Prichindei martie - aprilie 2005 (114)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Rrox ce sa fac si eu ... stiam ca au mai patit si altii asa..si imi era sa nu creada ca nu vrem sa o primim.

stau in conul meu de umbra sau mai bine spus in cochilia mea ca un adevarat racusor ce sunt.... pentru ca am impresia ca sunt cam singura care nu mai poate si a ajuns sa spuna ca vrea sa mai scape de copil.... sunt atat de nervoasa in ultimul timp incat se vede si in comportamentul pe care il am fata de el... si asta nu e bine...

asa ca am vorbit cu cineva sa vedem daca reuseste sa imi faca un loc la o cresa pentru alex, macar de la 8 la 12.... ca sa pot sa mai fac si eu altceva... si numai curatenie si mancare daca fac...dar este altceva, mai scap si eu... probabil ca vor fi destule care vor spune ca stau acasa si duc copilul la cresa dar simt ca nu mai pot si din cauza asta ncii relatia cu sotul nu mai e chiar pe roze..
si sincer speram ca dus in comunitate va incepe si el sa spuna cateva cuvinte, poate prin imitare sa invete sa stea si la olita...
citeam niste pareri pe aici pe forum...cum ca ar fi traumatizat copilul dus la cresa... adica ca ar trebui tinut pana la 3 ani langa noi... chiar o fi ceva adevar in asta...? eu ziceam ca poate e mai bine ca devine mai independent..nu mai sta doar dupa fusta mea..

serviciul nu il incep pentru ca este complicat... la mine presupune naveta..adica iesit pe usa la cel tarziu 7..si seara mai devreme de 6 nu ajung, acum a venit si iarna si nu poti sa stii... si la cresa nu mi-l tine asa de tarziu din cate am inteles...

si acum ca v-am spus problemele mele...desi poate nu isi au chiar locul aici.... (cred ca sunt si dusa putin cu capul eu.. ) o sa incerc sa revin ...

PS: ningeeeeeeeeeeee

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Niccel mic: bine ai venit, la inceput nici eu nu stiam ce sa scriu dar incet, incet nu mai ai timpul necesar sa scrii atit cit ai vrea!
ce mai face David:" e mare, merge la gradi la virsta asta!
Va vine sa credeti ca un copil de 1an si 7 luni, imi facea acasa morisca cu miinile, de la cintecelul "vine toamna"? si a inceput sa bodoganeasca ca era cam mutulica. azi era bolnavior, dar asa l-am lasat doar pentru citeva ore, are muci si tuseste, ce sa fac....? adaptarea! am vorbit cu doctorita de acolo, ii dau robitussin si mi-a recomandat echinaceea, dar ii dau deja imunogrip junior care e pe baza de echinaceea si catina.
ieri au facut sport la sala:au invatat sa faca tumba. si al meu nu putea si statea in cap si se legana! au ris de el, au spus ca era comic!
Multumesc Domnului ca am gasit un loc unde sa aiba ce face. la cresa stateau ca la armata la masute si nu le dadea voie sa se ridice decit la anumite ore. erau mai multe chestii care nu mi-au convenit, dar ce puteam sa fac?
Citind apelativele copiilor nostri eu ii spun "copchil atomic"
ionela r: da! e normal sa fie atrasa de tati dar in mod normal se intimpla in jurul virstei de 3 ani cind va si declara ca se va casatori cu tati. e virsta "idilei familiale", important e ca parintele sa nu resppinga brutal aceste manifestari de tandrete dar sa nu fie incurajat in mod activ.
Roxx: cum trateaza cariile fara freza? sunt curioasa?
http://new.photos.yahoo.com/david_americanu/album/576460762333028165#page1


la lac
niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Nino- ce zici tu ca esti dusa?! Te inteleg perfect! Si o sa-ti para tie rau dupa timpul asta alaturi de pui. Pe tine nu te ajuta chiar nimeni?! (macar 1 ora sa ti-l ia?). Faza cu vorbitul-o sa vezi tu ca se rezolva, baietii vorbesc mai tarziu (si cred ca so la olitza mai tarziu).
La voi ninge iar la noi e un soareeee...

Nastasika- multumesc pentru info! Sa vedem...

Niccelmic- sunteti niste frumoase amandoua, mama bruneta iar puiutza blonda, scumpe foc! Vrem mai multe poze...

