Mamici de noiembrie - decembrie 2006(54)
Raspunsuri - Pagina 13
asiza spune:
quote:
Originally posted by p_onu
multzam mult de PM, asiza
...am crezut ca m-am tacanit, ca nu stiu sa mai tastez...am introdus parola de nenumarate ori...hai ca incerc acusi.....
simpatic sotul tau, cred ca era o incurajare comuna...Eu cred ca e bine daca iti mai vorbeste uneori si el despre ce simte. Si sotul meu face asta si pentru asta mi-e atat de drag, de-mi vine sa-l mananc...n-as vrea sa am langa mine un tip care face pe durul, dar pe care-l vad ca moare de frica...mi se pare mai autentic asa...
Eu il iubesc mai mult pe sotul meu cand imi mai marturiseste cate ceva din ce simte... acum nu-ti imagina ca face asta in fiecare zi, ca mine....rarutz, dar dragutz!
37+ cu
Poze.
Cu placere...sper sa te descurci acum...
Da, te inteleg, asa face si al meu sot, manca-l-ar mama...se destainuie tare rar...insa cred ca ne face bine amandorura cand o face...vorba ta, e mai autentic asa...
Oana 32+ cu Denis Cristian
Disney bb
Personality can open doors, but only character can keep them open!
alexandra_25 spune:
Buna dimineata fetelor....aseara a nins si azi e soare....schimbatoare vremea asta...!
Aseara nu am mai avut rabdare si i-am trimis eu un sms lui Dolores....nu mai aflasem vesti de la ea si eram curioasa sa vad cum e...mi-a trimis inapoi si saracutza e tot in perfuzii...zice ca mai asteapta putin...i-a zis doctorita ca ia bebe acum cam 30 grame pe zi si asa ca mai asteapta sa fie mai maricel...a avut si contractii....noi ii tinem pumnii sa fie totul ok!
Cristina1974...multumesc de felicitari...si intradevar suntem fericiti ca o sa avem si noi cuibusorul nostru...
aelita......mai ai starea aia de iti vine sa plangi?....trebuie sa fii tare...mie nu-mi vine sa cred ca mai avem un pic!
Fetelor....eu chiar nu dau semne sa nasc...burta nu a coborat...contractii nu am...inca sunt bine...si DPN-ul meu ar fi pe 19 noiembrie...
p_onu........si i-am dat tema de casa lui Marius..ca in weekend sa-mi faca si mie poze din alea "deocheate"....
Am intrat si eu sa vad povestea lui Michell...am citit cateva randuri si sincer nu am mai avut puterea sa citesc mai departe.......mi se rupe sufletul si nu vreau sa-mi fac rau acum....Dumnezeu sa-i dea putere sa mearga mai departe....
Teutz....multumesc.....
Mirona.......ne ..pentru tine...hai fetelor la galerie........HAI MIRONA....
Lorym........si curaj....mai ai un pic si vei fi mamica...!
FELICITARI MIRONA.......SA VA TRAIASCA BEBELINA....SA FITI SANATOASE AMANDOUA.....BINE AI VENIT PE LUME KARA....
Multumim Danita si Albi de vesti......
Asiza.......multumim ca te gandesti si la astea..la cate emotii sunt acum pe forum....nici pe mine nu ma incanta frigul...dar totusi imi place atunci cand ninge....si la noi e un frig...!
V-am lasat un pic....ma duc si eu sa pap ceva si revin....
De Almo nu stiti nimic????
alexandra 37 + cu Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."
chinico spune:
MIRO SA-TI TRAIASCA KARINUTA!!!
Am ajuns la concluzia ca degeaba astept eu sa ma dezmeticesc. Nu am sanse. Gata. VIN BEBEII!!!!
Almo? Cum e? Si Dolores?
Lorym e urmatoarea..ea si Ramsan!! Va pupa mama de curajoase!
Asizule m-as oferi cu draga inima la rezolvat chestii administrative, dar eu mai sunt inca la munca, si dupa cum bate vantul nici nu o sa pot sa intru in prenatal in 15 nov. ci in 1 dec.cel mai devreme..asa ca stau destul cu fundul pe scaun la calcu..plus ca ma uit ca vitelul la poarta noua la povestile alea cu deschisul paginii...
Aelita gata bocul? Si eu ma aflu in pragul unei mici depresii, Doamne ajuta fara motive, dar o simt cum imi sufla in ceafa. No si ce...bocim daca ne vine sa bocim, si gata.
Si ha,ha!!! Pai io la gineco ma tot duc!! Si gineco nu imi spune nimic!!!
Daca nu pleaca si nu pleaca piticii, ma duc la spital. Aia macar or sa se uite cas la mine, dar o sa-mi controleze copchila si in fund.
Tema zilei de ieri: cum spune si Donia..aici plateste casa de asigurari 3 eco de-a lungul intregii sarcini.Ginecologii sunt dispusi sa-ti faca eco si la fiecare control lunar, contra sumei x.
3D si 4D se platesc cu suma y. Noi am vrut sa facem 3D dar pentru ca placenta e plasata pe peretele anterior cica nu se poate..no. De platit insa am platit-o..asa ca in loc de 3D m-am ales cu un Doppler. Mai bine asa.
In alta ordine de idei, nu am mai scris ieri pentru ca al meu calcu de acasa si-a dat obstescul sfarsit. Cica sambata are sanse de reanviere.
In urmatoarea ordine de idei, azi iar am intalnire cu supermoasa. Nu mai am nici o tragere de inima. Deloc.
