Mamici de noiembrie - decembrie 2006(54)
Raspunsuri - Pagina 18
ramsan spune:
oooooo.... a venit bebelina Mironei 

Karina bine ai venit pe lume!!
Sa fii sanatoasa, sa le bucuri viata parintilor tai care te-au asteptat ca pe un dar de la Dumnezeu! Miro si Dani azi ati devenit cei mai fericiti parinti !!
Ramona
39s2z
Rares Mihai
Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares
Daconst spune:
Miro,felicitari din suflet,iubita si iti doresc sa ai o fetita sanatoasa care sa va umple viata si sufletul de bucurii!!!

Hainute bb ,caruciorul
Dana 30+ 
doradora spune:
miro nu iti face griji, majoritatea nou-nascutilor sunt mai zbarciti imiediat dupa nastere, si sunt incruntati, si umflati la fetisoara. asta trece in cateva zile. oricum, credeam ca sunt singura care o sa zica cu voce tare daca nu mi se pare copilul meu propriu si personal prea frumos. dar uite ca si miro e la fel ca mine. toata lumea imi zice ca nu o sa gandesc asa, ca o sa vad copilul rupt din soare. dar eu ce sa fac, asta e soarta copilului mic, sa nu fie intotdeauna de miss. mai grav e daca ramane asa pana la adanci batraneti... :(
dar asta nu se intampla cu fetele noastre, miro, nu?
chris
35+
alexandra
roxanica2006 spune:
sarmana Miro, cu epidurala, totusi oare pana la urma o fi prins??? Ca la PRO-TV n-am vazut nimic... Si nastere naturala desi fetitza avea circulara de cordon?
Ma ingrozeste faza cu anestezia asta, deja avem mai multe exemple concrete printre noi, ca nu-i chiar asa floare la ureche...
referitor la fetitza, sunt sigura ca nu-i uratica, asa-s toti copiii nou-nascuti. Si eu am teama asta, daca fac un baietel uratel??Parca am inceput si la ecografie sa-l vad asa mai nasos, dragul mamii frumusel.
ROXANA
35+
DAVID MIHAI
ramsan spune:
Chinico bine ca intri si tu in concediu... poate iti repari compu si de luni te avem din nou printre noi. Cu supermoasa cate intalniri mai ai?
Alex cand te duci sa semnezi contractul? Inca nu au s-au uscat frunzele morcovilor??
Roxanica important este ca pana la urma vei scapa de mancarimile alea pana la urma, nu?
Mio si tu esti pe listuta mamicilor care ar trebui sa nasca in curand... 

Laurici bine ca bebe este super bine, mai are timp sa creasca in burtik. Ti-a facut si echo?
Lory te asteptam cu noutati de la control...
Fetelor bine ati iesit din umbra... chiar azi au reaparut muuulte fete care am crezut ca ne uitasera 
Asa sa va stim ca sunteti si voi bine ca ne tot puneam intrebari...
Eu am facut din nou curatenie (ca parca nu ar fi fost... dar sindromul cuibului nu ma lasa si pace) si as mai face ceva... dar nu stiu ce...ma mai gandesc eu.
Ramona
39s2z
Rares Mihai
Ramona
ramsan spune:
Facem galerie si pentru mayaione?? 

Ramona
39s2z
Rares Mihai
Ramona
roxanica2006 spune:
Chris 80, eu nu stiu ce sa te sfatuiesc cu serviciul. eu nu ma mai duc nici in vizita la colegi, asa lehamite mi s-a facut de munca. ma bucur de concediul asta prelungit, ma odihnesc, ce rost are sa ma stresez?? Eu in locul tau nu m-as duce.Statuie n-o sa-ti faca nimeni, iar fetele tale o sa se descurce, mai ales ca le-ai dat indicatii telefonic. Poate de la stres, nervi, te apuca pe acolo contractiile... Si oricum, vor nu vor, trebuie sa invete sa se descurce singure, pe tine te astepata inca doi ani de maternitate, nu? Doar n-o sa le inveti sa te duci cu copilul la san de fiecare data cand se iveste o problema la job?
ROXANA
35+
DAVID MIHAI
p_onu spune:
raluca_u, multumim pentru vestile despre miro....
ma cuprind tot mai mult emotiile pe masura ce mai citesc cate ceva despre ea...
miro e ca un fel de mamica a noastra, nu? eu asa am simtit...ne-a ajutat, sfatuit, indrumat pe fiecare in parte...sper sa stie ca suntem toate alaturi de ea si de Karinutza...
37+ cu
Poze.
marinelaf spune:
Felicitari MIRO, refacere rapida si bun venit KARINA sa cresti mare si frumoasa ,sa-ti bucuri parintii!
Intru si eu in galeria pentru fetele care se pregatesc sa devina mamici.
Spunea una dintre fete ca e suparata ca va naste printre ultimele,nu fi suparata ca si eu nasc tirziu in decembrie si nu mai am rabdare, as vrea sa treaca timpul mai repede.
Nu mai am Net acasa asa ca nu pot intra mai des iar duminica imi vine puiutul acasa ca a fost plecat 3 saptamini la buni si o sa va scriu si mai rar.
Dar sa stiti ca ma gindesc la voi, imi sinteti tare dragi.
Aici am gasit sprijin si am avut cui sa ma destainui cind nu am avut cu cine vorbi si bineinteles am primit multe vorbe de incurajare.
Va pup pe toate 

marinela 32+
si
Andreea
aelita spune:
Lorym,asa,mami,baga curatenia,sa nu mai fie un fir de praf,ca vine Catrinel cu inspectia ![]()
vine cu sanepidu !
amalia,fetita lui Michelle avea un lichid in cap ,nu ma pricep bine,a afcut amniocenteza si nu era nimic cromozomial,si iarasi sperante facute pe tema asta! apoi iar i-au spus ca totusi lichidul ala nenorocit da malformatii,si trebuie facut avortul.a umblat peste tot,a spert,la un moment dat am crezut toate ca e un miracol,pt cai-au spus ca s-a retras printr-o minune mare parte din lichid,si a suspendat avortul propus la inceputul lunii octombrie.apoi iar analize,medici,si in final ,ultimul control a fost decisiv si iarasi s-a spulebrat orice urma de speranta.A luptat mult,saptamani la rand,pt fetita ei ,dar nu i s-au dat sperante..
a anscut MIRONA FELICITARI!!!
sa fiti sanatoase ,mult laptic si recuperare rapida!Sa veniti repede acasa !!
fetelor,deci nu e nici un pericol cu circulara asta ? ca e singurul gand negru care imi mai vine mie din cand in cand..
p onu,pt ce sa iti ceri scuze,scumpo? eu am explicat asa ,in general.mai ales ca ai dreptate,dar eu sunt asa..
Zina,te asteptam cu drag! recuperare rapida!
asiza,pup si eu fata!
anuntul ala hai zica e si pt mine,cam asa prin decembrie.ma simt,si eu...problema e ca habar nu am cum faceti voi cu lista aia.pe unde sa imi bag nasul sa invat?
nu stiu nici sa fac un capitol nou,mai amre rusinea.
dolores,saracuta,tot cu perfuzii,in spital :( Sper sa scape si ea cat mai repede!
Multumim,Alex,pt vesti !
Mi-a trecut,datorita voua ,starea!
m-am fortat sa ies de acolo,ca nu e bine.
ei,prea eram si eu pe roze de luni de zile :)
Tu cum te simti azi? stai cumintica in pat!
chinico,gata bocul![]()
"In alta ordine de idei, nu am mai scris ieri pentru ca al meu calcu de acasa si-a dat obstescul sfarsit. Cica sambata are sanse de reanviere.
"

