Mamici de noiembrie - decembrie 2006(54)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Felicitari mamici...

Bravoooo Almo
Bravoooo Mayaione

Super vesti si pt ziua de azi

Danita daca mai plangi nu stiu ce iti fac vezi ca il superi pe bebe, da? fruntea sus si eu m-am trezit cu un sentiment ciudat dar..am facut sfarsitul de luna, am vorbit cu clientii etc si uite asa a mai trecut o zi te pupic poate trece si sper sa treaca

Cleo 37+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

aelita, alexandra 25,Raluca u
Fetelor,gravidelor,cum stati cu tensiunea? La mine de cateva zile se incapatzaneaza sa "stea" in jurul valorii 140-145/85-95.Am fost la spital ieri dar au zis ca nu e f. mare, ar fi la limita si de aceea nu mi-au dat nimic.Voi ce spuneti?Mai am cateva zile pana la "marea intalnire" si...ma tot gandesc...
Dana40+++ Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

FELICITARI ALMO SI MAYA!!!!
sa va traisca puii!!!!

Deea 32+ , viitoare mami de Eric

PICS

ERIC

dortmund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

dupa cum se vede la semnatura, si eu ma incadrez la capitolul "finaliste", asa ca fetele care credeau ca raman singure pe-aici, sa nu dispere, mai e una la care atarna frunzele de la morcov ...
eu abia ce-am venit de la dr, mi-am vazut puiul, care se juca de-a v-ati ascunselea, sau nu stiu ce facea prin burtica, oricum fata n-a vrut sa mi-o arate, statea cu manutele la ochisori... suntem mari, avem deja 2kg 560, m-apuca groaza cand ma gandesc cat s-o face pana la sfarsit, manca-l-ar mama de grasun!
va pup burtici si va doresc o seara frumoasa si calduroasa, ca brrrr ce nasol e afara!!!

Deea 32+ , viitoare mami de Eric

PICS

ERIC

dortmund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mio75 spune:

Asiza, esti draguta dar tot nu functioneaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

Revin
Ba da, functioneaza, merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulisor spune:

Almo, Maya sa va traiasca puisorii sa fie sanatosi si mancaciosi.Bulisor31+ Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

ALMO sa fie sanatoasa Ana Nicole si sa va aduca numai bucurie in viata! Refacere rapida si o bebelina cumintica iti soresc
MAYA(ione) si bebelina ta sa fie sanatoasa, grasunica foc!! sa ai mult laptic pentru ea si sa va lumineze viata!
Mamaana si Tanima va multumim pentru serviciul de mesageri!!
Raluca ce contur frumos ai achizitionat numelui tau! Felicitari!
Danidani bine ai venit in nostru ... socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, nu? La voi nu se poate face inducere? Cate sapt. ai acum? Nu exista riscuri daca se prelungeste atat de mult sarcina?
Laurici si mie tot asa mi-a spus ca nu are rost sa mai faca echo, asa ca m-a suit doar pe calul balan.
Lory cum a fost azi la control? ma astept sa primesc vreun sms de la tine?? Tel. meu este deschis in permanenta, asa ca astept...

Ramona 39s2z Rares Mihai

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Alex ce m-ai facut sa rad cu straturile de morcovi ... la care s-au adaugat mai nou si iepurasii de rigoare

Mai am putin si eu pana il tin in brate pe Rares... cel tarziu miercuri il voi pupa din cap pana in picioare, fiecare bucatica Abia astept sa fiu

Ramona 39s2z Rares Mihai

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

Ramsan,, ba da. se face inducere dar nu mai devreme de 10 zile peste DPN.Conform UM eu am 41sapt3zile dar conform ecografiei de la 10 sapt am 40s3 zile. Oricum sunt overdue.Nu sunt prea ingrijorata de asta pt ca bebe misca f bine,ca la 34-26 sapt. doar tensiunea ma pune pe ganduri...
Dana40+++ Emma

Mergi la inceput