RRox- si la mine azi-noapte s-a trezit puiul si a tipat dupa mine'mami, mami' sa ma duc sa dorm cu el. E f. atasat de mine cu toate ca stau cu el mai toata ziua. La tine e explicabil ca-i e dor de tine lipsindu-i (motivat-la servici).



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Cenia- bine ca ai gasit o gradi buna care se ocupa de copii! Bravo lui David pt. morisca!

Daria- am uitat sa-ti spun ca mereu l-am admirat pe Brien ce frumos e imbracat! Am gasit (mi-am permis) in y360 un preten de-al tau, stii de cine vorbesc, care aduce haine de firma din import - tu ai achizionat de la ei? e serioasa treaba? ca ma pregateam sa comand ceva...dar inca nu are pt. iarna. Vezi cum ii fac reclama?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Da,Rox,l-am oprit.Dar ce scandal face daca nu-l lasam sa faca ce vrea...Asta e.Simtim ca avem copil.
pt voi.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze


"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Nino ma bucur ca ne-ai scris Te inteleg perfect, si eu simteam exact la fel inainte sa ma intorc la serviciu. Si acum mai "fac crize" periodic fiindca nu pot sa fac nimic. Cand sunt la serviciu muncesc (mai targ chiulul putin si va scriu voua ), acasa ajung pe la 7 seara si intru in program ca un robotel. Dimineata o iau iar de coada... N-ai de ce sa te simti vinovata ca vrei sa scapi de el macar cateva ore pe zi. Cresa are clar cateva puncte forte: sigur ii va accelera vorbirea si dezvoltarea relatiilor sociale. Puctul slab: va pescui multe viroze. Dar daca gasesti o cresa cu educatoare in care sa ai incredere, parerea mea e sa-l duci dimineata, pana la pranz. Nu o sa se simta deloc abandonat si atat el, cat si tati, vor beneficia de o mamica cu nervii mai destinsi. E vorba doar de 4 ore pe zi, doar nu-l duci la internat o saptamana intreaga. Nu-ti face griji, sigur nu va fi traumatizat! si curaj mai mult!

Cenia au un gel care ataca tesutul cariat, dar nu si dintele sanatos... zic ei. Nu poate fi folosit decat la cariute mici de tot din cate m-am dumirit eu. Oricum am venit foarte dezamagita de la dentist astazi...

Coco Da, cred ca-i lipsesc piticului ziua si incearca sa recupereze noaptea Azinoapte nu s-a mai trezit, a dormit bine. Trezirile cred ca au legatura si cu aparitia caninilor, dar nu ma lasa sa ma uit bine in gurita ei

Sa va zic si de dentist... poate ma luminati si pe mine, eventual tatal Mamacitei, ca alt specialist in domeniu nu cunosc si m-au ametit de tot stomatologii astia... M-am dus cu Mariuca dimineata, am intarziat si la serviciu pentru asta.. cabinet frumos, medic si asistenta tinere si fooooarte dragute cu Mariuca, atmosfera extrem de prietenoasa.. medicul i s-a recomandat simplu Razvan si i-a aratat toate instrumentele, a lasat-o sa le atinga, a facut glume.. Ce mai, eram incantata de abordare! Dupa care se uita in gura...Gaseste cu greu caria, ii spun eu unde e, desi e vizibila si imi spune ca e o carie mai veche (asa e) si ca e o treaba mai complexa... ca sunt doua posibilitati: fie pune gel si plomba, dar stratul de dinte pana la nerv sigur va fi afectat si vom reveni cu falca umflata, fie va ajunge la nerv si trebuie sa i-l scoata Zic: pai cum sa ajungeti la nerv?! E o carie mica si nu a durut-o nicioadata! Zice el: la copii dintii sunt mai porosi si nervul mai la suprafata! Asa o fi. Mi-a recomandat sa nu tratam caria , s-o lasam pana va durea si atunci sa chinuim copilul cu anestezie si extractia nervului Ca acum daca n-o doare, n-are rost.. si tot asa mi-a explicat!! In schimb mi-a propus sa-i acoperim cu asa numiti "sigilanti" maselele de 6 ani (definitive) ca sa le protejam contra cariilor... i-am zis ca nu iau nici o decizie pana cu cercetez amanuntit treaba asta. In fine, v-am facut capul mare, dar sunt cam nauca... e normal sa nu tratez caria si sa astept sa doara?! E contrat tuturor cunostintelor mele in domeniu! Daca aveti pareri avizate le astept cu mare interes!

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

neatza!ne-am intors de la analize.Durere,nu alta!
Nu au reusit sa-i gaseasca venele si,dragute fiind(asistentele) nu s-au hazardat sa -l impunga aiurea decat dupa ce au cautat un firisor venos muuuuuuuulta vreme. Intr-unb final,cand insfrasit i-au prins o vena...Brien plangea si tot striga "mama acatza(=acasa)!",ma mangaia(pt ca io-l tineam) si ma implora din mangaioeri si priviri sa-l iau de acolo. AU reusit sa-i ia numai o eprubeta(din trei),nici macar cea concludenta pt. ca si d,doar hemograma.Atat.
Brien si-a tras manutza,a iesit acul,a sarit sangele ...ce sa va spun...cand am vazut sangele puiului meu imprastiat pe jos,pe puloverul meu si pe el plangand mocnit ...mi s-a facut rau.
Ar trebui sa mergem luni din nou,sa recoltam si pt. celelalte 2 eprubete...dar no way.Io nu mai merg.Incercam prin calciurie(desi nefacand la olita nu prea am cum sa-i adun urina din 24 h) si fosfaturie sa vedem daca e concludent rezultatul. Daca nu....aveti cumva idee de vreo alta forma(naturista,homeopata)de depistare?Poate zic prostii,insa am inteles ca mai sunt metode,clar,neaprobate in totalitate de medicina traditionala,nu ca ar fi periculoase cat ca nu se incred destul in ele.


Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

niccelmic tare scumpa fetitza ta!Bine,nici cu mamica nu mi-e rusine[pup!] Mi-a placut mult de tot papusica in rochira roz.Era la taierea motzului?
ligia eu stiam ca asa e!
coco,acel domn,nu e un amic de-al meu. L-am intalnit(virtual,prin cautari)cand cautam producatori/distribuitori de hainute pt imprimat.Si i-am retinut adresa si id-ul de messenger,in ideea ca na,avand copil mic iar el provide-uind hainute dragute...nu se stie niciodata. Ultima data cand l-am contatctat si l-am intrebat despre modalitatea de comanda si costuri zicea ca singura specificare e ca trebuie comanda sa fie de minim 1 mil. Inca nu am cumparat,dar tocmai astept colectie de iarna,groasa,am vb cu o prietena(mama lui Cosminel) si,ne cuplam la pachet si luam pt copilasi
laura sanatate lui George si reparare rapida a calculatorului
cenia nu merge linkul.Abia asteptam sa va vad.Excelenta gradinita si grozava evolutia lui David

Poze frumoase cu noi
filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Coco nu are cine sa mi-l ia macar 15 minute nu o ora... sotul are un serviciu care nu ii permite prea mult timp liber si deci nici pe el nu ma pot baza decat seara cateodata pt vreo juma de ora...dar na si el vine obosit si ii e foame... stiu ca asa va fi si cand voi incepe serviciul imi va fi dor sa stau cu el..dar crede-ma ca nici in situatia mea nu e prea bine....


Nastasika te asteptam cat mai des, aici dupa cum vezi e loc si pentru problemele noastre nu doar de bine... multa sanatate.

Crissa pupam dansatorul si-l rugam sa mai stea si cuminte... eventual sa mai danseze si blues...

Crengutalil bine ai revenit.

Anca Micaela ma bucur ca sunteti bine. si cu progrese.

Ligia pupam Raducu sa scape repede de durerile dentare. si multa bafta sotului sa reuseasca. al meu dupa 2 saptamani de lasat..s-a reapucat.

Ionela ce fata mare ai... gata mai aveti putin si scapati de pampers.

Rrox sper sa reusiti la dentist. Si Mariuca sa fie curoajoasa. multumesc de vorbele frumoase si de incurajari. adevarul e ca nu ma mai suport eu pe mine, asa ca al meu sot... cum sa o mai faca...? m-am gandit si la partea cu racelile... dar asta e... sper sa se imunizeze si el intr-un final...

Cenia ma bucur sa aud ca david s-a acomodat la gradinita. super. si eu m-am gandit la cresa si pentru ca ar avea cu cine sa se joace..ca pe vremea asta e mai greu sa ne mai jucam la nisip, activitatea lui preferata.

Daria pupam Brien sa uite repede de intepaturi si sper sa iasa bine analizele.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Niccelmic am fost in cautarea pozelor.. ca am vazut ca fetele v-au vazut.. sunteti 2 frumoase, si ce rochita roz am avut la 1 an... eventual puneti-l la semnatura link-ul catre poze...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput