Prichindei martie - aprilie 2005 (114)
Raspunsuri - Pagina 6
mamacita spune:
quote:
Originally posted by raresionut
Ma pregateam sa dau un reply la postarea mamacitei, dar cineva mi-a luat-o inainte,asa ca spun Ligia,
mersi si sterg mesajul anterior.
Revin.
Alinasi printul Rares
Pozele noastre
IA VEDETI,fetelor!Am modificat,intr-adevar 'octombrie 'era privat,dar 'septembrie' trebuia sa se vada...

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
laura72 spune:
Mamacita acum se vad,am aruncat un ochi pe aici .fug sa termin curatenia cat sunt afara.oricum in 5 min va fi acelasi balamuc.
va sarut.
Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005
mamacita spune:
quote:
Originally posted by laura72
Mamacita acum se vad,am aruncat un ochi pe aici .fug sa termin curatenia cat sunt afara.oricum in 5 min va fi acelasi balamuc.
va sarut.
Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005
Multam'fain.
Deci sa inteleg ca tu esti gospodina superfast
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
rrox3 spune:

In sfarsit apuc sa imi mai bag nasul pe aici ![]()
Multumesc mult pentru raspunsuri!
Mamacita il astept si pe al tau, cand o sa poti.
Ana Da, te rog, as vrea si eu coordonatele doamnei doctor despre care mi-ai scris, suna bine recomandarea ta si chiar vreau inca o opinie... eventual si o plomba..
Danuta n-are rost sa te ingrijorezi, mai mult ca sigur nu e nimic in neregula, stii deja toate discutiile pe tema asta. Gandeste-te doar bine ce risc vrei sa-ti asumi: riscul (mic) de a pierde sarcina in urma amniocentezei sau riscul (tot mic) de nu face amniocenteza si a avea un copil cu probleme. Dar dupa ce hotaresti nu te mai gandi la nimic, mergi inainte cu incredere si bucura-te de bb2. Iarta-ma ca sunt cam brutala in exprimare, dar nu cred ca te ajuta cu nimic sa-ti spunem toate in cor "o sa fie bine!" fiindca daca - Doamne fereste!! - va fi ceva in neregula tu vei duce greul, nu noi. Iti tin pumnii sa iei cea mai buna decizie si sa fie bine micutul! 

Crangutalil imi suna tare cunoscut ce spui tu, atat ca eu sunt putin mai privilegiata si ma ajuta si mama cat sunt la serviciu sau daca trebuie sa merg la medic. O sa fie mai bine cu cresa! 
Eu ii dau Nan Junior Ioanei, o s-o tin asa pana la 2 ani si dupa trec pe lapte normal integral. Dar nu vad nici o problema in a o trece pe Thea pe lapte normal daca vrei.
Mamicile de la Prietene au preferat solutia asta fiindca nu se simteau bine scriind aici. S-au declarat asuprite...in fine, iti dai tu seama despre ce e vorba daca citesti putin pe acolo, eventual la inceputurile topicului lor.
Coco Le tin pumnii maimutelor
Si ma bucur ca scrii aici, mi-ai lipsit cat nu ai facut-o. 
Zuzu Spor la invatat, sanatate multa frumosilor tai, drum bun si cale batuta scorpiei
Pupici!
tuturor! Si imi cer scuze, n-am apucat sa vad pozicile, recuperez mai la noapte, acum am citit repede, repede si fug la bucatarie. Le-am facut maimutelor un tort de mere cu frisca mai devreme si acum trebuie sa mai si gatesc. 
