Un fulg pentru seara de Craciun
Raspunsuri - Pagina 20
marius spune:
quote:
Originally posted by LYLY809
Am vazut ca si topicul de la Mosu' cu pantaloni scurti s-a inchis, nici nu mi s-a confirmat primirea sumei virate ieri, deci, adio fulguletz?Doar fulguletul se da pana in noaptea de Craciun!
Lacri si RazaciosulAlexandru 30 mai 2006
In ce cont ai donat suma de bani?
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by marius
In ce cont ai donat suma de bani?
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
IN CONTUL IN LEI DESCHIS LA BANCA TRANSILVANIA SUC. ORADEA, cel postat la topicul cu Mos Craciun in pantaloni scurti, ieri, din Piraeus Bank sucursala Panduri-Bucuresti. Nu se inchisese campania...
Daca au ajuns prea tarziu, redirectioneaza-i unde crezi de cuviinta.
Toate cele bune si "Craciun fericit"

Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
brendamitran spune:
Eu nu inteleg,de ce pling atita unii dupa fulguletul ala?
Trebuie sa ne facem un titlu de glorie din el?
Pe mine nici nu m-a interesat daca il am sau nu,eu am ajutat pt.ca asa am simtit din suflet.
Daca mai plinge cineva dupa fulgulet,luati-l pe al meu si dati-l,poate se rezolva buba!
BRENDA
Un fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
Crinutz spune:
Brenda, nu cred ca noi cei care nu am primit fulgulet, desi am donat ce am putut, "plangem" dupa el ca sa vada lumea ca am donat. Doar ca e f frumos si era bine sa il avem toti cei care am contribuit pt a-i face si pe ceilalti sa doneze pe viitor. Oamenii tind sa faca gesturi umanitare doar atunci cand vad ca marea majoritate a donat. De-asta era bine sa avem fulgulet toti cei care am participat. Eu nu am dat bani ce-i drept si poate pt donatii materiale nu se primeste fulgulet, habar n-am!
A, si mie personal mi-ar fi placut sa il am acolo la nume ca sa imi amintesc tot timpul de acest Craciun in care am putut face ceva mic pt niste oameni atat de mari.
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by brendamitran
Eu nu inteleg,de ce pling atita unii dupa fulguletul ala?
Trebuie sa ne facem un titlu de glorie din el?
Pe mine nici nu m-a interesat daca il am sau nu,eu am ajutat pt.ca asa am simtit din suflet.
Daca mai plinge cineva dupa fulgulet,luati-l pe al meu si dati-l,poate se rezolva buba!
BRENDAUn fulg pentru seara de Craciun
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
Care este problema ca "plangem" dupa fulgulet? Mi se pare o rautate aceasta observatie. Daca ai facut o donatie din suflet, nu cred ca trebuie sa subliniezi acest lucru. Este mai ridicol decat cerinta altora de a avea fulguletul.
Si, btw,poate ca sunt persoane care au facut si altfel de donatii decat cele in cadrul campaniilor deschise "oficial". Fara a pretinde ceva in schimb, nici macar un biet fulgulet virtual.
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
marius spune:
campanii deschise "oficial"
biet fulgulet virtual
Ambele afirmatii pot sa jigneasca.
Ok ambele actiuni sunt finalizate, raspunsurile nu mai sunt la subiect.
Va doresc o iarna cumpatata.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Decembrie 2006