Prichindei martie - aprilie 2005 (114)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Ma pregateam sa dau un reply la postarea mamacitei, dar cineva mi-a luat-o inainte, asa ca spun Ligia, mersi si sterg mesajul anterior.
Revin.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Nino, la un moment dat ,indiferent de cat de multa rabdare ai avea , fiecare mama trece prin asa ceva.
Cand eram insarcinata citeam cartile de specialitate si undeva spunea ceva de genul, "caci daca te vei enerva, draga mamica iesi din camera si calmeaza-te , ia o gura de aer proaspat si apoi revino pe pozitii"...iti dai seama ca atunci radeam ironic (ce mama ar face asa ceva, nu e demna de copil)....insa de cand sunt mama cu drepturi depline, am luat multe gure de aer si in ultimul timp foarte des...acu incep sa ignor unele maraituri nejustificate si functioneaza.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Incerc sa postez cat mai multe raspunsuri ( sper si la obiect)....greu e cand lipsesti un pic
Niccelmic, adorabila fetita ta , iar mamica super( siguuuuur vreau reteta pentru o asemenea papusica), insa ca o curiozitate proprie( sufar acut de asta), din ce localitate esti?( parca nu am vazut scris). Daca sunt indiscreta, ignora intrebarea.

Rrox, eu dau neputincioasa din umeri, la mine vizitele la stomatolog ( pana acum) au fost doar pentru detartraj si periaj.Sper, doar ca vei gasi raspunsurile care sa te multumeasca.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonela spune:

Subscriu la ce spune mamacita legat de timpul petrecut pe DC -citesc de foarte multe ori ce scrieti 9aproape in fiecare zi) si exact la fel va raspund tuturor in gind, dar cind sa trec la partea "practica" mereu apare ceva...fie ca sunt acasa, fie ca sunt la serviciu...Oricum,sufleteste sunt alaturi de voi!

Mamacita, subscriu la ce spune Ligia, nu exista albumul "octombrie", ca si vroiam sa vad niste poze noi cu Alex...Pupici

Danuta,imi pare rau pentru ca analizele au iesit prost si tu iti faci atitea griji! Sper totusi sa fie bine, iti tin pumnii ca semnalele de la ecografii sa fie bune! Cu amniocenteza nu stiu ce sa zic, cred totusi ca e destul de riscanta si daca nu e absolut necesara...mai bine nu! Ai sa vezi ca baiatelul tau va fi perfect sanatos si totul va fi ok! Il pupam pe Mihai!

Daria, nasoala faza de la analize, imi inchipui princ e ati trecut si tu si Brien, exact la fel povestea si Gegea, saraca, cum au chinuit-o pe Daria mica...Multi pupici istetului baietel!!!

Crengutalil, Nino,va inteleg perfect si eu am trecut prin faze de-astea, de epuizare fizica si psihica, si cred ca aproape toate mamicile au trecut la un moment dat - cind simteam ca imi iau cimpii ca nu mai rezist si asteptam sa vina sotul de la serviciu sa facem schimb "de tura"...Din fericire am avut ajutorul mamei citeva saptamini de 2-3 ori/an, iar de 2 luni de cind m-am intors la serviciu avem bona...Multa energie si optimism va doresc si bafta cu cresa/gradinita/bona, ce solutie veti alege!

Niccelmic, bine ai venit in grupul nostru! N-am vazut pozele cu voi, dar o sa incerc acum sa vad daca le gasesc!

Rrox, nu pot sa te ajut cu problema de la stoma, trebuie sa iti spuna un specialiast sau cineva care a trecut prin e experiente similare cu copilasii...Oricum, va pupam si sper sa nu o chinuie prea mult nenea dr. pe Mariuca!

Crisa-77, vad ca sunt mai multi copilasi care nu mai vor in baita...sper sa ii treaca rapid "suparea". Noi n-amtrecut inca prin asta, dar nu e tirziu niciodata..

Zuzu, ma bucur de progresele micutului grec, daca pot sa-i spun asa, si sper sa treaca pasa bubulinei cu "vreau in brate"...pupici mici!

Trebuie sa plec, au venit musafirii...Un week-end placut va doresc, cu soare daca e posibil!

Simona si Andrada (28.04.2005)

http://community.webshots.com/user/Simonela28

Mergi la inceput

Am pierdut un mesaj( era lung), nu stiu pe ce am apasat si nu stiu cat o sa recuperez din amintiri....

Zuzu, spor la invatat , sa de-a Dumnezeu sa va reuseasca planurile propuse pentru anul viitor, va dorim multa sanatate.

Danuta, de multe ori analizele sunt gresite si asa cum au dat exemplu si fetele si la noi au fost cateva eronate, iar rezultatul il stiti cu toate...nu fi suparata, iti inteleg ingrijorarea, dar sigur nu isi va avea motivatie. Iti tin pumnii si asteptam vesti bune( ca sa te linistesti).

Daria, nu stiu sa fi auzit de alte metode de analize, dar eu as sugera ( daca e obligatoriu), sa ii faci recoltarea intr-un spital de pediatrie si nu in prezenta ta. Pupa-l pe Brien din partea noastra.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Crengutalil, ma bucur sa aud vesti bune despre Thea( ma refer la anlize), insa si noi ne luptam cu statul in cadita, probabil se simt mai stapani in picioare....
Eu lui Rares ii dau lapte La Dorna 3.5% grasime si ii place, nu am avut probleme.
La celelalte intrebari, nu stiu ce sa iti raspund( eram in concediu cand s-a produs scindarea)...iar cu link-ul de poze, au explicat fetele mai sus pentru Niccelmic.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Eu am scris foarte repede, daca am omis ceva( nu e cu rea intentie), dar , ma precipit intre o plecare la prieteni( isi sfintesc casa) si maternitate...s-a nascut aseara viitoarea mea finuta...

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Rrox- acum am citit si eu un pic de Prietene 2005, si am vazut ca s-a format o alta gasca. Nu am inteles de ce, ce s-a intamplat,e decizia lor de a scrie in grupul lor, pana la urma poate chiar sunt prietene! Dar faza e ca sunt fete aici care-si dubleaza mesajele cu copy-paste intr-un mod f.inteligent. E o idee buna, dar eu acolo nu o sa scriu pt. ca nu cred sa-si aminteasca de mine.

Aici vreti-nu-vreti eu scriu ca asta e, tb. sa ma suportati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Azi am fost la zoo, am inghetat. Vlad a dat de mancare caprioarelor, la maimutze nu a ajuns, le-am servit eu pufuletzi (sper sa nu moara maimu..)

E un frig cu soare. Cand aud ca aveti unele zapada... Mi-e dor de ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

quote:
Originally posted by ligia13

quote:
Originally posted by mamacita

Daca tot nu este miscare pe aici,am reusit sa pun,in nocturna,niste poze completare la albumul"26-septembrie" si am facut inca un album cu"27-octombrie".Va doresc sa aveti timp pentru vizionare,ca stiu ca asta ne lipseste la ora actuala!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

mamacita , cred ca nu le-ai facut public ca nu e nimic nou nici in albumul de septembrie si cel de octombrie nu se vede deloc!
Si ma pregatisem sufleteste pt vizionare!

Eu si Raducu (22.04.2005)

AOLEU,sa verific!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput