Mamici de noiembrie - decembrie 2006(54)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Salut fetele!
Miro felicitari sa iti traiasca fetita, sa creasca mare, sanatoasa, sa va lumineze viata si sa va aduca numai bucurii!!!!!! multi pentru amandoua!!!
Donia sarut-mana pt raspuns . Exact asa ma simt... ca si cum ar iesi prin piele!
Noi raportam ca am fost ieri la tanti doctor si desi facem maine 39 sapt se pare ca bebe vrea sa mai stea. Adica situatia este aceeasi de acum 2 sapt, col scurtat si permeabil, dar nici un alt semn. Asa ca sta cumintel, mai mergem la control pe 8 noiembrie. Si conform doctoritei, daca pana pe 17-18 nu vrea sa vina singurel il grabim noi. Dar mai e pana atunci....
Lorym sa ne dai de veste daca pleci inspre spital!
Ramsan pe unde umblii????? Bebe Rares e tot in burtica?? Da un semn...
Fetele ma apuc si eu de treaba, dar sunt print zona!

Laura si bebe strumf 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p_onu spune:

hai ca a sunat tel. si m-am ridicat dinnou din pat...
melinda si ai grija de tine...despre cafea, cred ca nici nu ar trebui sa mai discutam, decat despre cea decofeinizata.
Stai cumintica si daca mai simti ca e ceva in neregula, da un tel la dr.

Am citit asta intr-o carte pe care o am, despre sarcina: daca ai o stare de agitatie, de "ceva nu e in regula", e bine sa anunti doctorul...pot fi niste modificari ale parametrilor fiziologici-puls, TA etc.

Fetele, nu stiu daca s-a propus vreo tema a zilei, dar eu vreau sa deschid discutia despre mameloane...nu stiu daca s-a mai discutat recent despre asta....voi cum vi le pregatiti (cele care vor sa alapteze, bineinteles)????. La mine sunt cam aplatizate... Mi-am luat niste formatoare de mameloane de pe net si ma dau cu Garmastan...pentru ca am incercat sa le stimulez manual si...nimic, mai ales stangul e rebel rau...

37+ cu

Poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

Asizapromit ca am sa-mi prind si eu urechile zilele astea sa vad cum se deschide un cap. nou...
cristina esti tare haioasa cu vulpile tale...
lory
Alexaici suntemce frumos ca ati vazut fulgi de zapada.
Vreau si eu...
Ce mai stiti de dolores?Hei mamicile....n-ati venit acasica niciuna...Vrem si noi sa ne vedem bebeii.Haideti cu poze.Azi vine Dandusica noastra acasa.Poate Ne mai da o intalnire pe seara ....Asa cum obisnuia ea...Scria ca sunt bine amandoua..."crinuta suge si doarme toata ziua"
Cine o suna pe Dolores....Hai sa-i dam un sms...ceva...Ca ma gandesc la ea ce grau i-o fi in spital...
tema zileila capitolul asta stau bine,e de la mama natura(adika am sfarcurile formate bine...dar nu am nu stiu ce dimensiuni si la sani...)Mi-am luat si eu garmastanul dar inca nu mi-am dat.

Miraco34+ si "dulceata lu'mami"
burtika

Mergi la inceput

miraco, sincera sa-ti spun si eu sunt in ceatza cu contractiile astea...(daca astea sunt contractii:atunci cand se intareste burtica de parca acusi crapa) Am de mai multe ori pe parcursul zilei, chiar dureroase unele, dar nu sunt regulate... eu deocamdata nu am intrat la idei, pentru ca am tot citit de contractiile dureroase regulate, ca fiind cele care anunta nasterea...

Mult succes azi la doctor...

37+ cu

Poze.

Mergi la inceput

fetele, acum ninge pe bune si in Bucuresti....
pana acum a fost lapovitza, dar acum ninge cu fulgi mari, linistit...

37+ cu

Poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

kari bine ai venit pe lume! mami miro sa va bucurati de fetita si sa fiti sanatosi!

chris 35+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

...dupa muuuuuuuuuuuuult timp, am revenit si eu pe la voi.
Am mai citit din cand in cand ce faceti, dar la scris am fost fffffffffff puturoasa!
Am vazut ca au aparut bebelusii pe lume...Felicitari tuturor care au nascut si am vazut ca Miro a nasut si ea!
Sa aveti parte de bebelusi sanatosi, mancaciosi si frumosi!
Eu sunt in saptamana 31 si bebe e si m-au apucat niste emotii acum...sunt asa de fericita ca apar bebelusii!!!!!
URA!!!!!!!!!!!!!
Va pe toate-toate!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice cu bebelina la bord
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

fetelor, tocmai am venit de la o plimbarica. am fost sa mi pun viza de flotant ca nu aveam si dupa ce m am certat cu o nenorocita de tanti in 300 si mi am facut o gramada de nervi, am dat peste o doamna super draguta la politie care dupa vreo 5min cand mi a vazut burtica(era dupa ghiseu si nu ma vedea toata) a zis ca nu poate sa ma lase sa astept 10zile, daca nasc?, si mi a zis sa vin luni ca e gata. asa m am emotionat...iar!

daca treci peste fleoscaiala de pe jos, e asa de frumos afara...faceti o plimare daca puteti, e prima oara de mult timp cand n am mai simtit aerul ala greu de bucuresti...

cum am iesit din casa au inceput contractiile si o tin tot asa, parca mai dureroase ca zilele trecute.dar mai e timp, nu? nu ne grabim...inca nu s a intors.zic si eu sa ma incurajez singura...

dolores iti tinem pumnii in continuare

dianocica, 34s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Asa incepea Odiseea pt. Miro "Buna seara mamici, burtici.
Am aflat acum 4 zile ca sunt fericita posesoare a unei burtici de 3 saptamani si cateva zile. Am 4 teste de urina pozitive si un test de sange Beta HCG de 230,37 mUI/ml"
Si uite ce frumos s-a terminat: "KARA A VENIT PE LUME LA ORA 6:09 CU 2550gr "
FELICITARI, MIRO!!! SA VA CREASCA FETITZA SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!! MULTA SANATATE PENTRU MAMICA SI PRINTESA!!!

ROXANA 35+ DAVID MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salutare burtici - MIRO esti mamica FELICITARI cred ca esti in al 9 cer sa-ti traiasca KARINUTA sa va bucurati de ea.

Galerie

LORYM, RAMSAN, SIMO si cine mai vrea. HAI fetele CURAJ.

Despre tema zilei ... eu am totul ok... e format gurguiul si sper sa nu fie probleme.(Sara in prima luna a pus 1900g).

Mariana - 36+ cu ANTONIA

Mamicuta de -ANDRA si SARA

Mergi la inceput