Editez pentru ca am uitat sa o felicit pe Alexandra pentru cuibusor!!
32+
alexandra_25 spune:
Fetelor pe unde umblati?????????....eu ma plictisesc asa de tare...sunt sechestrata in casa...la cat de rau mi-a fost ieri..Marius m-a pus sa promit ca azi stau cuminte.....bantui singura pe aici...
alexandra 37 + cu Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."
asiza spune:
Saracuta, Dolores, cred ca s-o fi saturat de atata stat in spital!!! In final, sunt sigura ca va fi bine totul, atat pentru ea, cat si pentru David!!!! Alex, mersi de vesti! Te felicit si eu pentru casuta!!! ...da, si eu ma intrebam pe unde sunt fetele in dimineata asta...stau pitite si ne citesc, dar nu zic nimic...ia iesiti din umbra... toate
Chinico, reinviere rapida computerului tau, ca sa ne poti scrie mai des!!!!
Oana 32+ cu Denis Cristian
Disney bb
Personality can open doors, but only character can keep them open!
p_onu spune:
am reusit sa pun pozele, asiza....multumesc mult...au schimbat astia putin aplicatia la yahoo photos, nu???
am vazut si poze mai recente cu tine...e dragutza burtica ta..ca si mamica .Mi-a placut mult de Mihai, e scumpic rau, iti vine sa-l mananci...sa fie sanatos!!! La fel si voi!!!
Alexandra, astept cu nerabdare pozele indraznetze... . Multumim de vestile despre dolores. Daca mai ieie legatura cu ea, transmite-i ca o sustinem din tot sufletul pe ea si pe David..
mai fug putin in pat
37+ cu
Poze.
miraco spune:
bravo miroooooooo,felicitari mamico
bine ai venit karinuta
Miraco34+ si "dulceata lu'mami"
burtika
bulisor spune:
Buna dimineata burticilor si mamicilor, tare mult ma bucur sa vad ca vin bebeii repede, repede.Eu inca mai pierd vremea pe la munca, chiar dc sotul imi spune sa-mi i-au concediu, cred ca m-as plictisi.Dc totul e in regula din dec o sa stau acasa.Adevarul e ca si eu sunt nerabdatoarea si as vrea sa treaca tp mai repede ca sa-mi vad bebelina in brate, dar in acelasi tp sunt indragostita de burtica mea si cred ca mi-ar lipsi. Mirona felicitari pt Karina sa fiti sanatoase amandoua si sa va bucurati una de alta din plin. Lorym te asteptam cu bebelina, dar nu mai devreme de duminica dc tu nu vrei.Dolores sa ai grija de tine si de Davidutz.Aelita nu fi trista ca esti ultima care vine cu bebe pe lume din gasca, si eu tot aici sunt inscrisa caci mi-ati fost dragi de la inceput, asa ca eu sunt ultima.. Vezi cu tristetea ce faci sa nu superi bebele. Hai zambeste sa vezi ce bine e...Eu numai 2D am facut, chiar dc am vrut 4D si nu am gasit loc liber, dar nu mai conteaza dc bebelina lui mami si a lui tati este bine.In legatura cu tati el este optimist, dar vom vedea noi cum va fi in fata faptului implinit.Va pup pe toate si ne mai auzim.Bulisor31+Mara
melinda25 spune:
Buna fetelor,
Asiza, m-am simtit cu musca pe caciula, si am intrat sa va scriu, caci si eu fac parte din fetele care doar citesc in umbra...sorry
Felicitari tuturor proaspetelor mamici si multa sanatate puiutilor!!!!
Noi suntem bine, cu toate ca in ultimele zile am avut pulsul cam mare, pana la 140/min, asta fara cafea sau efort, m-am speriat putin, insa acum mi-a trecut, sper sa fie in regula.
La insistentele sotului mi-am facut si eu bagajul, cu toate ca teoretic mai am vreo 4 saptamani, dar el zice ca are o presimtire, cum ca bebe va veni mai repede...
Va pup pe toate, si asteptam vesti noi, bebelusi multi si sanatosi!!!
Melinda 36+ Dominik
miraco spune:
eu am tras prima sperietura serioasa in sarcina....aseara.Am citit mereu descrierile contractiilor bh si am incercat sa-mi dau seama cum sunt si la mine(si sunt slava domnului...de catevba ori pe zi)Ieri am iesit si m-am plimbat aproape 2 ore....mi-am facut nervi la banca....aseara am ajuns acasa si....burtika pietroi.M-am intins in pat si au inceput niste dureri....Am intrat repede in cadaparca era ceva mai moale dar cand am iesit iar era osIn pat nu stiam pe ce parte sa stau...asa rau ma durea,spatele,burta.Iubi imi zicea sa-l sunam pe dr...eu nu si nu ca ma linistesc.S-a speriat si el mai ales cand m-a vazut ca incep sa ma uit la ceas...si-mi zicea ingrozit "hai mai iubi ca nu trebe sa nasti aacum,nu?!)Nuuuuu,mai am de asteptat,de aia nu-l sun .Pana la urma m-am linistit cu 2 no-spa.Dimineata la prima ora cine suna dr???Eu.Azi pe la !6 merg in spital ca e de garda si vedem....O fi de la ca....???(ca l-am luat de capul meu...)Azi sunt mai bine ....doar ca burtika se contracta cam des...se impinge bebelina cu o putere,sper din tot sufletul sa nu stea cumva in fund...ca ultimele eco spuneau ca era cu caputul jos...
Miraco34+ si "dulceata lu'mami"
burtika