Mamici de noiembrie - decembrie 2006(54)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns avdanaarhire spune:

Multumesc, Lory. Important e sa te simti tu bine si bebe sa vina sanatos cind vrea el. Cam are dreptate Iuly, dar eu nu am de gind sa ii spun nimic sotului si am sa ma duc oricum pentru ca e singurul curs care imi lipseste si am abia 34+ sapt, asa ca e prematur sa ma tem ca m-ar putea apuca pe acolo.... Si oricum dna. dr. ar sti ce sa imi faca.
Dana cu Celeste Maria 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Roxanica2005 eu imi doresc tare mult sa nasc in prima zi cu ninsoara.... am eu o chestie cu sotul meu in aceea zi din fiecare an. Chestia e ca in Iasi s-a anuntat ninsoare pentru azi-maine.... asa ca poate poate .

Laura si bebe strumf 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

BAMBOOOOO felicitari mami , ce fericita trebuie sa fii ca iti tii printesa in maini, cat ai asteptat momentul???
ANTONIA sa o faci pe mami fericita si sa fii sanatoasa!

Asiza Donia, nu trebuie sa imi multumiti o fac din placere cum o fac toate fetele, va pupic pe amandoua! sper ca Dolores sa se faca bine sau sa imi dea vestea cea mare

ALMO OTILIA curaj mamici

offf ce vreme fetelor si nu am chef de condus si cand ma gandesc ca trebuie

Va pup pe toate si sa aveti numai ganduri bune, fara frica sau panica

Cleo 36+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Ramsan, hai spune-ne si nopua detaliat povestea cu dopul, cum il recunoastem, cat poate dura eliminarea lui, cand incepem sa ne panicam???

ROXANA 35+ DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

lorym esti o simpatica cu furtunul. stai linistita, toate suntem mai ametite acum. o sa ti fie dor de vremurile astea, cu brta la gura si cu capul in nori. si carevasazica ai scapat si de dop. iti tinem pumnii si fii curajoasa acum cat n ai ajuns inca la spital.poate sa te ia acolo emotiile, macar acuma tine te tare cat ai o gramada de fete langa tine care iti tin pumnii.

roxanica2006 daca intru acolo, plang o saptamana. am facut o data grseala si n o mai fac a doua oara. pai tu stii ce e aia sa te apuce plansul... zile intregi... lasa ca o sa va pun povestea mea dupa si sa planga restul...

ramsan esti o dulce cu dopul...imi place ca te tii tare. asa, curaj, ca mai e un pic

dianocica, 34s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Roxanica chestia cu dopul nu este de intrat in panica... nici prin cap sa va treaca ca e lege sa nasteti imediat dupa ce l-ati eliminat.
Dopul este o masa mucilaginoasa (un fel de gelatina mai consistenta) care este de obicei alb-transparenta sau are mici firicele roz ori rosii (uneori este chiar sangvinolent). El nu se imbiba in absorbant, ramane pe el datorita consistentei. El poate fi eliminat tot o data sau pe parcursul mai multor zile (asa cum observ ca se intampla la mine), dar nasterea se poate declansa si in cateva ore dar si dupa doua saptamani... Chiar ieri am mai intrebat-o o data pe dr. mea cum e cu dopul si mi-a spus acelasi lucru... eliminarea dopului nu este un semn cert ca incepe travaliul.
Sper ca am reusit sa va lamuresc ce este cu dopul asta.
Cristinica stai cat mai linistita sa nu cumva sa ne spui ca ai dat in pre-eclampsie. Bebe Georgia sa fie bine, sanatoasa!
Miro asteptam vesti de la tine!
Tema zilei: eu consider ca echo a fost important in sarcina mea cel putin pentru confortul meu psihic (care la inceputul odiseei este foarte vital)... pentru ca totul a fost ok am considerat ca nu este nevoie de echo 3D sau 4D desi aveam posibilitatea sa-l fac si in Iasi.
Cand mi-a intarziat CM nu imi ieseau pozitive testele de sarcina si asta ma facea sa ma gandesc la variantele care ma asteptau in viitor. Eu asteptam sa vina ca de obicei CM ca imediat dupa, trebuia sa ma operez de hidrosalpinx pe trompa stanga... si vedeti voi ca bebe a venit chiar si cu o trompa infundata. Sarcina a fost confirmata prima data la echo, de aceea pentru mine echo a fost importanta. Banii dati ii consider o investitie, nu ii consider pierduti in neant.

Ramona 39s1z Rares Mihai

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

Doamne ce dor mi-a fost sa beau cafeaua cu voi...Va pup pe toate...De cateva ore bune stau si citesc si nu mai mai satur....ma emotionez,plang,zambesc...Nici nu stiu ce sa mai spun...atatia bebei si mamicute fericite...realizez ca se apropie momentul la toate cu fiecare zi care trece...uhhhhhhhhh deci...
felicitari pentru toate mamicilesi pentru toti bebicii

Miraco33+ si "dulceata lu'mami"
burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Salutare fetelor!
Hai ca intru si eu la ore mai normale.
De fapt vreau doar sa va anunt ca am vorbit la telefon cu Dandusa. E bine si de-abia asteapta sa ajunga acasa, adica maine. Crinuta e bine, grasunica si cuminte - mananca si doarme. Nu am vorbit prea mult ca inca era destul de obosita dar cat de curand o sa ne dea vesti personal. Vad ca mai multe fete se vaita de stari emotive si eu ma dadeam mare si tare, dar cand am vorbit cu Dandusa ma luasera niste emotii... eram mai emotionata ca ea. Oricum e o dulce Dandusa, ea a nascut, dar ma intreba pe mine cum ma simt, eu care mai am o luna (teoretic).

Va pup si sa auzim numai de bine

Luly 35s cu si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salutare de la mare,
de ce de la mare? ca ma simt in permanenta UDA - parca as sta la apa.

Ne-am intors. Erau amandoi la cabinet si m-au luat repede inauntru - peste alte programate.
M-au suit pe calul balan, au vrut sa-mi vada si tamponul - la tuseu colul era RAMOLIT BINE DE TOT, scurtat si permeabil, se poate sa fie o fisura de membrane, cordul bebelinei e ok, de acum inainte asteptam durerile. Pot naste in orice moment.

El zicea ca bebe mai sta pana luni - de ... e el in garda - ea zicea ca poate veni oricand. Mi-au urat succes, m-au trimis acasa in pat si instructiunile de rigoare le-au spus sotului - se pare ca eu eram tare emotionata - rosie la fata si niste ochi bulbucati ca la broasca.

Am vazut doua teme ale zilei:
sotul - daca ar putea ar naste in locul meu - imi tot repeta ca are incredere in mine ca ma voi descurca. E un SUPER sot. Chiar am nevoie de asa incurajari pe ultima suta de m. Azi l-am surprins spunandu-i dr. ca are foarte mari emotii. he he ... deci si el ...
ECO - noi am facut doar 2D si 3D. Consider ca sunt OK toate - cat de multe cu atat mai bine - insa depinde enorm de ecografist. Degeaba are el aparatura super meseriasa - daca nu o poate interpreta. Noi ne-am limitat la un singur ecografist (de doua ori m-a vazut si sotul - dar pe acelasi ecograf).

Gata fetelor - va pupez pe toate - fug in pat sa fac cumva ca bebelina sa mai stea cumintica pana luni.
Dani spunea ca asta e testul: cum e bebelina? cumintica ccc ca ta-su sau incapatanata ca ma-sa?
hi hi hi vom vedea.

you all

Miro39+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Mirona sa incepem galeria?????!!!!!! Super vesti ne-ai adus!!! Oricum stai linistita in pat si cand pleci la spital sa ne dai de veste!!!! Pupici multiiiii si curaj!!

Laura si bebe strumf 38+

Mergi la inceput