Bebei de Canada in burtici de mamici

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sori1980 spune:

Salut fetelor,

Vin si eu cu raportul despre eco 3D/4D la UCBaby in Vaughn. A fost f. faina experienta. A durat vreo 50 de min. desi pachetul care l-am cumparat era pt. 30 de minute. Am aflat dupa eco. ca tehniciana se pare ca era romanca, desi ne-a vorbit numai in engleza, oricum a fost f. draguta; sotul meu i-a vazut diploma pe perete si numele era romanesc…eu nu mi-am dat seama, eram prea concentrata sa imi vad bebele. Ecografia nu este numai 3D, a fost cand 3D cand 2D, asa am vazut bebele cat de mult se misca (la 2D se vad miscarile mai bine). Tot la 2D s-a uitat sa vada daca e fetita sau baiat, si se pare ca e fetita, dar eu inca nu sunt 100% convinsa, astept si ecografia morfologica la spital peste 2 sapt., sa vedem ce ne zice si acolo.

Aaa, si am uitat sa va spun ca in timpul ecografiei iti pune muzica, noi am ales Cirque du soleil, si aceeasi muzica e si pe DVD. Am primit un CD cu multe poze 3D, DVD-ul cu toata ecografia, si 2 poze printate.

Bebe la 18 sapt. e mic si slabut, dar noi stiam asta, vroiam totusi sa vedem cum s-a dezvoltat in ultima luna si jumatate de cand nu o mai vazusem. Daca vreti poze cu capshorul si fatza lui bebe, mergeti mai incolo la 3D, cand e sarcina mai avansata. Noi acum am vazut tot corpul, manute, picioruse, cum a cascat, si capul, desi s-il cam ascundea bebica, pt ca se pare ca ii place sa tina manutele in dreptul fetzei. Oricum mi se pare f. fain.

Va pup.

Sori 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Sori-felictari pt eco si bafta cu cea morfologica.
Orion-bafta cu cezariana si sper sa gasesti solutzia optima cu fetitza ta!
Ktrinel- ce mai faci, ai nascut, e totul ok?
Monicutz si Ina- ce mai facetzi?
Ina- LA multzi ani pt Rachel- sa fie sanatoasa si baftoasa si sa va bucure alaturi de bebe care e pe dru-pupicei dulci de la noi!(ps abia aseara am ajuns la posta,scuze)
Laura- tu cum esti?

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Eu sunt bine mersi, dau cu aspiratorul prin casa ! Poate ii dau vreo idee lui bb , ca se pare ca inductia am ratat-o, ca medicul meu mai e de garda abia in decembrie...
Eu ziua as avea ce face cu Ioana dar noaptea ? Parca mi-e jena sa sun la cineva sa o las, dar daca asa se va intampla, stiu ca ma vor intelege .

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura 40 sapt si Ioana Nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

laurajr, eu stiam ca probleme apar daca copilul are rh-ul difedrit de al tau, ca atunci tu produci anticorpi contra lui, dar daca el are rh-ul tau e ok, si oricum icterul nu are nici o legatura din cite stiu eu cu rh-ul. citez "Trasatura caracteristica a icterului, ingalbenirea pielii si a albului ochilor, este cauzata de excesul de bilirubina din sange. Bilirubina este un produs secundar firesc al distrugerii globulelor rosii "uzate" sau moarte; nou-nascutii tind sa produca o mare cantitate de bilirubina, deoarece au, in primele saptamani de viata, un numar prea mare de globule rosii (un copil are nevoie de mult mai multe globule rosii in perioada intrauterina decat dupa nastere). In mod normal, aceasta bilirubina este metabolizata de ficat si, mai departe, cu ajutorul enzimelor bacteriene, in intestin, unde este distrusa ca sa poata fi eliminata prin fecale. Dar adesea ficatul copilului este prea imatur, iar enzimele lui intestinale sunt inca inactive pentru a putea procesa bilirubina suficient de repede, asa ca, intre a doua si a cincea zi de viata a copilului, bilirubina ramane in sange, producand ceea ce se numeste icterul "fiziologic". "
si eu ma ingrijorez cu cine sa-l las pe Dominic, ca el va avea cam 3 ani si nu vreau sa strea prin spital, am vorbit cu mai multi prieteni sper ca voi gasi cu cine sa-l las, aici din cite am vazut eu nu au serviciul asta in spital, acuma eu stiu....nastere cit mai usoara, si eu aveam multa energie inainte sa nasc, nu mai puteam dormi.....

carmen 94, poti sa ma intrebi ce vrei despre spitalul din LaSalle ca nu ma deranjeaza.

