nu stiu cat o saiau ca azi ma duc la dr.Se gaeste in orice farmacie?
Cum te simti?
anca
poze nunta
AndraZ spune:
Corinuk, bine te-am gasit!
Anca, deja ma "enervezi". E tare stresant CM-ul asta al tau. Dar eu tot iti tin pumnii. Poate o fi bebe. Multi !
Fetelor, eu sunt trista ca dintr-o data nu stiu daca am ovulat sau nu. Catty, ai dreptate cu testele. O sa caut Dr Sigur....ca adaca nu stiu nici cand ovulez.....atunci ar fi cazul sa ma taiati de pe lista ca va fac forumul de rusine
Andra
"Cere si ti se va da!"
AndraZ spune:
Mi_a...tocmai ce vb ca nu stiu cand ovulez si am vazut ca tu ai un programel de ovulatie. Mi-l trimiti si mie te rog mult?
Adresa mea este andra_zaharia2004@yahoo.com si am si messenger activat....
Merci mult!
Andra
"Cere si ti se va da!"
nichi spune:
CristinaSon bine ai venit printre noi si sedere cat mai scurta! Fetelor va doresc o saptamana placuta si cu multe vesti bune.Eu mai am aprox.6 zile pana treb. sa-mi vina uratii,dar eu nu-i primesc o sa ma lupt cu ei.Apropo de teste de ovulatie eu fac cam de 5 luni si rezultatele au fost f. variabile,adica azi imi iesea cu a 2 linie palida,a doua zi negativ iar urmat. pozitiv eu am luat o marja de eroare mai mare impreuna cu sotul si sper sa fie cu folos,al meu sot luna asta se gandea cam cand ar trebui sa nasc,dr. mi-a zis sa mai asteptam pana in feb. daca nu o sa fac IA,sper sa nu mai fie nevoie.Kriss te rog sa ma treci si pe mine pe lista! Va pup fetelor!