Mamici de noiembrie - decembrie 2006(54)
Raspunsuri - Pagina 19
danidani74 spune:
Salut toate mamicile si burticile!Ce sa fac dau si eu buzna ca am ramas de carutza
.Am postat pana acum la mamici sept-oct. dar se pare ca socotelile mele au fost gresite sau ,ma rog ,bb s-a hotarat sa vina in nov.Ma pune la grea incercare... De vreo 2 sapt ma rog de ea sa vina si nimic. Ieri am fost la spital si mi-au spus ca daca nu se intampla nimic pana marti,miercuri ne asteapta declansharea.Yupiii!Deci inca 4-5 zile pana la mare intalnire.
Dana
40+++
Emma
Laura13 spune:
Ramsan ai aparut??
Nu, ieri nu mi-a facut si eco si sunt tare trista. Vroiam sa vad cum mai stam cu circulara ca eu sunt destul de ingrijorata pe tema asta. Desi vad ca Miro a nascut-o pe fetita ei cu circulara si nu au fost probleme. Asa ca ma rog la DD sa nu fie nici la noi. Chestia e ca mi-a si spus doctorita " Ce sa vad la eco... daca s-a mai invartit?" Deci nu mai imi vine sa insist, sau sa ma duc la cabinet.
Danita si multiiiii
poate te ajuta sa iesi din starea proasta!!! Si iti recomand CUMPARATURI! (la mine nu functioneaza, dar poate la tine....) Ai grija de tine, bea o ciocolata calda, fa o baita buna, trage un plans sanatos daca simti nevoia si poate dupa aceea ai sa vezi si soarele pe strada ta!
Fetele
eu plec acasa, si pana luni n-am net. Asa ca mult curaj celor care vor naste in weekend, bebelusi sanatosi si frumosi (chiar daca voua nu fi se par ei toti sunt frumosi intr-un fel sau altul)!!
Aveti grija de voi!!! Ne auzim luni!!!
Laura
si bebe strumf
38+
aelita spune:
danidani ai ramas de carutza??

n-are nimic,stai aici la noi unde-i cald si bine!
tre sa apara zilele astea si Emma ta!
31+
alexandra_25 spune:
Saracutza Mirona...cred ca e franta....si eu i-am trimis un sms...ma gandeam ca nu are ea acum chef de vorba....
Chris..si eu la asta ma gandesc tot timpul...oare nu o sa mi se para urat bebele...dar cum ziceai si tu...asa e in primele zile.....
Ramsan...acuma astept cu nerabdare sa primesc cheile si sa semnez contractul....dar cum v-am tot zis...se pare ca eu voi fi cu bebe si casutza tot nu ni se va da ...
Apropo de morcovi.....tare rau....deja s-au inmultit si straturile si iepurasii...
....si chiar daca s-ar ofili frunzele...tot raman morcovii....
......
Tu cum esti?....

Aelita....
...eu am treaba cu iepurasii...multumesc de incurajari...scumpica ca de obicei...
....oricum anestezia nici nu are cum sa prinda ca eu nu fac....asa ca cu domnul inainte...
danidani74..esti binevenita la noi....vezi ce interesant e....unele fete de la noi au nascut in octombrie...s-ar fi incadrat la voi....asa si tu acum la noi....curaj si sa vezi ca va fi bine...
Am plecat iar in patutz....ma plictisesc de moarte...cred ca asa o sa vreau dupa ce apare bebe sa ma plictisesc ca si azi...![]()
alexandra
37 + cu
Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."
roxanica2006 spune:
Alexandra, nu stiu de ce , dar am eu asa o presimtire ca tu vei fi naste f.f.f usor.
Sa stii ca si eu sunt paralizata de frica, poate de aceea am simtit o usurare imensa cand dr., fara sa deschid eu subiectul, mi-a spus: "Cred ca o sa-ti fac cezariana" 
dar oare ce mai face baietelul Toby Ionut al Pisoticai, a crescut mititelul, totul e in regula??? PISKOTICA!!!!
ROXANA
35+
DAVID MIHAI
Teutz spune:
Felicitari, Miro!!! Sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa va intoarceti cu bine acasa!

Teutz
32+
Alexia Iarina
mamaana spune:
buna fetelor! tocmai ce am ajuns la birou (ultima zi - ura!!!) si am gasit mesaj de la sotul lui almo, trimis pe la miezul moptii(aici):
almo a nascut ieri la 3:22PM (Toronto) pe Ana Nicole de 3.185 kg, frumoasa si sanatoasa. Almo se simte foarte bine.
felicitari almo !! sa va traiasca fetita si sa va bucurati de ea!
mamaana 31+
Stephanie si
Isabelle si cu Tudor (12.12.96)
Teutz spune:
Sa-i dea DD lui Dolores multa sanatate si multa rabdare, ca tare rea trebuie sa fie asteptarea din spital! Suntem alaturi de tine, Dolores!

Teutz
32+
Alexia Iarina
Teutz spune:
Acum am vazut ca si Almo e
Felicitari, Almo!!! Sa-ti traiasca printesita!

Ninge cu bebei!!! Ninge cu bebei!!!
Teutz
32+
Alexia Iarina
Raluca_u spune:
Felicitari Almo
Ana Nicole bine ai venit pe lume sa fii sanatoasa si sa cresti mare si frumoasa.
Raluca
38 + cu
Adina Andreea
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.