Mamici de noiembrie - decembrie 2006(54)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iasmi spune:

dianocica - si mie mi s-a intamplat sa am aceleasi dureri de vreo 2-3 ori dar au trecut. Iar cu miscatul bebelui eu ma ingrijorez foarte repede daca nu misca si-mi vin tot felul de idei si ma trec toate transpiratiile si dupa ce ma perpelesc eu bine de tot simt cate un piciorus pe la mine prin burtica si imi revin.
Dar am si momente cand as vrea sa se culce ca intr-o zi mi-au dat lacrimile la cat de tare ma lovea in partea de jos exact sub osul de la bazin - ca ziceam ca gata vrea afara.

iasmi 34 cu - Bianca Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Felicitari noilor mamici ! Refacere rapida si poze multe cu bebeii pe foruuuum !
Roxanica sa stii ca si eu ma scarpin mai rau ca un porc mistretz. Si cand intrec masura...imi ies bubitze rosii, mici mici.. Mi s-a spus ca-i de la sarcina, ca bebe apasa pe ficat si ficatul nu-si mai poate indeplini functia de nu stiu ce s-atunci elibereaza alte cele...blah blah blah...Incerc sa ma scarpin cat mai putin. Si chiar simt piciorusele lu' strengaru meu implantate-n ficat la mine, oare cum o fii asezat ?
Azi e ultima zi de munca, o fii de-ajuns ! Nu stiu ce-or zice sefii, ca ieri sefa s-a manifestat taaare sentimentale cu mine...`yoy, nu vreau sa pleci, ce fac yo fara tine ?` la care eu i-am spus ca daca ea vrea eu mai pot tzine sarcina fro 2 ani
Aici ploua cu galeata, dar asteptam de mult o ploaie buna. Eu ma cam sufoc, si nu prea mai put sta in fund... o fii normal..o fii timpu sa mai stau si yo naibii acas, sa mai cumpar una alta pt bebe.
Lista cumparaturilor(in urmatoarele 2 sapt): Sterilizator de biberoane si sticle, umidificator de vapor rece, comprese absorbante pt sani, ceai anticolici pt bebe, spray cicatrizant pt cusaturi, ciorapei, pijamale, scutece, cearceaf pt patut, pt carucior si pt masa de infasat, forfecuta.... da' stiu ca ma asteapta ceva cheltuiala, nu gluma...
Raportam bb tare miscaret. Amica mea mi-a spus ca a ei bb s-a miscat pana in ultima zi, si ca nu-i adevarat ca in ultima saptamana nu se prea misca...isi face el loc cu coatele si cu kiciorushili.

Fetele pe ultima suta de metrii mult curaj, sa va intoarceti repede si sa ne dati detalii. Va pup pe toate.
Dbunny37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Am primit sms de la Kokorina....a sosit ieri acasa...dar numai cu Pascal....acum e in drum spre clinica cu sticlutza de laptic in buzunar...se duce sa o hraneasca pe Sophia....ii e tare greu..abia asteapta sa-si vada copilasii impreuna...si-ar dorii sa intre pe forum sa fie alaturi de noi dar se pare ca nu poate acum...se bucura pentru fiecare in parte...si va pupa pe toate....
Uite Danita ce am gasit pentru noi special...
"Anxietate. Chiar daca te-ai pregatit exemplar pentru acest mare examen (activitate fizica super, documentatie la zi, doctor in care ai mare incredere, exercitii de respiratie, etc.), pe masura ce momentul se apropie simti de fiecare data cand te gandesti la asta ca ti se scurge toata energia si ca te apuca o stare de frica intensa. Nu te speria, este omenesc a ne fi frica de lucrurile necunoscute si misterioase, de anticiprea unei dureri sau datorita grijilor ca ceva s-ar putea desfasura nu tocmai cum ne-am dori. Sa fim seriosi, unora ne este frica pana si de o injectie pe care trebuie sa o facem... Poti depasi frica prin tarie de caracter si prin autoincurajare (autosugestie) ca totul va fi bine. Si va fi bine...."

alexandra 37 + cu Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Haricleea spune:

mio75,pai vreau sa dau in judecata institutia unde am lucrat care culmea e chiar acolo unde te aflii tu!!!!
Ideea e ca ei stiau ca intentionez sa plec din firma adica sa plec la barbata-meu.m-au sunat in martie,au spus ca au facut restructurari si sunt si eu pe lista...apio nu au facut nimic,nu mi-au trimis nici un act steptand as imi dau eu demisia.Nu am facut-o pt ca imi convenea de minune ideea cu retructurarea...asa ca am asteptat...mi-a venit apoi prin posta decizia de restructurare-concediere din motive de reorganizare a activitatii cu preaviz pana in data de 21.04.2006.Cartea de munca a fost incheiata cu 22.o4.2005.noroc ca am observat si cand am primit-o adica in luna a7a pt ca pe ultima stampila mare dreptunghiulara scrie clar 29.06.2006 adica ei mi-au eliberat-o dupa 2 luni de cand mi-au incetat contractul de munca.Ducandu-ma cu cartea de munca la itm Arges mi s-a spus ca e incheiata gresit cu un an in urma.Trimite iarasi cartea prin posta sa modifice anul,apoi fa dosarul de somaj dute la somaj si afla ca imbecilele de la firma nu-s capabile sa faca un stagiu de cotizare.Suna din nou la ei,asteapta raspuns...pana la urma ti-am scris mai sus cum s-a definitivat cu somajul....acum,ma doare ca pana la urma nu sunt 10 milioane sunt 150 de milioane si pe bune,sunt bani cu care chiar ca am ce face!!!
pup si astept parerea ta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Dbunny, si pe tine te manancaaaaaaaaaaa??? Fioroasa senzatia...da, si mie mi s-a dat explicatia asta cu ficatul. la mine David sta cu tot funduletul pe ficat, mai e si chestia asta ca acum ar trebui sa eliminam toxine pentru doi, etc.Si stii ce veste nasoala mi-a mai dat dr??Ca va trece mancarimeaa asta total abia la cateva zile dupa nastere.
Dianocica, ca te ingrijesti de mine, sa stii ca mi-am impus sa fiu puternica , sa nu ma tot plang, am vazut ca din cauza starilor mele tampite si David a ramas micuuuut. M-am imbracat din cap pana-n picioare, sa nu mai vad nici o buba si le ignor. Tu ai grija cu durerile alea, ca bebelusul mai are de stat mult si bine in burtik. Poate si de la plimbare, ai obosit putintel.
deci Dolores mai ramane in spital, poate sa nasca dintr-o clipa in alta.. HAI DOLORES!!!!!
referitor la tema zilei, eu nu prea am facut nici o pregatire, si acum sincer nu-mi vine sa ma mai trag de , ca nu le mai vad de bube.

ROXANA 35+ DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Fetele mele, dragele mele, gata cu munca pe ziua de azi, ma duc acasa.

Asa ca pana luni nu va mai citesc, daca nu resuscitam calcu...si nu o sa stiu cine si-a mai tinut bebicul in brate...si nici nu o sa pot sa citesc ce scrie Dandusica diseara, si nici ce se mai intampla cu Dolores, Ramsan (pe unde esti?!?) si cu Lorym.. Dar va tin pumnii tuturor.

Danita da' de ce esti asa suparata? Ai o zi plangacioasa? Ne apuca pe rand? Lasa ca trece.

Alexandra iti e tie frica acum, dar sa vezi ce o sa te bucuri cand o sa auzi chitait de bebe!!