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
cenia spune:
DAria: mi s-a incretit pielea citind de Brien. pupici si sper sa fie bine. al meu nu i-am luat nici o analiza decit la spital la episodul cu diareea. dr. meu e cam ciudat la faza asta.
niccelmin: cu masa e dificil daca l-ai invatat pe copil cu avioane. eu il mai las flamind(daca nu vrea ii zic ca nu e obligatorie masa si mincam diseara! pina atunci nu primeste decit lichide si se invata minte), nu e o metoda stiintifica dar... merge bine.la gradi nu a mincat cit am stat eu, de exemplu! se alinta
la lac
niste poze
raresionut spune:
De-abia am ajuns acasa, dar nu ma risc sa nu scriu( si sa transmit) aprecierile din partea prietenilor , la adresa lui Alex,
caci roasa de curiozitate
sa nu credeti ca nu am tras un ochi pe forum( de fapt, ca scuza, a intarziat preotul si ma plictiseam
).
Insa, in unaminitate, un BRAVO

mare pentru pozele din baie si pentru micul star in ale modei....
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
mamacita spune:
quote:
Originally posted by rrox3
In sfarsit apuc sa imi mai bag nasul pe aici
Multumesc mult pentru raspunsuri!Mamacita il astept si pe al tau, cand o sa poti.
![]()
rrox,desi tata nu mai lucreaza demuuult la copii,de cand s-au separat specialitatile de stomatologie de adulti de cea pediatrica,mi-a zis ca nu i se pare o abordare corecta sa lasi caria sa avanseze pana la pulpa,deci sa doara,caci atunci chiar se impune tratament!Daca este o carie precoce,poate fi tratata cu fluor[au diverse produse]si schimbari de igiena si alimentatie,iar daca este o carie evidenta in smalt,se protejeaza cu coroane de material inoxidabil[nu plastic!].Abia daca a ajuns la pulpa se face tratament endodontic sau chiar se scoate dintele temporar respectiv.
De sigilanti a zis ca este corect si indicat.
Sper sa-ti fie de folos.Pupici Mariucai si mamicii confuze
!Alexandru,soarele nostru
cenia spune:
va ziceam de gradi si ca au dr. acolo. mi-a zis sa nu ii dau ambroxol pentru ca are o raceala la nivelul superior si bronhiile sunt curate. mi-a recomandat o substanta...
,am cumparat robitussin si sunt multumita. isi face efectul imediat. data trecuta ne-am chinuit mult cu ambroxol.i-a trecut tusea ne chinuim cu mucii.aspiratorul deja e prietenul lui, singur isi baga in nas!!!
vineri au avut teatru de papusi. fiind obosit, la sfirsitul piesei l-au adormit! inaintea celorlalti. cind am venit, era vioi se juca. nu cred ca i-a convenit doamnei ingrijitoare dar.,. ce sa ii fac? v-am spus ca au doua persoane in tura o educatoare si o ingrijitoare.
am platit taxa dar in comparatie cu Brasovul stam bine.acolo costa 5 mil la cresa particulara si la noi 3,2 mil.
sunt bucuroasa, voi fi matusa! cumnata cu care locuim impreuna e insarcinata! are o mie de intrebari! va mai intreb si pe voi.ati facut vaccinul antigripal cind erati insarcinate?
