Bebei de Canada in burtici de mamici
Raspunsuri - Pagina 13
laurajr spune:
Tocmai ce ma dumirisem cu pompa acum ati inceput cu sterilizatorul
! Gata, iar trebuie sa trag o runda de cumparaturi !
Ma poate dumiri si pe mine cineva cum se procedeaza aici cu copiii care fac icter dupa nastere ? Eu cu Ioana am avut o experienta f neplacuta in Ro , am stat 10 zile la lampa, cu perfurzii, urat de tot .
Adik mie mi-e frica ca la cat de repede ma externeaza astia aici, sa nu se declanseze icterul acasa ; in cazul asta ma reinterneaza cu bb sa-l puna la lampa ? Ca netratarea corespunzatoare a icterului da efecte ff neplacute...
Andreea, adik vrei sa spui ca midwife ( adik moasa ?) vine cu tine la maternitate cand nasti ? Care e diferenta intre ea si dr OB ?
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura
38 sapt si Ioana Nazdravana
biscu spune:
al meu baiat a avut icter si ne-au mai tinut doua zile si doua nopti la spital. au descoperit icterul cand ne-am dus la control a doua zi dupa externare. l-au pus la lampa si i-au dat lapte praf. asta a fost tot.
numai bine,
biscu, 35
andreea-ana spune:
quote:
Originally posted by laurajr
Tocmai ce ma dumirisem cu pompa acum ati inceput cu sterilizatorul! Gata, iar trebuie sa trag o runda de cumparaturi !
Ma poate dumiri si pe mine cineva cum se procedeaza aici cu copiii care fac icter dupa nastere ? Eu cu Ioana am avut o experienta f neplacuta in Ro , am stat 10 zile la lampa, cu perfurzii, urat de tot .
Adik mie mi-e frica ca la cat de repede ma externeaza astia aici, sa nu se declanseze icterul acasa ; in cazul asta ma reinterneaza cu bb sa-l puna la lampa ? Ca netratarea corespunzatoare a icterului da efecte ff neplacute...
Andreea, adik vrei sa spui ca midwife ( adik moasa ?) vine cu tine la maternitate cand nasti ? Care e diferenta intre ea si dr OB ?
Laura38 sapt si Ioana Nazdravana
Da midwife vine cu tine la spital are aceasi privilegii ca nsi un OB, daca vrei insa epidurala ea nu-ti poate face, trebuie chemat anestezistul, iar daca sant complicatii si trebuie sa-ti faca cezariana atunci vine OB-ul altfel nasti cu midwife si crede-ma sant super faine si competente si vin cu tine in spital de cand esti in labor pana cand nasti nu ca si OB care isi face aparitia doar atunci cand esti pe ultima suta de metri.
Andreea
Andreea si Anaïs
http://community.webshots.com/user/andreeaana
http://community.webshots.com/user/anais20032604
Pepsi spune:
romaria, eu nu i-am dat lapte praf soia, la Dominic decit dupa 1 an jumate cind nu-l mai alaptam, la mine marele noroc a fost ca nu i-am dat lapte praf de vaca ca la 6 luni cind i-am dat cereale cu lapte de vaca am ajuns la spital in soc anafilactic, si tot atunci am aflat ca e alergic la lapte de vaca si tot ce e derivat. asa ca eu zic c-am avut un noroc uitmitor ca mie nu-mi venea laptele si asistenta insista sa-i dau praf si m-am incapatinat si nu am vrut, si alergoloaga mi-a zis ca bine am facut ca riscam sa-l omor, in fine in concluzie e ca la al doilea m-am gindit sa iau si eu cu mine la spital lapte de soia, pina imi vne laptele, desi e bine sa suga el colostrumul ala si asa iti va veni laptele, in fne, vroiam sa-ti zic ca ca si marca eu am folosit cel de la Nestle, asta dupa ce am testat citeva marci. vezi ca e pe virste, de la nou nascut, 1-6 luni, prematuri, si pina la 24 luni.
laurajr, al meu cind a facut icter eram acasa cu el, l-a facut la citeva zile de la nastere, si nici macar nu mi-am dat seama ca l-a facut, asistenta care venea la noi sa ne vada mi-a spus ca are icter, si ca e sub control, nu era urit deci n-am facut nimic decit sa-l alaptez.
Flavia
+10, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
laurajr spune:
Ink nu am nascut, dar daca ar fi dupa mine si acum m-as duce la maternitate...nu ma pot odihni noaptea, nu prea pot manca, parca la prima sarcina nu a fostasa rau in ultimele saptamani .
Maine merg la control sa vedem daca bb are vreun gand .
Pepsi, la noi e complicate problema ca eu cu sotul suntem Rh incompatibili si asta da complicatii...mi-e frik ca e a 2a nastere si la varsta destul de...matura sa zic asa .
Din cauza problemelor cu icterul Ioanei, doctorii din Ro m-au suspectat de sarcini pierdute , pe care eu nu le-ma sesizat ...
Da Doamne asta micu' sa nu faca si el icter, manca-l-ar mama !
Laura
carmen94 spune:
buna dimineata burticute!
PEPSI..........am sa te stresez cu intrebari despre spitalul din LaSalle.
laurajr...........nastere usoara si fara probleme!
la mine.......nimic deosebit.burtica creste si ma stresez cam des ca bebele nu misca asa des cum as vrea eu...
va pupic pe toate!
Carmen 
laurajr spune:
Stie cineva daca in cadul spitalelor e un loc in care sa-ti lasi copilul mai mare pana il nasti pe cel mic ? Ne gandim ca daca ma apuca noaptea durerile, poate o iau totusi cu mine pe Ioana, dar sa o las in cadrul spitalului in grija cuiva .
Laura
carmençita spune:
Laura, la spitalul unde merg eu mi-au spus ca nu accepta decat in vizita "fratiorii" mai mari. Dar tu poti sa intrebi, poate la tine merge. Ai putea sa lasi fetita in grija cuiva sa o duca la garderie (daca e inscrisa undeva) si astfel nu are decat seara si dimineata de stat cu ea. Vezi si tu, poate ai si alte solutii.
orion spune:
Buna fetelor, si eu tot ma gindesc ce fac cu fata in dimineata de cezariana, fiind-ca treb sa fiu la 6 am la spital. Nu am vorbit inca la gradi, dar sper sa o pot duce pe la 7am . Am fost la ecograf ,totul e ok, dar tot nu stim daca e fetita sau baiat. Sper sa fie fata, ca copilul meu a spus ca daca e baiat sa-l schimb la spital ptr fetita, ca ea vrea ca bebele sa fie fetita si s-o cheme Fetita(nice name) .Astazi am programare la spa , ma duc sa ma relaxez un pic, poate asa mai uit de faptul ca sunt mare si grasa(si copilul imi zice cu mare drag Mami dinosaur cu fund mare) . Va spun o zi buna la toate fetele