Gata. Ma duc acasa. Sunt obosita si deprimata (ca sa nu ies din tiparul zilei de azi) si supermoasa o sa ma deprime si mai tare . Si aici ploua. Nu ninge. Pfui. Nu ne place, nici mie si nici porcului.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

am intrat si eu sa vad ce se mai petrece. haricleea imi pare tare rau ca esti in situatia asta, eu nu te pot ajuta cu vreun sfat, ca nu ma pricep, dar tinem pumnii sa se rezolve totusi cu bine
biata kokorina, trebuie sa ii fie tare greu imediat dupa nastere sa se plimbe intre casa si spital...dar o sa creasca si printesa si o sa o ia mami acasa...

eu stau ca pe ghimpi, avem niste controale la serv, am vorb cu fetele, ce acte sa verifice sa vada daca sunt toate in regula, nu e nimic nou sub soare,dar vad ca nu au dat nici un semn de viata. nu as vrea sa iesim nasol tocmai noi dintre toti. chiar daca eu sunt in concediu, se cheama ca eu sunt capul de afis, si teoretic fetele mele ar trebui sa stie ce sa faca. cu toate astea, cand am vorb de dimineata pareau destul de aeriene, desi, repet, nu e nimic nou. eu sunt tipicara si am tinut mereu actele in ordine,dar nu stiu ce s-o mai fi intamplat in absenta mea. imi vine sa dau maine o fuga la serv, dar poate dau cu nasul de vreuna din ele, si atunci ar pica cam nasol ca vin eu in control, dupa ce mi-au facut si treaba mea o perioada buna. oricum le-am tinut prelegeri peste prelegeri la telefon zilele astea. pe de alta parte, paza buna trece primejsia rea. dar si daca merg maine si vad ca nu adresele de inaintare, de unde sa iau eu sambata persoanele care trebuie sa le semneze? banuiesc insa ca acest control va fi mai interesat de partea financiara, si sa ne lase pe noi mai la urma.
ce ziceti, sa merg maine la serv sau nu? tare sunt in dubiu. stiu ca mie nu are nimeni ce sa imi faca, fiind in concediu, dar e vorba de obraz in fata directorului...

chris 35+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biabaus spune:

buna mamici
felicitari prospetelor mamici
am iesit si eu din umbra ; la birou am fost pana acum o saptamana si ceva, si recunosc nu prea am avut timp nici sa va citesc, mi-e tare ciuda; si abia de ieri am internet si calculator acasa yupiii si sper sa nu mai ratez nici o virgulitza
vad ca am nimerit tare bine; am citit ce scria Miro aseara si azi dimineata cand am vazut fulgii de nea chiar ma gandeam ce-o fi facand, o fi nascut, cum o fi fost....

FELICITARI MIRO

anateonu stiu exact daca iti mai aduci aminte de mine, dar multumesc frumos pentru programarea de la Herghelegiu

Bianca 39 + si [baiat]

Bianca 24+ si
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biabaus spune:

scuze pt semnatura

decand n-am mai scris uitasem ca am, acum sa vad daca mai stiu s-o modific

Bianca 39+ si
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

in sfarsit merge netul si la mine

VESTI DE LA MIRO

acum un sfert de ora am vorbit cu Miro la telefon pentru a doaua oara azi. este bine si ea si Kara.
Kara este acum la incubator pana deseara. Dupa discutia avuta cu medicul neonatolog a aflat ca dr i s-a parut cam palida. Miro spune ca probabil e asa si pentru ca seamana cu tati care e putin roscat si are tenul foarte alb. preventiv i-au facut fetitei un amestec de calciu, fier si glucoza si i-au luat si ceva analize sa vada cum este.
Miro se plangea ca e uratica fata dar eu i-am spus sa astepte sa creasca putin sa vada ce frumusete se face.
Alte detalii sunt cele de epidurala - o ora s-au chinuit sa i-o puna de mai avea putin si isi lua ea coloana si si-o monta singura - asa s-a exprimat. in fine acum e totul bine si va transmite multi pupici la toate. isi cere scuze ca nu poate raspunde la toate apelurile voastre dar este f obosita ca nu a dormit de 2 nopti. o sa incerce sa adoarma dar deocamdata zice ca inca nu poate.

acum ma duc sa citesc si eu din urma ca nu mai stiu nimic de alaltaieri.

Raluca 38 + cu Adina Andreea

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput