Un fulg pentru seara de Craciun
Raspunsuri - Pagina 19
adar spune:
Offf, abia acum am aflat de campanie ... 
Se mai pot trimite banuti sau e prea tarziu ???? Doar maine mai pot ajunge la banca !!!! Va rog, spuneti-mi repede, ca dimineata as vrea sa merg la banca!
_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
Cati ani are Maia mea ???
marius spune:
quote:
Originally posted by rolo
Multumesc pentru fulg. Vai, ce frumos e.
Adar, cred ca s-a terminat campania.
rolo
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
doinabita spune:
Va multumesc pentru fulg!e foarte frumos!
Doamne ajuta!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...
adar spune:
Offfff, hai mai, voi avea o iarna fara
(i) ???? 

Deci chiar chiar nu se mai poa' ????
_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
Cati ani are Maia mea ???
marius spune:
Din partea www.desprecopii.com s-a atasat un fulgulet de nea tuturor celor care au contribuit financiar si la aceasta actiune indiferent de modalitatea de donare.
Va multumesc tuturor pentru implicare si va dorim:
"Sarbatori Fericite!"
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
contactnicole spune:
Marius,
conturile puse de tine la dispozitie pentru copii si batrani raman in continuare deschise?
Daca s-au inchis odata cu terminarea campaniei, exista un alt cont desprecopii pentru strangeri de fonduri umanitare?
Nu intotdeauna apuc sa dau sau nu am, cand trebuie urgent pentru vreun caz, de exemplu pentru serbarea copiilor n-am apucat din diverse motive(nu ma scuz), si-mi pare rau.
As vrea ca atunci cand am posibilitatea, sa pot depune intr-un cont al comunitatii, fiindca aici sunt sigura ca vor fi folositi cu folos.
Multumesc
Nickidutza
The day
LYLY809 spune:
Am vazut ca si topicul de la Mosu' cu pantaloni scurti s-a inchis, nici nu mi s-a confirmat primirea sumei virate ieri, deci, adio fulguletz?
Doar fulguletul se da pana in noaptea de Craciun!
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
marius spune:
Conturile sunt utilizate in mod particular pe proiecte. Nu doresc deocamdata sa existe sume de bani fara o destinatie precisa. Regula este simpla:
1. Se identifica un caz tangibil.
2. Se propune proiectul
3. Se organizeaza si se numesc persoanele care raspund de derularea proiectului respectiv
4. Se anunta public asumarea acelui proiect de catre www.desprecopii.com
5. Se conduce acel proiect sistematic
6. Se finalizeaza si se publica rezultatele.
Daca se pun in discutie bani regula numarul 1 este atat evidentierea exacta a banilor donati precum si expedierea INTEGRALA a sumei totale catre beneficarii acelui proiect conturile alocate avand soldul final zero.
Daca totusi din motive independente de noi au aparut sume de bani donate ulterior finalizarii unui proiect aceste sume sunt redirectionate integral pentru urmatorul proiect.
In viitor vor exista posibilitati de alimentare nonstop a unor conturi dedicate cazurilor umanitare. Acele conturi vor fi publice. Decizia de administrare si donare a unor sume de bani pentru diferite proiecte din aceste conturi va ramane insa doar la latitudinea administratiei. Dar aceasta va fi in viitor. Deocamdata se mentine politica "punct ochit - punct lovit". Eu ma declar extrem de fericit ca exista un astfel de raspuns din partea atator oameni. Nu pot decat sa imi ridic palaria in semn de respect.
Asta simt pentru voi. Respect.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro

MAIA
minunea cu ochi mari 
Intinde-i o mana lui Andrei !!!