Bebei de Canada in burtici de mamici
Raspunsuri - Pagina 15
Denisam spune:
Ktrinel- nastere usoara si sper sa fie totul ok vineri sau poate se hotarastea Ana sa iasa de buan voie, mai stii![]()
Donia, Rocs si restul- incercatzi sa va ganditzi la comorile astea mici si la alte chestii frumoase, plinsul face riduri ![]()
Laura- tu cum mai esti, tot cu aspiratorul dai, poate vien bebele totusi![]()
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Pepsi spune:
ktrinel, si eu am nascut la 41 saptamini, eram deja programata la provocare ca bebe nu mai vroia sa iasa, dar pina la urma la 41 de saptamini a decis ca vine, mult noroc, si nastere cit se poate de usoara.
pitilache, auzi ce spune denisam, ca vom face riduri, aoleu, asa ca tre sa lasam plinsul la o parte, da bata-i cucu de hormoni c-o iau citeodata razna.....ma emotionez din te miri ce.......
numa bine la toata lumea, eu merg miine dimineata la control abia astept, sa-mi tineti pumnii.
Flavia
+10, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
Denisam spune:
Pepsi-bafta multa maine, itzi tin pumnii sa fie totul ok.!
Eu abia pe 4 dec merg la ecografie!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea
laurajr spune:
Multumesc fetelor ca ma incurajati, totusi in Ro atat medicul gin cat si dr de familie m-au avertizat ca bb va avea un icter mai urat, si asa a si fost...voi ati mai auzit de copil care la 24 de ore de nastere sa stea in perfuzii si apoi 10 zile la lampa ?
Aici nu mi-au facut titrari hormonale ca acasa, n-au verificat nivelul anticorpilor, mi-au facut injectia la 28 sapt si gata .
Pe mine ma sperie ca ma trimit asa repede acasa, ca daca se declanseaza icterul, eu iau copilul si ma infing la urgente si nu plec pana nu-l pun la lampa .
Va amintiti de cazul copilului ajutat de Columbeni ? A avut icterul neglijat de dr dupa nastere si a avut parte doar de necazuri si mari probleme de sanatate .
Dar sper cu bb 2 sa fiu mai norocoasa .
Daca dr meu nu mai e de garda, eu am vreo sansa de inductie, adik ce pot sa fac, sa stau si sa-l astept pe bb ? Ca e maaare puturos, ieri am aspirat, carat cutii, facut ordine si el nimik ...
Ce stiti, epidurala se acorda la cerere, nu, intri la maternitate si tipi "Epiduraaaaaal !!!" ? Ca eu sunt viteaza tare , dar la durere dau bir cu fugitii .
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura
40 sapt si Ioana Nazdravana
Denisam spune:
Laura- eu stiu ca potzi cere oricand epidurala- mai sterge pe jos, freaca, cara niste galetzi, etc.
Tzin punii sa fie totulok si sa vian repede bebe2!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea
romaria spune:
Va tin pumnii fetelor Ktrinel si Laura sa nasteti cat mai usor. Si eu stiu ca iti fac epidurala daca ceri.
Romaria
33+
Monicutz spune:
Salut fetele :)
Am intrat sa va salut si eu ca s-a cam aglomerat la servici si abia am mai apucat s amai citesc pe aici.
Ktrinel bata multa maine! Sa fie bine si cat mai usor :).
Laura bafta si tie ca vad ca si tu esti pe ultima suta de metri!!! Laura, daca nu vrei sa pleci din spital dupa 24 de ore nu te dau afara. Din cate stiu eu te tin 48 de ore daca le spui ca nu esti pregatita sa pleci acasa dupa 24. In plus, daca bebe face icter mai urat in astea 48 de ore nu te trimit acasa, te mai tin. Am avut o colega frantuzoaica a carui bebe a facut un icter mai urat si astia au vrut sa o tina in spital mai mult de 24 de ore....si ea a plecat acasa pe propria raspundere. Asa ca stai linistita ca daca mai vrei sa stai o zi nu te scot afara cu forta!
Pitilache si Romaria, si eu am faze de plans asa din senin. Acum ma simt bine.....si odata ma apuca bazaitul.
Romaria nu azi mergi la doctor sa vorbesti de cezariana?
Asa in rest noi suntem bine. Azi merg sa fac o analiza...sper sa nu fi facut infectie urinara, ca n-am chef de antibiotice. Am mai dat o tura de antibiotice peste bebe chiar la inceputul sarcinii.
Va pup si sarcini si nasteri usoare in continuare
, 27+
Sori1980 spune:
Salut fetele,
Laura si Katink, sa auzim de bine, bebei sanatosi si nasteri usoare!
Mie inca mi se pare o vesnicie pana in Aprilie cand voi naste, desi burtica creste pe zi ce trece, si parca nu imi vine sa cred ce mult s-a schimbat corpul meu in asa scurt timp.
Acum ma simt complet nepregatita pt rolul de mamica, sper sa ma mai dumiresc ce si cum si sa prind mai multa incredere dupa cursurile prenatale, baby CPR, breastfeeding clinic etc.
Deocamdata euforia e mare, ca o sa fim parinti, ca bebe misca din ce in ce mai tare, in fiecare zi ne minunam de minunea din burtica... Imi imaginez ca toate ati trecut prin stari asemanatoare, cel putin la primul copil, nu-i asa?
Si eu plang din senin, ma mai sperii cateodata cand ma inteapa prin burta sa nu fie ceva serios, alte dati ma simt coplesita de toate schimbarile care se petrec (desi suntem f. fericiti, si bebe vine f. planificat). Cred ca hormonii joaca un rol important in toate sentimentele astea...
Stiu ca n-am scris prea la obiect azi, dar sper sa nu va suparati pe mine.
Pupici, sanatate si bebelusi dragalasi! 
Sori
cu
18w5d
laurajr spune:
cam asa sunt ( glumesc, n-am luat decat 13 kg ) si bb nu da semne...
Ktrinel, tu ce faci, nasti maine ?
Sanatate celorlalte gravidutze !
( daca nu se intampla nik in we am auzit ca
da rezulate
).
Adik ne intoarcem la faza de la care a inceput epopeea celor 9 luni !
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura
40 sapt si Ioana Nazdravana
Denisam spune:
Laura- clar treb sa prestezi- 13kg, e f. bine, eu am luat 18 si la 9 sapt de la nastere mai aveam 3 de dat jos.Dar am fost la gym ca aveam botez si aveam lapte destul.
Ktrinel- tzinem pumnii maine, sa ne dai de stire, sper ca ai invatzat-o pe mama ta cu sa intre aici sa ne scrie, asa-i![]()
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea