Prichindei martie - aprilie 2005 (114)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

nino e perfect normal ce simti.Perfect normal.Esti surmenata,obosita si satula.Cele cateva ore de gradi ii vor face numai bine,cat despre parerea lumii cum ca vei sta(oricum nu vei sta ci vei lucra acas',nu te vad stand tolanita pe covor si pierzand vremea) acas' iar copilu' la cresa...so uat???!Vine vreunu' sa il impace pe sotu' tau cand va certati?Iti sporesc(vecinii) gradul de suportabilitate si de rabdare?face vreunul treaba in locu' tau? Iti traieste vreunu greutatile pe care le intampini din cauza de surmenaj???Daca da...trimite-l si la mine,daca nu...lasa-i in plata lor!


Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

Brien a spus,pt prima data "mecs"= multumesc.
A primit de la un coleg de design de-a lui Mircea,care a venit aseara la noi,niste jucarii. Noi i-am multumit, Brien ne-a urmat exemplu.A spus sfios "mecs!". Apoi,de cate ori il vedea(pt ca a ramas la noi si a lucrat impreuna cu Mircea la un proiect) sau vedea jucariile de la el, ii repeta la fel sfios,ca o moara stricata "mesc!mecs!"

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccelmic spune:

quote:
Originally posted by dariaevelin

niccelmic tare scumpa fetitza ta!Bine,nici cu mamica nu mi-e rusine[pup!] Mi-a placut mult de tot papusica in rochira roz.Era la taierea motzului?
ligia eu stiam ca asa e!
coco,acel domn,nu e un amic de-al meu. L-am intalnit(virtual,prin cautari)cand cautam producatori/distribuitori de hainute pt imprimat.Si i-am retinut adresa si id-ul de messenger,in ideea ca na,avand copil mic iar el provide-uind hainute dragute...nu se stie niciodata. Ultima data cand l-am contatctat si l-am intrebat despre modalitatea de comanda si costuri zicea ca singura specificare e ca trebuie comanda sa fie de minim 1 mil. Inca nu am cumparat,dar tocmai astept colectie de iarna,groasa,am vb cu o prietena(mama lui Cosminel) si,ne cuplam la pachet si luam pt copilasi
laura sanatate lui George si reparare rapida a calculatorului
cenia nu merge linkul.Abia asteptam sa va vad.Excelenta gradinita si grozava evolutia lui David

Daria si tigrutul vesel, Brien

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.







Daria,multumim pt aprecieri! Poza care iti place e de la aniversarea de un an iar rochita e cumparata de taticul nostru special pt aceasta ocazie.
In legatura cu analizele,eu as zice sa-l lasi in pace pe tigrutz atit timp cit e dezvoltat normal psiho-motor,e in grafic si nu are semne de rahitism.E adevarat ca hipervitaminoza D ar fi o problema insa daca ar avea asa ceva iarasi ar fi semne clinice.Nu se dozezza vit D aici dar un test indirect at fi calcemia serica -ar fi mult crescuta.











Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Niccelmic, bine ati venit ! Aici vei gasi o familie calda si sper sa ne incanti cat mai mult cu povesti despre Nicole cea mica.

Andira si Mamanati, La multi Ani cu intarziere.
Mamanati, Camelia are niste ochisori superbi-superbi.

Nino, parerea mea este ca un copil este mai traumatizat de o mama stressata (care poate duce la o anumita agresivitate neintentionata in comportament) decat de o cresa/bona care sa-l ingrijeasca cum trebuie macar cateva ore pe zi. Iti faci reprosuri degeaba, e mult mai obositor sa ai grija de un copil decat sa mergi la lucru, dar e drept ca un copil iti da satisfactii mai mari, cu conditia ca acel timp petrecut impreuna sa fie o placere pentru amandoi si nu o corvoada.
Sfatul meu, pune mana pe telefon si cauta macar o bona pentru cateva ore pe saptamana, chiar daca pentru inceput vei sta si tu cu ei. Treptat, daca e de incredere, te poti incumeta la mai multa libertate.


Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccelmic spune:

Multumiiiiiim tuturor pt primire,ne bucuram f f mult ca va place de noi,revenim cu poze mai recente.Iubi e cam mofturici in ultimul timp,aseara a plins amarnic de nervi ca tatal ei(preferatul ei-TATITICU-cum il alinta nu a lasat-o sa se joace cu mouse-ul.Stam prost si cu masa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Daria ai dreptate, nu stiu cand o sa incetez sa ma mai gandesc la ce va spune lumea... mereu zic ca nu o mai fac... e un scump Brien cu "mecs" pupici multi.

Danuta ai perfecta dreptate in tot ce spui si trebuie sa iau neaparat masuri. as prefera totusi cresa, sper sa primesc un raspuns favorabil. vreau sa stea printre copii.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Daria, Ligia, multumesc de ingrijorare.

Intr-adevar, nu prea sunt in apele mele.
Nu cred ca e grav, SPER ca nu-i grav, sunt doar nelinistile tipice perioadei prin care trec. Va suna cunoscut "triplu test prost" ? Asta mi s-a intamplat. Stiu toata teoria gen "nu e diagnostic, stabileste doar marimea riscului, etc, etc". Doar ca fiind eu in cauza, am probleme cu asimilarea notiunilor teoretice.

In concluzie moralul meu e la pamant, iar faptul ca nu zac in lacrimi se datoreaza minunii mici pe care o am si pe care o strang in brate in fiecare zi. Fara Mihai, fara bucuria pe care o simtim alaturi de el m-as simti pierduta.

In fine, saptamana viitoare m-am programat la 2 medici pentru o ecografie (medicul meu, plus inca unul care se spune ca e cel mai bun din Timisoara). Ma gandesc serios si la amniocenteza, cred ca nimic din ce mi-ar spune cei 2 dr nu m-ar putea linisti suficient. Doar ca un rezultat bun la eco m-ar face sa astept mai linistita rezultatul (care vine in 3-4 saptamani). Dar mi-e groaza si de riscul pe care-l presupune aceasta interventie, mi-e frica sa nu risc aiurea.
Am si tot felul de ganduri negre vis a vis de faptul ca mi-am dorit o fetita, si ca toate astea se intampla pentru ca e baietel (vorba lui Rrox - "ai grija ce-ti doresti"). Ratiunea imi spune ca aberez, dar cand ma gandesc la asta, parca toata ratiunea mea se ascunde in degetul mic de la picior.

Ma opresc, ca v-am impuiat capul destul, si mai am si-o sedinta in 3 minute, fix cat sa-mi revin din aberatii.

Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Dariaeveline,bine ca puteti sa renuntati sa mai mergeti la recoltare....Noi in spital nu am avut norocul asta ;si dupa ce i-au scapat cheagul acela de sange pe artera femurala,i-au luat sange in fiecare zi pana la plecare.S-a intamplat sa refuz sa i se ia sange din acelasi loc si atunci i-au luat din cap.Si vreau sa spun ca la Tg.Mures sunt cat de cat specialisti fata de orasul in care traiesc.La mine in oras n-am curaj sa ma duc.Fereasca D-zeu sa am nevoie de internare la mine in oras!!!
pt voi si la bb-ei.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA


"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Crisa- si Vlad face f. urat cand e oprit de la ce vrea sa faca el, la inceput ma distra cum se trantea de pamant, acum ma ingrijorez sa nu se loveasca si sa nu devina mai isteric! Dar asa cum ti-a zis Rrox-singura modalitate e sa-i dau altceva de facut decat ceea ce facea el interzis. pasiunea lui e sa alerge. Vine soacra-mea terminata din parc. El nu sta locului. Alearga si in casa. Il las-dar il atarg apoi sa ma joc cu el- cuburi, sorterul, pcul chiar a devenit mania lui- vrea mereu Hugo!

Daria- m-a terminat Brien al tau cu 'mecs', copil inteligent si binecrescut! si sa nu aiva nevoie de intepaturi.

Rrox- acum 3 ani, inainte de a ramane gravida, m-am dus la dentist cu singura cariuta netratata. Era f. mica. De fapt asta era la suprafata. Cand a inceput sa 'foreze' era adanca si dureroasaaaa. Nu stiu ce sa zic, mai intreaba alti stomatologogi.Cum adica sa lasi sa o doara?! fetelor tale dulci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Danuta - multa sanatate! capul sus! Dumnezeu ne ajuta sa trecem de toate, o sa vezi ca o sa fie bine!

Mergi la inceput