Mamici de noiembrie - decembrie 2006(54)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Miro ce fain ... deci alea ar fi mebrane fisurate. Acum faci si tu cum face Lory, ca doar ea spunea sa mai stea bebelina pana duminica, ca mai are chestiuni de rezolvat si dupa aia gata... poate veni oricand. La tine pana luni... hm?

Ramona 39s1z Rares Mihai

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Fetelor vad ca la voi se apropie tare mult bb! In curand nu o sa mai fiti 2 i 1! Fiti curajoase !
La mine sper sa mai stea, deoarece nu am facut nici bagajul si nu am terminat nici cu cuibul, iar tati pleaca luni intr-o delegatie( o saptamana).
Fiind asa in urma cu pregtirile, de cea psihica nici macar nu m-am apucat!
toate burticoasele!

36+ cu Erica Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Otilia - felicitari mami pt. bb sa-ti traiasca si sa va bucurati de el.

Acu galerie pt. fetele care se pregatesc ....Miro, Lorym,Ramona, Amo parca si tuturor mamicilor.

CURAJ fetele.

Mariana - 36+ cu ANTONIA

Mamicuta de -ANDRA si SARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

Fetelor vin si eu cu o ramata de pitici pe cap! sunt foarte nehotarata ce sa fac sa nasc normal cu epidurala sau fara sau prin cezariana. Stiu ca multe dintre voi ati spus ca nu-i nici o prob cu epidurala dar vad ca mai exista si exceptii de la regula, din cauza asta stau pe ganduri ce sa fac. Dr meu a fost foarte convins sa fac peridurala dar a mai zis daca nu merge si nu este totul ok atunci facem cezariana. Pai in cazul asta sa facem direct cezariana ce sa mai facem experiente pe mine si pe bebe nu???????
Eu sunt la aIIa nastere, prima oara am nascut normal si destul de usor insa acum chiar nu stiu ce sa fac?!
Voi cum v-ati decis ? Ce parere aveti? Ca eu chiar nu mai stiu ce sa fac!

Mihaela 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

Mirovad ca esti pe ultima suta....sa nu fugi la spital fara sa ne anunti!Curaj mamico,cum sa te emotionezi tu tocmai acum cand se apropie marea intalnireAi un super sot,la fel spune si al meu ca daca ar putea ar naste el in locul meu...dar deh nu pot face ei asta...
Almoavea programata cezariana azi la 12,30parca...
Inseamna ca mai avem un bebic...
Eu astept cu sufletul la gura mamicile acasa sa ne povesteasca in detaliu ce si cum...si la ce ora ...si...si...mie tot frica mi-e,bine ca mai am timp sa-mi fac curaj.
Cristinicace-i mami cu proteinele in urina...ca deja ma ingrijorez si eu...desi medicul nu mi-a zis nimik data trecuta.La sumarul de urina din august mi-au iesit si mie pro 30 mg/dl si leu 25leu/ul(dupa ce le-a vazut dr de fam mi-a dat sa beau uricol)iar urocultura steril.Acum am facut iar toate analizele si mi-a iesit fooooooarte mica glicemia(cica de aici starile de ameteala de simt cateodata ca-mi vine lesin)foarte mic ca (v-am spus ca mie nu-mi daduse....acum iau ca+magneziu)si la sumarul de urina imi scrie asa...Relativ frecvente leucocite,rare epitelii plate,rare cristale de acid uric...Ieri am luat rezultatul si inca n-am ajuns nici la dr.de fam nici la ginecolog...Dar cica aia cu acidul uric ar fi...nu stiu cumVoi ce ziceti...stiti ceva?A mai iesit cuiva asa?

Miraco34+ si "dulceata lu'mami"
burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

OTILIA felicitari mami...offf pana am citit am aflat ca ai nascut si eu inca iti faceam galerie

Laura si Avadanaarhire si eu sunt tot la servici asa ca luati-ma si pe mine de manuta

Haricleea bine ai venit, sarcina usoara!

Cleo 36+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

Miro, iti tin pumnii sa rezistati in formula 2 in 1 pana luni ! Intrebare: nu-i face rau bebelinei pierderea de lichid? sau nu pierzi lichidul, e altceva ?

Fetelor, de DENY si ZINA mai stiti ceva? Or fi ajuns acasa?

E naspa ca ploua, nu pot iesi in parc...

va

Amalia 35s6z si Stefania

Mergi la inceput

Miro mai ai un pic pic si o tii pe Kerinuta in brate, curaj si sa stai cumintica cum a spus dr

La temele zilei va raspund si eu ca am facut tot ce era posibil 3d si 4d sper sa fie bine in final, asta contezacel mai mult.
Cat despre prieten as vrea sa nasca el in locul meu , asa el zice ca e curajos dar sa il vad in fata faptului implinit, el se plange daca il doare putin capul plange o saptamana....asa ca daca ar fi fost insarcinat precis mi-ar fi facut viata un calvar

Cleo 36+ saptamani

Mergi la inceput

Almoooooo esti mami? Nu stie nimeni nimic de ea????? Curaj, curaj curaj

Cleo 36+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Cleo abia acum spui ca esti la munca???? Ca pe mine ma tot cearta fetele pe aici!!! Sa te certe si pe tine!

Laura si bebe strumf 38+

Mergi la inceput