Un fulg pentru seara de Craciun
Raspunsuri - Pagina 18
andreea16 spune:
Am ajuns si eu in Romania pentru sarbatori si as vrea sa m,erg maine la banca sa depun ceva. Este prea tarziu sau campania s-a incheiat astazi?
Multumesc,
Andreea
rachel owen spune:
Si eu vrea sa ajung azi dupa pranz la Transilvania sa depun si in contul lui Marius. Am trimis si la Tzuni insa chiar imi doream fulgusorul. As vrea sa stiu daca azi mai este deschis inca acel cont. Scrie mai sunt 3 zile, deci azi s-ar implini cele 3 zile. Data de 11 este inclusiv? Multumesc!
gianina spune:
Eu am depus dimineata in cele doua conturi deschise de Marius.
Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)
Christel spune:
quote:
Originally posted by Kitty
Am trimis si eu in plic la buggy, prin recomandata, abia acum am aflat ca nu o sa primesc fulguletul, imi pare rau, ca e tare frumusel, dar asta e. Adevarul e ca sunt foarte ocupata si mi-a fost mult mai comod asa, prin plic, decat sa merg la banca.
Important e ca acesti bani sa lumineze sarbatorile cuiva care are cu adevarat nevoie de ei!
Kitty
Kitty, nu fi suparata, toata lumea care a trimis bani, fie in cont fie in plic va primi fulguletul la profil, numai ca mai dureaza putin pana fac moderatorii actualizari(am inteles ca doar Marius si Papadie se ocupa cu fulguletzii.
Pe prima pagina, uite ce scrie DC:
Fiecare donator va primi un fulg de nea la profil - semn ca un inger va trimite odata cu un fulg de nea, un gand bun - de la voi.
Fulgul se va intoarce la voi, in noaptea de Craciun.
Nu-i asa ca va plac fulgii de nea?
Asa ca putzintica rabdare, ca il primim pana de Ajun, aduce Mosu si fulguletzul!
Kitty spune:
Multumesc Christel! De fapt binenteles ca nu pentru fulgulet o facem dar e frumusel si-i sta bine sub nume.
Eu pana acum am preferat sa ajut pe cineva din apropiere dar anul asta e mai special, sunt si graviduta, desi nu prea mai speram iar material am mai multa posibilitate decat in alt an si tare imi doresc sa fie si altii bucurosi cum sunt eu acum!
Kitty
buggy spune:
Kitty, am primit banii. Multumesc mult in numele batranilor.
"Craciun de vis pentru batranii nostrii"http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87212
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
amameda spune:
Multumesc pentru confirmare ,Marius. Va felicit pentru initiativa si sper ca in acest mod sa aducem un zambet pe chipurile batranilor si copiilor nostri.
MEDA 8
+
rolo spune:
Nu am mai intrat de ceva vreme pe forum si acum am vazut povestea cu fulgii de nea. Pana acum nu am inteles daca primesc toti donatorii sau doar cei care au trimis banii prin banca transilvania. Sincer nu mi se pare corect sa primeasca fulguletul numai o parte din cei care au donat bani. Indiferent de motivul pentru care a donat fiecare o anumita suma de bani, fulgul acela reprezinta recunoasterea gestului si ca atare ar trebui sa apara langa numele tuturor donatorilor.
Nu mi-e rusine sa spun ca imi doresc si eu unul, deoarece vreau sa simt si eu ca gestul meu a contat.
rolo
Christel spune:
Si eu am primit fulguletzul acum, multumesc MOSULUI MARIUS!
V-am spus eu ca pana la Craciun o sa-l primesca toti cei care au donat, e intr-adevar frumos!