la lac
niste poze
ariadnabr spune:
Salut,
Am mai aparut si noi. Nu prea am timp in ultima vreme sa scriu, asa ca am scris azi muuuult ca sa recuperez ![]()
Despre Sonia v-am spus deja multe, face multe chestii asa ca am sa incerc sa-mi aduc aminte. De zis zice bye bye, di-ty (dirty), doo - dog, un gen de jish care vrea sa fie fish, cotco e de fapt all gone, zice no no no cand face ce nu trebuie dar asta normal ca nu o impiedica sa faca exact ce nu trebuie
, zice uf uf la fierbinte da' tot pune mana sa verifice
, mai nou zice un gen de alo sau hello, zice hiya sau hey drept salut, zice bye bye la tot ce pleaca....casa, masina, alte persoane pe strada, inclusiv la filmele care se termina
, zice baby si arata in poze, cand deschizi TV face ohhh care e un gen de mirare, bate din palme cand e mandra de ea si zice yay (asa zic eu cand face ceva bine), fuge la usa cand vine ta-su, ne striga pe amandoi, doarme la ea in patut peste noapte si s-a obisnuit dimineata cand se trezeste fie sa ne strige (daca e lenesa) fie se da jos din pat si vine la noi in dormitor fugind. Zice miiii la milk (lapte). Daca gaseste ceva pe jos, vine la tine, iti arata zice di-ty si am invatat-o ca tot ce a di-ty merge la galeata asa ca e fata curata, iti zice ca e di-ty si se duce si pune in galeata
. Nu zicem ca uneori in galeata ajung si chestii care nu-s di-ty, gen telefonul meu pe care l-a lasat ea pe jos, banii din portofelul lu' ta-su pe care tot ea i-a scos si i-a gasit pe jos ![]()
... si tot asa. Se catara in patul nostru singura, se inveleste si arata la TV sa-l deschizi si zice ohhh. A inceput sa alerge asa ca in ultimele zile am picat de vreo cateva ori
. Merge de-a-ndaratelea si o amuza teribil. Isi miroase piciorul dar nu trage aer in ea ci sufla aerul afara si dupa aia rade. Arunca mingea si da si cu piciorul in ea. Isi scoate pampersul singura!!! Asa ca am gasit-o de vreo cateva ori umbland prin casa in poponelul gol. Incearca sa se dezbrace. Uneori reuseste. Incearca sa-si puna pantalonii dar baga ambele picioare in acelasi crac
. Se catara pe toate alea. Nu mai exista nimic care sa o impiedice sa ajunga unde vrea ea. Pusesem o cutie jos intre masa si perete din sufragerie ca sa o impiedic sa ajunga la CD-urile din spate. Acum escaladeaza cutia sau se baga pe sub masa si tot acolo ajunge. Ii plac mult fructele dar asta inseamna ca se urca fata mea pe masa si fura mere sau ce e pe acolo. Musca de cateva ori din ele si le lasa pe unde apuca. In ultimul timp s-a invatat ca tot ce e mancare trebuie pus pe masa asa ca il pune pe masa. Dar nu mai e mar in casa care sa nu fi fost "gustat". Daca s-a saturat de mar cateodata vine si ti-l aduce si zice di-ty. Adica e de aruncat! Se catara pe birou asa ca am ajuns sa inchidem usile. Oricum asta n-o impiedica prea mult ca stie sa si le deschida. De dormit a inceput sa doarma cu un miel de plus, dar cateodata i-a in pat cu ea si o carte pe langa miel sau canuta cu lapte. Adoarme la noi in pat si o mut, dar doarme toata noaptea. Avem probleme mari cu adormitul, ar sta treaza pana pica pe jos de oboseala
. Asta ne cam termina nervos pe amandoi. Nu mai adoarme pe mine dar trebuie sa o tin de mana pana adoarme. Am vaga impresie ca ii e frica de intuneric pentru ca se trezeste plangand noaptea (nu in fiecare noapte) si nu vrea sa fie lasata singura cand adoarme daca e intuneric. Tipa cat o tin plamanii daca nu-i convine ceva si te impinge daca e suparata pe tine. Plange la comanda si se preface ca plange, dar de fapt e un gen de miorlait sa impresioneze. Daca o ignori uneori incepe sa planga pe bune, alte ori renunta si pleaca sa-si gaseasca ceva de facut, alteori da din plans in tipat si mareste volumul din ce in ce mai tare pana obtine ce vrea ea. A, da mananca singurica, si face o treaba destul de buna. La masa suntem de acum cu doua lingurite. Daca ai numai una ti-o ia din mana. Stie sa foloseasca si furculita dar aia e cam dificila asa ca mai avem de invatat. Insista sa se spele pe dinti singura