Flavia +10, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Pepsi, eu sunt O rh neg si fetita A rh poz, deci dubla incompatibilitate .
La spital la Bacau cand i-au dozat bilirubina i-au gresit analizele,ea se ingalbenea de numa', incat doctorita a pus-o in perfuzii la 24 ore de ore de la nastere fara sa mai astepte rezultatul celui de-al 2 lea rand de analize . Si pana s-a facut cat de cat alba, am petrecut 12 zile in maternitate...la lampa .

Eu sper sa n-am aceleasi probleme si la a2a nastere, de aia ma stresez, ca toooate mamicile plecau dupa 3-4 zile numai noi ramaneam pe loc...

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura 40 sapt si Ioana Nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Buna fetele,
Donia mai ai loc in clubul plangacioaselor, eu de doua zile plang de nu stiu ce-i cu mine

Laura si eu am 0 Rh negativ. La 28 sapt am facut o injectie si sper sa nu am probleme la nastere . Nastere usoara.
Noapte buna .

Romaria, 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

laurajr, dupa nastere vei vedea ce rh are bebe si te vei linisti. nu exista nici o legatura intre icter si rh-ul sau grupele de singe. doar rh-ul conteaza ca si incompatibilitate nu si grupa de singe, e normal ca bebe sa aibe grupa de singe a tatalui sau a mamei, riscul este cind bebe e la tine in burta cum era fetita ta Ioana cu rh pozitiv si tu il ai negativ, corpul tau secreta anticorpi contra ei, de aceea exista acele vaccinuri care se dau, dar daca bebe ce-l vei avea e si el negativ nu vei avea probleme. alaptatul ajuta ff mult sa treci usor peste icter, si-ti doresc sa nu mai treci si acuma prin ce ai trecut cu fetita ta, o sa fie bine ai sa vezi, mult curaj. aici marea majoritate a bebeilor fac icterul acasa fiindca aici nu te tin mult la spital, eu, am nascut luni noaptea si miercuri la 15 eram acasa, nastere usoara.

Flavia +10, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

fetele/denisam, eu am fost ieri iar la control, pregatita sa raman...dar colul nu da semne mai ca lumea, asa ca m-am intors acasa.
joi seara ma prezint la spital si probabil pe vineri nasc .
eu ma simt ff bine, parca as mai avea vreo 3 luni de stat asa 2 in 1 ...dorm beton...ce sa zic...parca sunt un pic cam nesimtita...

Ktrinel si Ana Julia 40sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Multa bafta vineri, Ktrinel!

Asa am fost si eu la prima sarcina, bebe a stat bine merci pana apraope de 42 de saptamani fara sa dea vreun semn ca ar vrea sa vina. Pana la urma a trebuit sa-l scotem, totusi...

Pepsi, si eu sunt la fel. Imi vine sa plang din cea mai mica suparare sau daca mi se pare mie ca ceva nu este in regula. Incerc sa ma autosugestionez insa ca totul este perfect, caci altfel as plange intr-una.... Ooooof, hormonii astia...

Numai bine va doresc,
Roxana, 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocs02 spune:

Ktrinel,nastere si sa o tii cat mai curand in brate pe micuta ta. Se pare ca si ea e la fel de incapatanata ca si Julia mea care nu a vrut sa iasa cu nici un chip.Poti sa fi bucuroasa ca te poti odihni , ai nevoie de asa ceva inainte de a incepe marea aventura.

Laurajr, vreau si eu sa subliniez ce a zis Pepsi. Nu are sens sa-ti faci griji din cauza RH-ului. Si eu am RH-ul negativ si sotul meu pozitiv, si am facut in saptamana 28 o injectie pentru e evita respingerea bebelusului. De asemenea, in primele 24 de ore dupa nastere se mai face una. Din ele ce am citit eu la prima sarcina, ca atunci eram cam panicata, la primele doua sarcini riscul este minuscul sa se intample ceva chiar si fara injectie, riscul creste intr-adevar cu nr. sarcinilor, dar nici asta brusc. Ei fac injectiile insa de la inceput pentru orice eventualitate. Nastere usoara si fara peripetii.

O zi buna si celorlalte burticute,

Roxana, mami de Julia ( 10 oct. 2003) si de bebe Luca ( 31 mai 2006)

Mergi la inceput