Prichindei martie - aprilie 2005 (114)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna,

Multumesc mult pentru sfaturile legate de baie . Am mai incercat ceva metode, cu papusa (si calul) care adora baia-nu am convins-o cu nimic. Ma si amuza uneori, cand aude de baita vine in fata mea, cu o mutrita tare hotarata, se uita in ochii mei si imi face cu degetelul aratator (doar de la mana dreapta, daca e ocupat cu altceva, trece obiectul respectiv, tacticos, in mana stanga)semn ca "nu".

Mamacita , multumesc mult pentru link-urile date, intr-adevar jucaria pare convingatoare (cel putin pentru mine, nu stiu ce parere va avea Eva ). Numai ca nu prea mi-a placut faza cu comenzile care pot veni si dupa 3 luni (mai auzisem de la o prietena chestia asta, dar am zis ca a fost ghinionul ei). Mai ales ca acum se apropie si sarbatorile, probabil ca vor avea multe comenzi. Oricum ma voi uita dupa ceva asemanator (acelasi principiu) prin Cora sau Carrefour, daca nu gasesc cred ca o sa incerc sa comand pentru ca deja baita Evei isterizeaza toata casa. Ce mai face Alexut? Ii mai curge nasucul?

Mamanati, cu scuze pentru intarziere, iti urez si eu La multi ani si sa ai parte numai de bucurii! Sunteti niste frumoase amandoua si tu si fetita ta!

Rrox, si mie (ca persoana neavizata) mi se pare cam ciudat ce ti-a spus stomatologul. Victor are pana acum 4 plombite. Doua au fost luate din pripa, celelalte 2 incepusera sa il doara la atingere (eram eu insarcinata cu Eva, in perioada mutatului si am tot amanat sa ajungem la stomatolog). L-am dus la stomatologul meu, o doamna tare draguta, extrem de rabdatoare (ma enervasem eu pe Victor ca aproape o ora o zapacise cu intrebarile, negocierile, povestile). Cabinetul nu arata grozav (e in policlinica Batistei, scaunul cam scartaie-chestii de genul asta), dar stiu ca lucreaza cu niste materiale foarte bune (m-am interesat si la o prietena, medic stomatolog-dar nu din Bucuresti), lucrarile rezista in timp (e stomatologul nostru de 10 ani) si are o mana foarte usoara. La Victor a folosit foarte putin freza- la o carie mai profunda (si a folosit putin spray iar Victor chiar nu a simtit nimic), nu i-a scos nervul la nici o masea. A curatat caria cu o chestie (o lingurita cum ii explica lui Victor )apoi i-a pus o pasta cu calciu (si fluor parca) si apoi alt material. Toate plombele au rezistat foarte bine, unele le are de vreo 2 ani si ceva. Eu in locul tau as consulta si un alt specialist, ma gandesc ca daca incepe s-o doara va fi mai greu (iar anestezia cu injectie e chiar nasoala pentru adulti, dar pentru copii..).Daca vrei iti trimit pe PM coordonatele dr. meu. A, si inca ceva (parca ti-am mai spus) pentru Victor nu m-a costat nimic(suporta asigurarile totul, daca este inscris la ea).

Hai ca mai revin dupa ce se vor culca copiii ca ma tot striga-nu stiu ce au de impartit.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Buna tuturor!
Multumim enorm de mult tuturor fetelor care au intrebat de noi.Va stiti voi
Am citit din urma super telegraficNu am timp de nimic cu piciulinii.In plus m-am apucat si de invatat pt un proficiency certificate de care voi avea nevoie in Grecia sa predau(ne-am hotarat sa ne mutam intr-un an,sper sa ne si iasa).Maine pleaca si shrew in Gr(slava Domnului ca iau o pauza de ea ca mi-a mancat 3 ani din viata)si sta cam o luna.O sa -mi lipseasca cele 1-2 h/zi in care se mai juca cu Bubu dar pe de alta parte o sa fiu mai linistita psihic.
Injectia aia tampita isi face de cap...Abia astept sa treaca pt ca la mine are efecte f neplacute.

Cu Bubu stau toata ziua bot in bot,pe zi ce trece devine tot mai adorabil.A inceput sa spuna cuvinte fff clar in greaca:papu(bunicule,il striga pe bunica-su si asta e topit),aman(un fel de mirare,ceva gen"mamaaaaa"),papi(asa il strigam pe tati)ela(haide),pame(sa mergem)numara pana la 3,tot in greceste:ena,dio,tria,se tine de pampers si spune "caca"...Multe chestii care nu -mi vin acum in cap.
Sofia e f maraita si s-a obraznicit:numai in brate frate!spre disperarea noastra.
Pe de alta parte sunt ambii raciti d evreo cateva zile bune,tratam cu Ambroxol si Otrivendar nu le-a trecut inca....ufff...

Nu mai pot sta,timpul a expirat
Va imbratisez si va doresc numai bine tuturor!Pupici mult prichindeilor!


Mami de pufulet pufilos si Sofilina ursulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasika spune:

Multumesc mult fetelor pentru cuvintele frumoase si penru sustinere!

Nino, daca ai stii ce mult te inteleg...pentru ceilalti e foarte usor sa critice si pe mine ma comentau ca am copii la cresa si eu stau acasa...dar nu stateau ei cu doi copii mici , sa si gateasca, sa faca curat, sa acorde timp copiilor si eventual si sotului...eu cel putin nu reuseam sa le fac pe toate in asa fel incat sa nu fiu foarte stresata, iar starea mea se rasfrangea automat asupra copiilor si sotului. Cat timp au fost ambii copii la cresa totul era perfect: dimineata gateam, faceam curat si tot ce mai era de facut prin casa, iar dupa-amiaza eram numai buna de joaca cu piticii si relaxata pt. sot...Iar copii mei nu se simteau parasiti la cresa. Eu regret ca a trebuit sa-l retrag pe Tavi,(din cauza alergiilor) lui ii placea foarte mult si-l simt ca tanjeste cand surioara lui pleaca dimineata...acolo a invatat sa pape singurel, il invatau la oala, numai cuvinte de bine am despre cresa.

Danuta fruntea sus!!! este foarte important ca tu sa gandesti pozitiv...si ai sa vezi, totul va fi bine!!! Ce mult ma emotioneaza starile astea, firesti de altfel, din timpul sarcinii...hai ca devin nostalgica, iar bebe 3 sare din schema, cel putin deocamdata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Buna seara mamici
Am venit si eu mai devreme de la serviciu(la 19.30).Maine dimineata plecam la Dodo.

Fetelor, pe mine nu prea ma intereseaza ce spun cei din jur.Daca sotii accepta, ce-i intereseaza pe ceilalti?
Noi venim tarziu de la serviciu
(eu n-am plecat nici o data la orele 14,desi asa era normal pana face Dodo 2 ani).

Pupici

Ionela si Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE DIN VACANTA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Noi am inscris-o pe Dodo la o cresa saptamanala,evident nu v-a dormi peste noapte acolo,dar nu pot s-o iau de acolo decat la 18.30-17.
Am vb cu directoarea si o ducem din aprilie.
Pana atunci se face si ea mai mare si poate mananca singurica.La olita cere deja,chiar daca mai scapa si in pampers.

Se cearta cot la cot cu bunica daca nu-i convine ceva(pe limba ei)

ninocikap ,nu fii asa necajita,treci tu peste pasa proasta.

