Bebei de Canada in burtici de mamici
Raspunsuri - Pagina 16
Ktrinel spune:
of, greu mai merge treaba asta cu nasterea...m=au sunat azi ca ma asteapta maine dimineata la 6...asa ca ...pe cai!!!![]()
azi chiar am avut cateva contractii cam dureroase...asa ca poate totul vine natural maine...imposibil sa nu se mai fi scurtat si colul, nu?am facut o plimbare lunga de vreo 2 ore cu mama prin cartier si am mai cumparat si niste prostioare...cica miscarea ajuta
o sa va scrie sotul ce se intampla...mama e prea emotionata...sau va fi invers
..cine stie?
sper sa pot dormi la noapte..ma uit la In the Womb acum pe National Geographic, apoi dau pe Grey's Anatomy...si in pat.
va pup si sa ne auzim/vedem/citim ...cu bine!!!!
valizele sunt gata...START...
Ktrinel si
Ana Julia 40sapt
Pepsi spune:
ktrinel, bafta multa, nastere usoara.
denisam ,merci mult de incurajati, azi am fost la dr, l-am vazut la eco pe puiul meu, a fost super, e tare miscaret, e bine mersi, totul e ok, e acolo unde trebuie si are masurile care tre, acuma tre sa ma programez la testul de translucenta nucala+singe, celelalte teste de singe, +eco.sint tare fericita.
laura, incearca sa nu te mai stresezi, va fi bine ai sa vezi, va da drumul acasa numai daca ei sint convinsi ca totul e bine, si ca tu te simti in stare, epidurala ti-o face la cerere, dar nu imediat ce intri, ca e bine sa te dilati cit poti mai mult fara epidurala, ca epidurala incetineste travaliul, si cind tre sa impingi e bine sa nu fi atit de amortita. va fi bine, ai sa vezi, abia astept sa ne povestesti peripetiile, nastere usoara si tie.
valen, la ce laborator ai fost sa-ti faci translucenta? la CDL? ai fost multumita?
Flavia
+11, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
romaria spune:
Hei,
Eu acum am venit de la doctor mi-a gasit tensiunea 145/84 si m-a trimis la spital sa-mi faca analize. Nu ma intrebati ce analize ca habar nu am. In fine dupa asteptat vreo 2 ore am primit si rezultatele . Toate bune .
In rest doctora o sa-mi faca programare la cez , de data asta nu mi-a zis chiar nimic impotriva, i-a zis doar sotzului sa stea linistit ca e safe doar ca recuperarea o sa dureze ceva. A zis ca daca era ceva care nu era safe nu-mi facea. M-a surprins probabil si ea stie ca tot acolo voi ajunge dupa cum ma prezint.
Asa ca astept programarea sa vedem cand va fi probabil peste vreo 4 saptamani. Acum m-au apucat rau emotiile de parca as naste maine si ma tot gandesc daca am luat decizia corecta
.
Va pupici si natere usoara Laura si Ktrinel.
Monicutz
ca ai grija de mine :)))
Romaria
maine 34 sapt
Denisam spune:
Romaria- tzinem pumnii,lasa ca stiu eu ce fac!
ktrinel- la fel, va fi bine, stai linistita!
pepsi- ma bucur ca totule ok cu tine si simburelul!
merg al datorie,ma striga emma din baie!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
carmen94 spune:
e ora cam tarzie,dar am intrat sa va salut si sa citesc ce ati mai scris!
Ktrinel..................nastere usoara si un bb sanatos!
romaria............tin pumnii!o sa fie bine.
laurajr..............nastere usoara si tie.esti aproape
Pepsi...........ma bucur ca sunteti bine si tu si bebicul
Sori1980................cred ca toate patim la fel.cu cat ne apropiem de termen ne simtim mai nepregatite,dar vom fi cele mai bune si pregatite mamaci.
la mine totul e bine.crestem,ne miscam cat mai mult si avem si noi crize de panica si plangem din orice.la echo mai mergem pe 6 decembrie.
va pupic pe toate!si tin pumnii la fetele care se pregatesc de marele eveniment.
Carmen 
Sori1980 spune:
Wow, Ktrinel, asteptam vesti despre bebe. Nastere usoara!
Romaria,...ai vazut ca se poate! Deci iti face cezariana. Lasa ca o sa fie bine! Succes, mai ai putin!
Eu am fost aseara la dr. de familie, pt ca am lesinat acum vreo 2 zile in lift, si mi-am facut niste analize, sa vad cum stau cu fierul si altele…M-a certat d-na dr. ca merg la servici, i-a spus si sotului sa nu ma mai lase; ar trebui sa stau acasa si sa ma odihnesc. Dar eu nu pot sa renunt la slujba asta buna, obtinuta dupa n-spe examene si interviuri, mai ales ca sarcina nu imi e considerata cu risc. E munca de birou oricum, cred ca mai greu mi-ar fi acasa.
Apropos de analize, sfatul meu, vedeti ce analize faceti, intrebati inainte… mie spre exemplu, imi inclusese in analize la inceputul sarcinii sa ma testeze pt. Hepatita C (care se transmite numai prin sange, transfuzii, etc.). Am intrebat de ce vor sa ma testeze, si am aflat ca nu era standard, ci parte dintr-un studiu care il face spitalul… si vroia sa ne foloseasca pe noi de la clinica prenatala drept cobai; asa ca am refuzat.
O ultima chestie, voi va faceti vaccin antigripal?
Sanatate maxima si weekend placut.
Sori18w6d
Monicutz spune:
Sori, eu nu fac vaccinul. M-am tot gandit si eu la asta...dar pana la urma m-am decis ca nu. Sper sa nu racesc si sa-mi para rau ca nu l-am facut! Drept sa-ti spun eu nu m-am vaccinat pana acum pt raceli. N-am facut nici mai multe nici mai putine decat cei pe care-i stiu ca s-au vaccinat. Iar acum cu bebe la prutator...nu stiu ce sa zic. N-ar trebui sa aiba nimic.
, 28
laurajr spune:
Puteti sa-mi ziceti si mie cum se zice la forceps si la cordon ombilical ?
Eu am o teama groaznik vizavi de folosirea forcepsului la nastere si vreau sa-i pun in grada sa nu-i prind cu asa ceva la puiul meu .
Iti mai fac o eco inainte de nastere ? De unde stiu ei ca bb nu si-a schimbat pozitia intre timp ?
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura
40 sapt si Ioana Nazdravana
Monicutz spune:
Laura,
cordon ombilical = umbilical cord
forceps = forceps (adica la fel doar ca se citeste forseps)
Si mai exista o chestie care e diferita de forceps si se numeste vacuum. Asta e un fel de pompa cu vacum...ca o ventuza pe care o pun pe capul lui bebe si il scot afara. E diferit de forceps si stiu ca se foloseste aici.
, 28
Monicutz spune:
Am uitat sa-ti zic de eco...
Iti face chiar cand ajugi la spital cu contractii sau apa rupta sau pt inducere.
Daca iti face si cu cateva zile inainte...asta numai de dr depinde, dar din cate stiu eu, daca n-ai vreo istorie mai ciudata de la alte nasteri nu prea fac.
Dar stai linistita ca atunci cand te duci sa nasti te si monitorizeaza si iti pun si ecograful pe burta.
, 28