, vine la tine cand te speli pe dinti si zice aaaaa. Asa am invatat-o eu sa faca ca sa deschida gura sa o pot spala pe dinti. Asa ca se spala singurica un timp, apoi o mai spal si eu sa fiu sigura ca e ca lumea. Imi scoate sutienul din sertar si o vezi cum merge prin casa si incearca sa si-l puna pe ea
. Isi pune cravatele lu' ta-su dupa gat. A prins o data si aparatul lui de ras si incerca sa se rada
. I-am spus zilele trecute sa-mi aduca canuta de lapte si s-a dus si mi-a adus-o. Stie ca dimineata mergem jos la bucatarie sa papam asa ca se duce la portita si zice bye bye. Azi dimineata l-a auzit pe ta-su plecand si i-a spus bye bye din pat . Apoi Mick s-a intors si ea a spus "hey", Mick n-a stat decat o secunda si a plecat iar asa ca fata a zis bye bye. Zice "ta ta" e un gen de thank you. Zice "now" asa zice Mick cand o urca in pat, sau ii da ceva ce vrea ea. Asa ca acum cand o urci in pat zice "now". Ne pupa numai cand vrea ea acum, zice face un gen de muah cand te pupa si e tare incantata de ea cand te pupa
. E super incantata cand ii ceri sa te ajute asa o includem in operatiuni gen pus hainele curate in dulap. Eu le paluiesc, ea le duce la tati, tati le pune in dulap. Altfel nu avem spor ca mi le ia din mana sau le ia pe cele paluite si le scutura si incearca ea sa le paluiasca si ala numai paluit nu se cheama. Ca sa fac curat, trebuie sa-i dau si ei matura de jucarie ca altfel se aseaza exact in gunoi, dar imi spune ca e di-ty!!
Vorbeste la telefon pe limba ei, dar zice bye bye la final si pune sau incearca sa puna telefonul la loc in furca. De asemenea, nu vorbeste la telefon, pana nu apasa ceva taste inainte. Incearca sa coboare scarile, asa ca se aseaza pe fund si se tareste pe fundulet pana jos, supravegeata si tinuta de manuta, normal. Se urca pe toaleta si de acolo a ajuns la creionul meu de machiaj si am gasit-o in baie mazgalita si pe fata si pe haine!
Stie sa deschida capacele de la sticle asa ca nici alea nu mai sunt in siguranta. Trimite sms-uri blank de pe ce telefon prinde si cum Alan (fratele lui Mick) e primul numar la majoritatea, el e norocosul care le primeste, dar s-a obisnuit saracu' stie ca-s de la Sonia. Cam atatea imi amintesc acum... Eu sunt bine, miercuri am primul examen la cursul de conta si invat printre picaturi...Sa ma iertati ca nu scriu mult dar cu Sonia si cursul asta nu mai am timp nici sa respir. O sa incerc sa recuperez cu cititul.
La multi ani sarbatoritelor recente 
!
Daria 
V-am pupat pe toate 
Madalina si Sonia
gegea spune:
ariadnabr, foarte frumos povestesti de Sonia.
Faza cu adormitul in ultima faza de oboseala ni se aplica si noua, din pacate, dar si cand adoarme... greu o poate urni/deranja ceva.
harnicutei care trebaluieste si se descotoroseste de tot ce e "di-ty" (asta mi-a placut in mod deosebit.
)
Bafta la examen si te asteptam cu noi aventuri!
ana, intr-una din serile trecute, la baita, m-am gandit la Eva si la temerea ei, in ideea ca poate ce voi spune va avea succes la voi. Aproape la fiecare baita, folosesc spumant si Daria e super innebunita cand vede marea de "zapada" din cada, e incantata sa-si umple palma si sa o studieze, ma vede pe mine ca agit apa (ca spuma sa fie tot mai abundenta) si ma imita si tot asa... Poate va ajuta, daca nu ati incercat deja.
danuta, capul sus si Doamne ajuta!

Va pup si noapte buna!
Geani si Daria
(03.04.05)
Daria, carliontata pupacioasa
Varsta Dariei