bulisor,aa,edci tu vii dupa mine! asa,asa,sa nu fiu chiar ultima,sa ma lasati de izbeliste p-aci!
dar,fetelor,eu vin dupa voi colo la scutece,nu scapati de mine,ma tin scai! vin cu burta dupa voi.ce-adica,m-ati sedus siapoi ma abandonati?
melinda,ce sot grijuliu ai! dupa al meu,cred ca m-.ar duce in prosop la spital,ca cica sa nu ma agit !
miraco,ai grija de tine,e cam devreme .si nu mai lua nimicde capul tau,da-l incolo de ca,mai ai un pic,nu iese copilul fara,acum se ingrasa mititelul natural cateva zeci de grame pe zi,nu mai e nevoie de suplimente.lasa,ca se face el mare apoi din lapte isi ia suficient.
hai,vezi ce iti zice medicul!
tema zilei: mameloane.eu nu le pregatesc niciucm,am citit ca sa nu le zgandarim pe acolo,asa ca las mama natura sa isi faca treaba,oricum habar nu am eu ce sa fac.
fetele cu ninsoarea,faceti si voi o poza!
bety
,bine ai revenit!
dianocica
,dar nesimtita aia cu care te-ai certat nu a vazut ca erai gravida??
ce nu priecp eu de la sistemul asta,cum le permite angajatelor sa se certe cu clientii! mai,fetelor,eu inteleg ca au si ele nervii lor,DAR ASTA LE E MESERIA,ele trebuie sa reziste,sa zambeasca,sa suporte clienti nervosi,certareti,ca ASTA E! cand iese din orarul de munca,sunt libere sa mearga si ele la alt ghiseu si sa se certe.Ele sunt platite acolo nu doar sa faca treaba aia ,ci sa zambeasca,sa nu se implice in asa hal incat sa explodeze si ele,ca doar nu sunt la piatza,mai fetelor!! ele au de-a face cu tot felul de clienti,nebuni,cum or fi,dar ELE SUNT PLATITE ACOLO .cum isi permit sa se certe ca la piata de dupa ghiseu ?? si cum isi permit sefii sa tina asemenea angajate??
eu iar fac miting
quote:
Originally posted by roxanica2006
Asa incepea Odiseea pt. Miro "Buna seara mamici, burtici.
Am aflat acum 4 zile ca sunt fericita posesoare a unei burtici de 3 saptamani si cateva zile. Am 4 teste de urina pozitive si un test de sange Beta HCG de 230,37 mUI/ml"
Si uite ce frumos s-a terminat: "KARA A VENIT PE LUME LA ORA 6:09 CU 2550gr "
FELICITARI, MIRO!!! SA VA CREASCA FETITZA SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!! MULTA SANATATE PENTRU MAMICA SI PRINTESA!!!
ROXANA35+
DAVID MIHAI
imi dau lacrimile de emotie !!!! pt mami a noastra care a avut atata grija de sectiunea asta,si-a pierduty atat din timpul liber sine.a suportat care mai de care ..si ea a fost prima care m-a intampinat aici!
acum s-i intampinam si noi pe ea,acasa,cu bratele deschise!!! TE ASTEPTAM CU DRAG ,ACASA,DRAGA MIRONA,CU PRINTESA KARINA IN BRATE!
ROXANICA

HARICLEEA,nu ma pricep la problemele tale,dar tu lupta ,trebuie sa castigi!
iasmi,poate acum ne scrii ,pe ultima suta de metri! nastere usoara,cand va fi!
mio,mai cad si eu in butoiul de langa drum...dar imi trece repede,ca nu ma las euasa..

iminge fii-mea un picior spre ficat,de zici ca o face intentionat!!
anateo,pe fii-mea au luat.-o calccaiele pe ficatul meu chiar acumc and citesc mesajul tau,si m-a luat un rassssss cu ce ai povestit despre fetita ta,ca nu mai pot nici eu sa ma opresc,si nici calcaiele lui fiica-mea !!
m-a terminat cu "inca nu!! "

stii cum e tiganul,cand isi bate puradelul si intreaba ala: de ce ,tata,ce am facut? si tiganul: "nimic! dar poate faci!"
preventiv

dianocica,daca nu s-a repetat,eu cred ca nu trebuie sa te sperii.dar daca te mai ia,ai grija!
daniiiita,ce-ai ,mami,de plangi?? m-am potolit eu si te-a luat pe tine??? ce ai,draga mea?vezi ca eu am facut-.o si toata ziua apoim-am simtit rau,parca eram batuta si imi era rau,ce nu mi-a mai fost mie rau de luni de zile.
nu te extenua cu plansul !! ai grija de tine,cucla-te un pic!
alexandra,incearca sa te gandesti ca o sa ai o nastere rapida si usoara! baga-ti asta in cap,ca de ce altele trec usor si tu nu? daca iti e frica,ai sa simti durerea simai mare.stiu din proprie experienta,in alte ocazii,nu la nastere,si ne-au spus si la curs,ca frica mareste durerea! si nu prinde nici anestezia bine!
gandeste-te ca tu nu o sa simti nimic,ca o sa te minunezi si tu cat de repede a fost si usor!

iasmi,eu cand a facut asa in burta,de am zis ca iese,am facut-o purcea
si s-a potolit.a ramas ta-su cu gura cascata si mi-a zis ca de ce ii zic asa fii-sii!!ei,atunci ia-o tu sa te calcareasca in burta,sa te vad!
pai ce,e de capul ei ?
Dbunny,hai sa bem ca ai scapat de munca!

kokorina,imi pare tare rau ca trebuie sa tii copilasii separati ,dar sper sa se recupereze rapid Sophia si sa o aduci acasa langa Pascal repede repede!! mititica de ea..si saracuta mami,sa se imparta asa intre ei,cred e groaznic de greu!
multa putere sa rezisti !!

chris,sa invete sa se descurce singuri la serviciu!
biabaus,bine ai revenit!poate acum ai sa scrii mai mult!
desi mai ai un pic si treci la scutece

marinelaf,io eram ultima,asa deci mai esti si tu,brava!
31+