Pupici

Ionela si Dora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE DIN VACANTA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Apuc sa citesc,dar din pacate nu mai apuc sa scriu,caci in gand va adresez fiecareia raspunsuri,ma bucur de nazdravaniile si de cuvintelele pe care vad ca toti prichindeii incep sa si le inmulteasca{ne vine si noua randul;deocamdata FELICITARI VORBARETILOR-de Brien nu mai spun,ca e demult,dar se inumlteste gasca si nu nominalizez sa nu apara disensiuni]si ma intristez de patanii si boli.
rrox,am intrat sa-ti spun ca nu te-am ignorat,dar realmente nu m-am vazut si n-am vorbit cu tata,desi stam"unul peste altul"de 3 zile,asa programe draconice avem si unul si altulMaine sper sa ne vedem si-l intreb.
Ana,jucaria mi-a venit prima din comanda,atunci,eu facand comenzi foarte mari si articolele sosindu-mi pe rand.In mod sigur o aveau pe stoc.Poti sa-i suni,tipele sunt fff dragute,si sa le intrebi daca au idee de jucarie,daca se afla pe stoc sau daca intarzie mult.
zuzu,bucurosi de vesti,spor si sanatate!
nino,toate am trecut prin stari asemanatoare,indiferent de cat ajutor am primit sau nu[chiar azi discutam cu o colega,ce are baietelul cu 1/2 an mai mic[si ea cu vreo 10 ani mai putin ca mine]si care a avut-o pe mama ei zi si noapte langa copil,practic s-a mutat cu ei.Era la fel de stresata,nervoasa si dornica de putin timp pentru ea ca si mine,a carei situatie sper ca v-o amintitiEu eram sigura ca stresul provine din faptul ca nu avea cine sa-mi tina bebeul plangacios si insomniacnici macar 2 ore,sa ma spal ,dorm,gatesc etc etc,dar vad ca si la mamicile cu ajutoare a aparut senzatia,in diferite grade.Ce pot sa-ti povestesc este ca,de cand cu bona,de 2 luni[ca prima a fost mai mult de dadaceala dadacei]incep sa ma simt din nou om,chit ca n-am scapat de perioadele depresive si de"tampeala",dar sunt mai relaxata cu toata lumea si se simte cel mai mult in comportamentul lui Alexut.Asa ca ia o hotarare si nu pleca urechea la ceea ce spun carcotasii fara treaba.
niccelmic,am vazut poze cu doua printese superbe;cam rasturnate,dar m-am orientat eu...
danuta,stii prea bine ceea ce ai spus despre valoarea triplu-testului,am tot discutat aici.Ies atat de multe proaste fara baza reala,incat cred ca n-ai de ce sa te gandesti la ce-i mai rau.Ginecologul ce ti-a spus?Amniocenteza mai da si ea erori,plus riscul destul de mare de a provoca avortul.Am o colega careia i-au iesit proaste ambele,amniocenteza cel putin era rau de tot anormala,si a hotarat sa duca sarcina,superdorita,supertratata si superpretioasa ,la termen.Are un baietel perfect sanatos cam de o varsta cu prichindeii nostri.Ei,ce spui,ti-am mai ridicat moralul?

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Daca tot nu este miscare pe aici,am reusit sa pun,in nocturna,niste poze completare la albumul"26-septembrie" si am facut inca un album cu"27-octombrie".Va doresc sa aveti timp pentru vizionare,ca stiu ca asta ne lipseste la ora actuala!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Aseara am avut scandal la baie.Nu a vrut cu nici un chip sa se aseze in cada.Lui Andrei ii place la baita se joaca in cada cu jucariile lui(asta a si facut si aseara,dar din picioare),iar eu il spal.Aseara,nu stiu ce a patit,dar nu a vrut sa se aseze.Si cum el nu sta inca bine in picioruse....,numai eu stiu cum l-am spalat.A fost ca la desene animate.Daca ne vedeati...Apoi am avut din nou scandal ca-l bag in pat asa devreme.Cam asta a fost aseara.Sper sa nu-l fi racit mai tare.
Iar cu dansul nu-l pot tine.Daca este melodia aceea cu broscuta(crazy frog),sau aceea cu porcusorul care canta (parca),e de jale.
pt voi.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA


"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

Mai nicoleta, daca ai stii cat te inteleg...Si eu sunt in aceeasi situatie, stau cu amndoi copiii non stop, n-am nici macar 5 minute cu cine sa-i las, ii car cu mine peste tot,cand tb sa merg si eu la dr. sta Codrut cu Thea in fata cabinetului si eu intru, asta urla dupa mine non stop de nici la baie nu pot merge ca urla disperata mama...de nu-l vrea nici pe ta-su,nici pe frati-su, sotul meu pleaca dimineata si vine seara, rupt de foame si oboseala...si totusi gaseste timp sa se mai joace cu ei un pic...si eu sunt mereu nervoasa la maxim, tip la ei toata ziua si apoi imi pare rau...Lectii cand fac cu codrut daca Thea nu doarme e crima,ca se urca pe el, pe caietele lui, vrea sa scrie, degeaba ii dau caiet si creion ca vrea pe ale lui..., vase spal cu ea intre picioare urland, mancare sa nu ma intrebi cum fac, cum toc toate intinsa la maxim peste masa ca su traga ea ceva sau sa bage mana in cutit, mai nou se urca si pe masa din bucatarie in picioare...deci toc pe unde pot...Rufe sa calc e jale, ca sta intre picioarele mele si trage de firul de la fier, si pune mana pe masa de calcat de mi-e teama sa nu o ard... si tot asa.Cum sa nu innebunesti?Cand nu mai rezist sun sotul si incep sa urlu la el, sa caute bona , sa faca ce-o stii ca eu ma duc la balamuc, noroc ca el e o fire calma si imi spune ca el e la servici si n-are cum sa ma ajute de acolo...si eu turbez....si uite asa...Asa ca si eu am hotarat sa duc fata la cresa, din pacate inca nu au locuri libere, astept..Zica lumea ce-o vrea , ca nu stie lumea ce fac eu toata ziua si cum ma descurc, si cum vesnic la mine e mizerie ca trage Thea tot, scuipa mancare pe jos, apa, ii cad biscuiti si apoi calca pe ei, si spal si iar calca si tot asa.Asa ca te inteleg perfect, nu stiu ce solutii sa gasim, eu am zis sa incerc sa iau niste magne B6, poate ma mai calmez macar, poate am mai multa energie...Pupici multi si sa-mi dai idei si solutii, daca ai...
Roxx, in legatura cu dentistul nu stiu ce sa zic, eu merg cu Codrut de la 4 ani la dentist, mereu are carii, plombam una si apar doua...Ii da cu spray din ala care amorteste si apoi freza, cu mila, are conventie cu dr ca atunci cand il doare sa ridice mana si ea se opreste...si il pacaleste cumva.Iar pe maselele definitive eu i-am dat cu gel din ala cu fuor ca sa le mai protejeze,ca daca face carii si la alea definitive e jale.Am inteles ca la dintii de lapte intr-adevar nervul e foarte slab,si sunt mai porosi....
Crisa, si Thea a avut o perioada in care nu vroia la baie, urla numai cand vedea cadita, nu puteam s-o asez, la fel ca tine o spalam in picioare cu un chin...A tinut-o vreo 2 saptamani, timp in care i-am facut baie mai rar ca sa uite...Si apoi s-a rezolvat.Acum are alta chestie, refuza olita.Ea face pe olita de la 7 luni, era ceas, maca dimineata bibi apoi la olita caca, seara cerea olita si facea , daca plecam in oras si trecea ora nu facea saracuta pana ajungeam acasa si o puneam pe olita.Ei bine, acum de vreo 3 saptamani nu mai vrea la oala.mai face si misto de mine, zice caca, sau pipi, aduce olita din baie, se aseaza pe ea imbracata, si cand vreau s-o dezbrac fuge razand de pe oala.iar daca reusesc s-o dezbrac nu vrea sa se aseze.Ce sa-i fac, ca ma dispera...si dupa ce fuge face caca in pampers....Am zis ca s-o las o perioada, poate ii trece, dar deja au trecut 3 saptamani.
O alta intrebare ce mai am, e ce lapte le mai dati piticilor?Ca vreau sa renunt si eu la lapte praf, desi dr meu zice ca s-o tin pana la 3 ani, dar ma sparge la bani nestle asta junior.
Mamacita, pupici lui Alexut, sa-i treaca mucii...si Thea e mucoasa, dar atat, nu face febra, nu nimic.
Zuzu, pupici la bubuline...
Danuta, sarcina usoara si nu te mai gandi la prostii...bb va fi cel mai frumos si destept din lume bb....
Ionela, pupici Dorei...Si eu pe Thea o inscriu la saptamanal, dar nu va dormi acolo, am posibilitatea insa s-o iau mai tarziu, la grupele de zi ar tb s-o iau la ora 16 maxim 17.
Si inca o nelamurire..De ce a aprut sectiunea prietene din 2005?Ca vad ca mamicile de aici scriu si acolo...iertati-ma ca nu inteleg, poate n-am fost pe faza...
Si as vrea si eu sa va pun ceva poze cu noi, ca am o gramada pe calc, dar nu stiu cum...ma ajuta cineva?
Pupici la toate mamicile si bbei, care nu mai sunt bebei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

quote:
Originally posted by mamacita

Daca tot nu este miscare pe aici,am reusit sa pun,in nocturna,niste poze completare la albumul"26-septembrie" si am facut inca un album cu"27-octombrie".Va doresc sa aveti timp pentru vizionare,ca stiu ca asta ne lipseste la ora actuala!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png




mamacita , cred ca nu le-ai facut public ca nu e nimic nou nici in albumul de septembrie si cel de octombrie nu se vede deloc!
Si ma pregatisem sufleteste pt vizionare!



Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput