Mamici de noiembrie - decembrie 2006(54)
Raspunsuri - Pagina 20
Raluca_u spune:
quote:
Originally posted by danidani74
Salut toate mamicile si burticile!Ce sa fac dau si eu buzna ca am ramas de carutza.Am postat pana acum la mamici sept-oct. dar se pare ca socotelile mele au fost gresite sau ,ma rog ,bb s-a hotarat sa vina in nov.Ma pune la grea incercare... De vreo 2 sapt ma rog de ea sa vina si nimic. Ieri am fost la spital si mi-au spus ca daca nu se intampla nimic pana marti,miercuri ne asteapta declansharea.Yupiii!Deci inca 4-5 zile pana la mare intalnire.
Dana40+++
Emma
Dana bine ai venit la noi, stai linistita ca noi iubim si primim la noi pe toata lumea si mai ai asa putin pana o s-o tii pe Emma in brate...
uite
ca sa te integrezi usor.Raluca
38 + cu
Adina AndreeaUn om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
alexandra_25 spune:
FELICITARI ALMO........

!!!!!!!!!!
alexandra
37 + cu
Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."
tanima_i2002 spune:
azi la ora 9.30 Maya a nascut o grasunica de 4030 g prin cezariana. Refacere rapida mamico si sa va traiasca pitica!!!
Mamica lui Rares
poze
roxana c. spune:
Salutare tuturor!
Am vorbit si eu cu Mirona acum cateva minute si este bine, incepuse sa o cam doara taietura (epiziotomia). In rest, v-a scris Raluca .Si daca poate cineva sa scrie in listuta- scor Apgar 8.
Am citit mesajul ei cand tocmai plecam la maternitate, asa ca nu am mai putut intra sa va anunt.
Eu am vorbit cu doctorita mea si ....s-a hotarat:joi, pe 9 nov vine pe lume si bebele meu. Sper ca pana atunci sa stea la caldurica, sa nu fie grabit.
Am putina treaba si mai revin pe seara.
Roxana
36+
,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
asiza spune:
Almo si Mayaione, FELICITARI!!!!
Sa va traiasca bb-icile!!!! 

Multumim de vesti, Mamaana si TAnima!!!
Oana
32+ cu
Denis Cristian
Disney bb
Personality can open doors, but only character can keep them open!
Raluca_u spune:
felicitari Mayaione sa fiti sanatoase si tu si grasunica ta.
Raluca
38 + cu
Adina Andreea
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
ingeras26a spune:
Miro, felicitari!!!! sa traiasca bebitza si sa fie sanatoasa, ca si mami a ei!
Danita :)

pt depresie daca inca mai exista!
Kokorina 

o sa se faca si Sophia mare si o aduci acasica mai repede decat iti imaginezi, ai sa vezi!
Pupicei, Ingeras
33+
Maya
mami_n-d_06 spune:
Fetelor, 1. pentru a deschide capitol nou gasiti instructiunile, trimise de Mirona, in mail-ul comun de pe yahoo...e clar si explicit...
2. Pentru a edita ceva in listutza noastra de la inceput de capitol, logati-va cu userul si parola comune, user diferit de cel al mail-urilor comune si pe care-l gasiti tot intr-un mesaj de-al Mironei de pe mail-ul comun, si dati "Editeaza subiect"...vi se deschide fereastra in care e editata listutza si puteti modifica si/sau sterge ce doriti...este exact ca si atunci cand va editati propriul mesaj pe care-l scrieti pe forum...Super simplu...
Haideti sa incercam macar, ca-s sigura ca se poate...Asadar, cine se anunta pentru a deschide capitol nou???? Va mai ganditi pana ajungem la pagina 19, ok????![]()
Pupici la gravi, mamici si bebici!!!!
mio75 spune:
FETELOR!!!
S-a schimbat userul si parola de la mailul comun de pe yahoo?
Vad ca nici userul si parola de pe DC nu functioneaza.

.Am postat pana acum la mamici sept-oct. dar se pare ca socotelile mele au fost gresite sau ,ma rog ,bb s-a hotarat sa vina in nov.Ma pune la grea incercare... De vreo 2 sapt ma rog de ea sa vina si nimic. Ieri am fost la spital si mi-au spus ca daca nu se intampla nimic pana marti,miercuri ne asteapta declansharea.Yupiii!Deci inca 4-5 zile pana la mare intalnire.